Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Saugūs skaistybės diržai

Naujienlaiškis

Nepakaltinamumo diržas BDSM - NoPacha Captor

Jis išpildys jūsų svajonę apie nekaltybę: mūsų BDSM nekaltybės diržas "NoPacha Captor " yra nekaltybės narvelis, pagamintas iš ABS, šiek tiek lankstaus, bet itin atsparaus plastiko, kuris taip pat labai draugiškas odai. Jį galite nešioti metų metus!

Daugiau informacijos

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jis išpildys jūsų svajonę apie nekaltybę: mūsų BDSM nekaltybės diržas "NoPacha Captor" yra nekaltybės narvelis, pagamintas iš ABS, šiek tiek lankstaus, bet itin atsparaus plastiko, kuris taip pat labai draugiškas odai. Jį galite nešioti metų metus!

     

    Visos "NoPacha Captor" nekaltybės diržo dalys puikiai dera viena prie kitos, todėl oda negali būti suspausta, o dėvėjimo patogumas užtikrinamas 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Permatomas skaistybės diržas turi daugybę skirtingų dydžių žiedų ir keletą tarpinių, kad skaistybės diržą būtų galima optimaliai pritaikyti prie nešiotojo lytinių organų.

     

    Kokie pasirinkimo kriterijai yra svarbūs, kai noriu įsigyti skaistybės diržą? Kaip tinkamai naudoti skaistybės diržą?

     

    Mūsų skaistybės diržas turi ventiliacijos angas, skirtas higieninei ventiliacijai, ir angą šlapinimuisi, todėl galima užtikrinti nuolatinę apatinės dalies nekaltybę. MEO® "NoPacha Captor" skaistybės diržas dėl savo medžiagos taip pat puikiai tinka alergiškiems žmonėms.

     

    Į nekaltybės diržą integruotas KG užraktas, todėl jo nešiotojas gali būti tikras, kad netrukdys jokia pakabinama spyna, kaip įprasta kituose modeliuose. Į pristatymą įeina 2 raktai, skirti raktų laikikliui!

     

    Geriausias skaistybės diržas mūsų gaminių teste ne tik puikiai atrodo, bet ir turi daug privalumų. Pavyzdžiui, aukštos kokybės iš ABS plastiko pagamintas skaistybės diržas užtikrina, kad skaistybės diržą be jokių nusidėvėjimo požymių galėsite naudoti daugelį metų.

     

    Kam skirtas skaistybės diržas arba kaip naudoti skaistybės diržą?

     

    Mūsų skaistybės diržas sukurtas tam, kad ilgiau išlaikytų vyrą nekaltą ir taip kontroliuotų arba slopintų jo geismą. Nekaltybės diržas dėl įtempimo neleidžia kilti erekcijai ir taip priverčia vyrą seksualiai susilaikyti. Štai kodėl mūsų skaistybės diržas yra populiari priemonė KG - BDSM santykiuose.

     

    Ar seksas įmanomas su skaistybės diržu?

     

    Ne, žinoma, kad ne. Seksas su mūsų skaistybės diržu visiškai neįmanomas! Nekaltybės diržas skirtas tam, kad vyras ilgesnį laiką seksualiai susilaikytų. Bottom dažnai nešioja skaistybės diržą visą dieną ir atiduoda raktą savo partneriui, kad jis ar ji "keyholder". Jei Sub susijaudintų ir jam kiltų erekcija, jo varpa atsitrenktų į narvo sieneles. Šis jausmas greitai išstums bet kokį susijaudinimą į nebūtį ir jis nebegalvos apie seksą

     

    Kaip veikia priverstinė emancipacija su uždėtu skaistybės diržu?

     

    Populiaru mūsų skaistybės diržą naudoti žaidžiant su "Tease & Denial", kai susijaudinimas didinamas iki begalybės, neleidžiant patirti erekcijos ar orgazmo. Ypač įdomu tai, kad vyrų organizme susikaupusį sėklinį skystį iš organizmo galima ištraukti be erekcijos, sekso ar masturbacijos. Tokiu atveju prostata stimuliuojama analiniu būdu vienu iš mūsų CUMELOT® stimuliatorių, kad būtų išmaitinta prostata. Sub nereikia nuimti nekaltybės diržo.

     

    Noriu nusipirkti skaistybės diržą, kokių rūšių skaistybės diržų galima įsigyti?

     

    Jei ieškote skaistybės diržo, KG arba varpos narvo, čia, mūsų skaistybės diržų parduotuvėje www.meo.de, rasite daugybę įvairių modelių, pagamintų iš įvairių medžiagų, pavyzdžiui, KG nerūdijančio plieno, aliuminio, PVC, silikono ir polikarbonato, taip pat įvairių spalvų, pavyzdžiui, raudonos, juodos, rožinės, baltos, taip pat sidabrinės. Turime nekaltybės diržų profesionalams ir nekaltybės diržų pradedantiesiems. Dar viena įdomi alternatyva - mūsų skaistybės diržas CELLMATE KG, kurį galima valdyti nuotoliniu būdu naudojant programėlę mobiliajame telefone.

     

    Į ką turiu atsižvelgti naudodamas skaistybės diržą?

     

    Svarbi tema, apie kurią reikia kalbėti, yra higiena. Norint dėvėti skaistybės diržą, rekomenduojama Bottom intymiai nusiskusti. Kasdienės higienos tikslais tam tikromis aplinkybėmis nekaltybės diržą reikėtų nuimti. Ar raktų turėtojas lieka kontroliuojamas, ar ne, sprendžiate jūs. Jei skaistybės diržą reikia nešioti visą dieną, rekomenduojama dėvėti labai aptemptus boksininko šortus, nes jie neleidžia skaistybės diržui trintis į kojas.

     

    Ar galiu derinti skaistybės diržą su kitais vergovės reikmenimis?

     

    Žinoma, galite derinti skaistybės diržą su kitais MEO ® bondage gaminiais. Galbūt tiesiog maksimaliai pažeminsite ir leisite partneriui jus surakinti antrankiais ir kulkšnių antrankiais. Arba galite papildomai naudoti SM bičą, varpos kandiklį, SM spenelių spaustukus ar nepermatomą bondage kaukę. Turėdami platų MEO ® BDM priedų asortimentą, galite rinktis iš daugybės derinių, kad sustiprintumėte savo nekaltybės diržo naudojimo patirtį. Leiskite mums jus įkvėpti ir rasti geriausią derinį savo nekaltybės patirčiai.

     

    Nesvarbu, ar ieškote skaistybės diržo mažam peniui, ar skaistybės diržo dideliam peniui, šis skaistybės įrenginys užbaigs jūsų paieškas. Siūlome įvairių dydžių nuolatinės nekaltybės diržus:

     

    • KG Penis Cage Large: bendras ilgis 11,2 cm, didžiausias skersmuo 4,3 cm
    • KG Penis Cage Medium: bendras ilgis 10,0 cm, didžiausias skersmuo 4,3 cm
    • KG Penis cage Small: bendras ilgis 9,9 cm, didžiausias skersmuo 3,8 cm
    • KG Vidinis žiedų skersmuo: S = 43 mm, M = 46 mm, L = 50 mm, XL = 55 mm

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Vyriškas skaistybės diržas
    • KG su integruotu užraktu ir dviem raktais
    • Medžiaga: ABS
    • KG, pasižymintis dideliu saugumu ir stabilumu
    • Malonus dėvėjimo komfortas
    • keli žiedai ir tarpinės
    • Ventiliacijos ir šlapinimosi angos
    • Spalva: skaidri
    • Spalva: KG: Vidinis narvelio skersmuo apie 3,5 cm. Žiedai: S = 4,6 cm; M = 4,8 cm; L = 5 cm ir XL = 5,5 cm

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Es gibt bessere

    Es gibt bessere Keuschheitsgürtel (Preisklasse 800 bis 1200 Euro), das ist ganz sicher. Aber die Qualität für diesen Preis ist perfekt! Auch für dauerhafte Keuschhaltung durch meine Herrin ist dieser Keuschheitsgürtel sehr gut geeignet.

      Vertinimas 

      Buy one - you won't regret it!!

      Having bought a couple of other cages which were a lot less expensive I was looking for something which would actually fit.
      Although expensive, this is well made with smooth edges, so is suited for extended wear.
      Certainly surprised my gf who spent a frantic few minutes trying to find the key before my resolution crumbled.

        Vertinimas 

        Soddisfatta in ogni senso

        Ho comprato questa gabbia perché la mia precedente era troppo grande, la indosso da un giorno ormai e devo ammetterlo: è più comoda della mia gabbia precedente. L'interno della gabbia è piacevole e liscio e senza spigoli vivi sull'apertura. Ha molti anelli diversi da indossare intorno allo scroto, il che è un vantaggio. Questa gabbia si adatta a quasi tutti (purché il tuo pene abbia la giusta lunghezza).

          Vertinimas 

          Parfait et confortable

          Tres bien. Depuis la reception ma femme me demande de le porter.
          Tres cool

          • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          endlich gesperrt

          Die Vorstellung, durch einen Keuschheitsgürtel das tägliche Masturbieren ausschließen zu können, beschäftigt mich schon eine Weile. Durch die transparente Ausführung hätte man einen Blick auf das eingesperrte Teil. Preislich erscheint es mir sehr attraktiv zu sein,

          • 6 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          A Transparent, Locking Chastity Cage With Customizable Ball Ring

          Confine your sub in a cage designed for extended comfort! Made with forgiving plastic instead of metal, slightly flexible and softer so you can lock your sub's sexuality for longer scenes. The ventilation holes and cum-thru tip make it easy for your partner to do their necessaries during wear!

          Crafted for chastity enthusiasts who prefer a cage softer than metal but still need stiffness for a satisfying caged feel. The NoPacha Captor gives Doms and subs a clear view of their member, with plenty of holes for ventilation to prevent excess moisture buildup during wear.

          Each NoPacha Captor comes with 4 different sizes of rings to secure their ball sack during wear. Whether his sack is high and tight or low and loose, there is a ring to fit his comfort level. The secure locking mechanism includes two keys and locks the cage in place without the need for a padlock to get in your way during wear.

          • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Nepakaltinamumo diržas BDSM - NoPacha Captor

          Nepakaltinamumo diržas BDSM - NoPacha Captor

          Jis išpildys jūsų svajonę apie nekaltybę: mūsų BDSM nekaltybės diržas "NoPacha Captor " yra nekaltybės narvelis, pagamintas iš ABS, šiek tiek lankstaus, bet itin atsparaus plastiko, kuris taip pat labai draugiškas odai. Jį galite nešioti metų metus!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: