Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pririšimo juosta

Naujienlaiškis

Bondage Tape - kinky Purple

Ši aukštos kokybės kinky surišimo juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM priedas pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

Daugiau informacijos

2831/00

9,99 €


-2,00 €

7,99 €

0,53 €/M

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ši aukštos kokybės surišimo juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM priedas pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

     

    Su MEO ® bondage juosta galite ne tik surišti partnerio rankas ir kojas, kad apribotumėte jo judesių laisvę, bet ji taip pat puikiai tinka partneriui užrišti akis, nes ji prilimpa tik prie savęs, o ne prie odos ar plaukų. Ypač lauko seansui ar kelionėje, surišimo juosta yra puikus BDSM aksesuaras, nes ją lengva laikyti ir transportuoti. Pavyzdžiui, galite pririšti partnerį prie medžio miške, nesirūpindami virvėmis, karabinais ar kabliukais. Ryšio juosta atveria daugybę kūrybinių galimybių surišti partnerį. Tiesiog leiskite pasireikšti savo vaizduotei!

     

    Kaip naudoti rožinę surišimo juostą?

     

    Ryšio juostą galima greitai ir lengvai naudoti, o jos naudojimas nesudėtingas. Paprasčiausiai žirklėmis iškirpkite reikiamą lipnios juostos kiekį iš ritinėlio ir lipdymo pramogos gali prasidėti!

     

    Kuo ypatinga rožinė bondage juosta?

     

    Ryšio juosta yra elastinga, švelni ir prilimpa tik prie savęs, o ne prie odos ar plaukų. Bondažo juosta galima greitai ir lengvai apvynioti ir sutvirtinti rankas ar kojas, netraukiant plaukų ar odos. Mūsų bondage juosta puikiai tinka visų rūšių erotiniam surišimui. Po naudojimo surišimo juostą galima greitai nuimti nepaliekant jokių likučių.

     

    Į ką turėčiau atsižvelgti naudodamas rožinę surišimo juostą?

     

    Lipdymo juostą galima naudoti pakartotinai, jei naudojama atsargiai. Panaudoję ją tiesiog nuvalykite vandeniu ir švelniu muilu, leiskite išdžiūti ir vėl atsargiai suvyniokite.

     

    Spalvota bondage juosta:

     

    Mūsų siūloma juoda, raudona, rožinė, sidabrinė, sidabrinė, violetinė ir geltona bondage juosta.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Rausvos spalvos japoniška bondage juosta 15 metrų ritinyje.
    • Galima įsigyti įvairių spalvų
    • ME O® bondage tape leidžia lengvai įgyvendinti bondage fantazijas be sudėtingų mazgų. Ši blizganti plėvelė be lipnaus sluoksnio prilimpa tik pati prie savęs - bet ne prie odos ar plaukų. Juosta tinka surišimui ar erotiniam užkimšimui, kaip akių raištis ir visiškai tinka mumifikacijai. Panaudojus surišimo juostą galima vėl suvynioti ir vėl naudoti pagal pageidavimą.
    • Lengvai nuimama: nelieka likučių, greitai išvyniojama arba vėl suvyniojama.





    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Lieblingsfarbe

    Selbsthaftendes Bondageband in meiner Lieblingsfarbe! Immer wieder!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Bondage Tape - kinky Purple

      Bondage Tape - kinky Purple

      Ši aukštos kokybės kinky surišimo juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM priedas pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      7 kitų tos pačios kategorijos prekių: