Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Klasikiniai skaistybės diržai

Naujienlaiškis

Vyriškas skaistybės diržas - NoPacha ™ Spartakas

"NoPacha Spartacus" - tai raktas į jo fantazijų išsipildymą nuolankiam vyrui, kuris trokšta dominuojančios varpos ir seksualumo kontrolės. Kartu šis skaistybės diržas yra puiki priemonė dominuojantiems partneriams, mėgstantiems valdyti partnerio seksualinę laisvę ir malonumą.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "NoPacha Spartacus" - tai raktas į jo fantazijų išsipildymą nuolankiam vyrui, kuris trokšta dominuojančios varpos ir seksualumo kontrolės. Kartu šis nekaltybės diržas yra puiki priemonė dominuojantiems partneriams, mėgstantiems valdyti partnerio seksualinę laisvę ir malonumą.

    Pasinerkite į nekaltybės ir kontrolės pasaulį ir atraskite MEO Germany "NoPacha Spartacus" - geriausią nerūdijančio plieno nekaltybės diržą paklusniam vyrui, trokštančiam griežtai kontroliuoti savo varpą ir seksualinį malonumą.

    "NoPacha Spartacus" yra kur kas daugiau nei įprastas skaistybės diržas. Tai duoklė paklusnumo ir pasidavimo menui. Unikalios konstrukcijos diržas, kurį sudaro nuimamas tuščiaviduris varpos kištukas, varpos narvas, atlenkiamas varpos žiedas ir saugi pakabinama spyna, siūlo idealų griežtos disciplinos ir slopinamo geismo derinį. Nekaltybės diržas nuolatos primena paklusniam vyrui apie jo, kaip ištikimo vergo, visiškai atsisakiusio savo varpos kontrolės, vaidmenį.

    "NoPacha Spartacus" nekaltybės diržą galima naudoti su šlaplės kamščiu arba be jo, todėl jis yra universali dominavimo ir paklusnumo priemonė. Jis leidžia dominuojančiam partneriui reguliuoti kontrolės ir suvaržymo laipsnį. Priklausomai nuo poreikių, varpos kamštis gali būti naudojamas kontrolei padidinti arba kaip tikslinė baudžiamoji priemonė. Dėl šio pritaikomumo "NoPacha Spartacus" tampa ypač galinga priemone asmenų, norinčių įgyti didžiausią galią savo partnerio seksualinei laisvei, rankose, suteikiančia gilią galimybę tyrinėti dominavimą ir paklusnumą santykiuose.

    skaistybės diržas vyrams - "NoPacha Spartacus":

    • Išskirtinis medžiagų pasirinkimas: Pagamintas iš higieniško nerūdijančio plieno, "NoPacha Spartacus" užtikrina patvarią, saugią ir estetišką nekaltybę.
    • Ergonomiškas pritaikymas: šis kompaktiško dydžio ir varpos kištukas specialiai sukurtas patyrusiems BDSM gerbėjams, kurie vienodai vertina komfortą ir kontrolę.
    • Su varpos kištuku, skirtu specializuotiems žaidimams: tuščiaviduris varpos kištukas leidžia šlapintis ir priverstinai ejakuliuoti be erekcijos dėvint skaistybės diržą, todėl išplečiamos specializuotų žaidimų galimybės.
    • Kontrolė ir saugumas: "NoPacha Spartacus" neleidžia neleistinai prieiti prie vyro lytinių organų, todėl yra veiksminga paklusnumo priemonė.


    Sudėtingas dizainas:

    • Šoninės angos: Lengvas valymas ir higienos užtikrinimas ilgalaikio dėvėjimo metu.
    • Pridedamas apsauginis užraktas: Komplekte yra pakabinama spyna ir raktai, simbolizuojantys ir užtikrinantys visišką kontrolę.
    • Varpos žiedas su vyriais: dėl specialios varpos žiedo konstrukcijos lengva užsidėti skaistybės diržą.


    Dėl sumanios konstrukcijos "NoPacha™ Spartacus" nekaltybės diržo nereikia nuimti valymui. Tiesiog nusiprauskite duše su uždėtu skaistybės diržu, kruopščiai nuplaukite ir palikite gerai išdžiūti. Kai nekaltybės diržas nedėvimas, rekomenduojame jį kruopščiai išvalyti mūsų INSTACLEAN purškikliu, kad užtikrintumėte maksimalią higieną. Siūlome mūsų "PlowBoy" gelį varpos priežiūrai dėvint skaistybės diržą. Praturtintas vitaminu D ir alaviju, jis švelniai prižiūri ir optimaliai kondicionuoja odą.

    Daugiau informacijos:

    • Skaistumo diržas vyrams - NoPacha Spartacus
    • Vidinis varpos žiedo skersmuo: 40 mm, 45 mm arba 50 mm
    • Varpos narvelio skersmuo: 34 mm
    • Varpos narvelio ilgis: 50 mm
    • Varpos kištukas: 40 mm
    • Pristatymo apimtis: 1 varpos narvelis, 1 nuimamas varpos kištukas, 1 varpos žiedas su vyriais, 1 pakabinama spyna ir 2 raktai.
    • Taip pat atraskite mūsų išskirtinį CUMELOT asortimentą, specialiai sukurtą prostatai intensyviai stimuliuoti ir pasyviems vyrams sukelti neprilygstamą priverstinį orgazmą be erekcijos. Privalomas visiems dominuojantiems partneriams, kurie visada nori kontroliuoti situaciją.
    • MEO, "Cumelot", "NoPacha" ir "PlowBoy" yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Einfach hervorragend!

    Ich bin von der Qualität des NoPacha Spartacus Keuschheitsgürtels absolut begeistert! Auch bei längerem Tragen ist der Tragekomfort unübertroffen. Der Verschluss ist zwar anfangs etwas fummelig, aber mit etwas Übung hat man den Dreh schnell raus.

    Die Wahl der Ringgröße 45 war goldrichtig. Anfangs hatte ich Zweifel, ob ich die richtige Wahl getroffen habe, da mir der Ring zunächst zu eng erschien. Der Schlüssel zum Erfolg liegt aber darin, zuerst die Hoden und dann den Penis durch den Ring zu ziehen. So sitzt er zwar eng, aber genau diese Passform erweist sich bei längerem Tragen als ideal. Ein größerer Ring hätte vielleicht nicht den gleichen Halt geboten, vor allem bei einer Erektion, da sich der Käfig dann etwas verschiebt. Für mich ist der enge Sitz also perfekt.

    Der Käfig selbst ist eher klein, was die Bewegungsfreiheit einschränkt. Ich habe mich bewusst für einen kleineren Käfig entschieden, da mein Penisnicht besonders groß ist. Trotzdem füllt mein Penis den Käfig fast vollständig aus und bei einer Erektion entsteht ein intensiver Druck. Mit meinen fast 15 cm im erigierten Zustand könnte es für Männer mit einem sehr großen Penis eine Herausforderung werden.

    Auch der Penisplug lässt sich leicht einführen und sitzt sicher. Ich empfehle dringend, sich vorher mit einem Harnröhrendehner zu dehnen, um das Einführen des Plugs zu erleichtern und das Tragegefühl zu verbessern. So vorbereitet ist das Wasserlassen sowohl mit als auch ohne Dilatator möglich.

    Alles in allem bin ich rundum zufrieden und kann den Spartacus Keuschheitsgürtel uneingeschränkt weiterempfehlen!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Vyriškas skaistybės diržas - NoPacha ™ Spartakas

    Vyriškas skaistybės diržas - NoPacha ™ Spartakas

    "NoPacha Spartacus" - tai raktas į jo fantazijų išsipildymą nuolankiam vyrui, kuris trokšta dominuojančios varpos ir seksualumo kontrolės. Kartu šis skaistybės diržas yra puiki priemonė dominuojantiems partneriams, mėgstantiems valdyti partnerio seksualinę laisvę ir malonumą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    14 kitų tos pačios kategorijos prekių: