Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Klasikiniai skaistybės diržai

Naujienlaiškis

Vyrų skaistybės diržas - NoPacha 300

Nekaltybės pasaulyje susivienija dominavimas ir kontrolė. Su "NoPacha 300" skaistybės diržu patirsite neprilygstamą pasidavimo ir slopinamo seksualinio potraukio sąveiką. Šis erotinio meistriškumo šedevras yra daugiau nei tik skaistybės diržas - tai klasikinio varpos narvelio reinterpretacija, kuri perkelia jus į naujas paklusnumo dimensijas.

Daugiau informacijos

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Nekaltybės pasaulyje susijungia dominavimas ir kontrolė. Su "NoPacha 300" skaistybės diržu patirsite neprilygstamą pasidavimo ir slopinamo seksualinio potraukio sąveiką. Šis erotinio meistriškumo šedevras yra daugiau nei tik skaistybės diržas - tai klasikinio varpos narvelio reinterpretacija, kuri perkelia jus į naujas paklusnumo dimensijas.

    Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, "NoPacha® 300" puikiai prisitaiko prie vyro anatomijos kontūrų ir siūlo neleidžiantį pabėgti, patrauklų būdą patenkinti slapčiausius griežtos nekaltybės troškimus.

    "NoPacha® 300" yra tobuliausias BDSM aksesuaras visiems paklusniems vyrams, trokštantiems visiško paklusnumo. Jis užtikrina tobulą pusiausvyrą tarp seksualinio suvaržymo ir patogaus dėvėjimo.

    Naudokite NoPacha ® 300 ir pajuskite, kaip šis nekaltybės diržas sutramdo jūsų geismą ir paverčia jį laukimo banga. Šis nekaltybės diržas visada primins jums, kas laiko skeptrą (arba geriau - raktą), ir pakels jus į ypatingą seksualinio susijaudinimo lygį.

    Su "NoPacha ® 300" patirsite visiškai naują nekaltybės dimensiją. Ar turite drąsos tyrinėti nežinomybę ir leistis į erotinį nuotykį, kuris nuves jus ten, kur tik svajojote? Ar esate pasiruošę šiai patirčiai? Su "NoPacha ® 300" ši kelionė prasideda čia ir dabar!

    Daugiau informacijos:

    • Metalinis nekaltybės diržas
    • NoPacha skaistybės diržai yra veiksminga apsauga nuo masturbacijos ir užkerta kelią neištikimybei.
    • NoPacha ® 300 skaistybės diržas išsamiai: Efektyvus skaistybės diržas vyrams. Neišsiskleidžianti MEO sukurta visiškai metalinė konstrukcija nepalieka nieko, ko būtų galima norėti, kalbant apie paklusnaus vyro nekaltybę. Kiekvienas atskiras "NoPacha®" skaistybės diržas yra puikiai pritaikytas prie vyro lytinių organų ir užtikrina vyro nekaltybę dėl tvirtos konstrukcijos, pagamintos iš didelio atsparumo plieno. Nekaltybės diržas pagamintas iš nerūdijančio plieno lydinio.
    • Galimi 3 dydžiai (varpos žiedas 40 mm, 45 mm ir 50 mm).
    • Išmatavimai: Varpos žiedo ilgis 110 mm, varpos žiedo skersmuo apie 35 mm.
    • Nepakaltinamumo diržą galima užrakinti maža pakabinama spyna (pridedama) arba mūsų vienkartiniais "Keyholder" užraktais.
    • "NoPacha" yra registruotas MEO, Vokietija, prekės ženklas.
    • Mūsų skaistybės diržams rekomenduojame mūsų gaminį CUMELOT, skirtą retkarčiais patirti priverstinį orgazmą, ir maitinamąjį lubrikantą PLOWBOY.
    • Jei ieškote naujo nekaltybės matmens, MEO BDSM parduotuvė yra jums tinkama vieta. Esame daugiau nei tik nekaltybės diržų internetinė parduotuvė - esame jūsų portalas į aistringų atradimų pasaulį. Siūlome jums nuostabią nekaltybės priemonių įvairovę - nuo nekaltybės diržų vyrams iki varpos narvų ir nekaltybės treniruoklių. Mūsų gaminiai yra daugiau nei tik erotiniai skaistybės žaisliukai - tai galios, kontrolės ir visiško atsidavimo išraiška. Mūsų metalinių skaistybės diržų asortimentas puikiai tinka išrankiems vyrams. Nesvarbu, ar ieškote nerūdijančio plieno skaistybės diržo, tvirto varpos narvelio, ar diskretiško skaistybės diržo, turime jums tinkamą pasirinkimą. Puikus mūsų gaminių atlikimas ir medžiagų kokybė užtikrina, kad galėtumėte mėgautis tikros nekaltybės ir kontrolės jausmu. BDSM entuziastams tarp jūsų turime visą eilę BDSM skaistybės diržų ir BDSM varpos narvų, kurie puikiai tinka jūsų tamsesnėms fantazijoms. O tiems, kurie mėgsta šiek tiek ekstremalesnius dalykus, taip pat turime ekstremalių skaistybės diržų ir fetišistinių skaistybės diržų. Taip pat rūpinamės ir poromis. Naudodami mūsų poroms skirtus nekaltybės diržus galite atrasti visiškai naują intymumo lygį kartu ir pakelti savo santykius į kitą lygį. Mūsų nekaltybės diržai poroms yra puiki priemonė iš naujo nustatyti jėgų pusiausvyrą ir atverti visiškai naujas malonumo dimensijas jūsų partneriui. MEO yra jūsų partneris jūsų jausmingoje atradimų kelionėje. Mūsų įsipareigojimas užtikrinti kokybę, saugumą ir visišką pasitenkinimą daro mus pirmuoju pasirinkimu visiems, ieškantiems profesionalios ir patikimos patirties. Kartu su mumis tyrinėkite savo tamsiausias fantazijas - laukiame, kol galėsime lydėti jus jūsų atradimų kelionėje.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sympa et de bonne qualité

    Très confortable, cette cage acceuille parfaitement l'ensemble du sexe.
    Parfait pour le bondage avec une sensation inatendue de bridage physique intense et ferme.
    Son nettoyage est simple.
    Je recommande vivement.

      Vertinimas 

      Bestens geeignet im Alltag, auch für Ampallangträger

      Ich bin die Woche über beruflich weg und mein Kerl wollte sichergehen, dass ich wirklich nicht auf dumme Gedanken komme.
      Bei den meistens Cages, die wir probierten, hatten wir das Problem, dass man sie mit Ampallang überhaupt nicht über den Penis bekommt.
      Mit dem Metallkäfig ist das absolut kein Problem. Ausserdem ist er hygienischer als Kunststoff und trägt sich auch im Alltag sehr angenehm (Ich habe ihn von Montagmorgen bis Freitagabend ständig an.).
      Wir würden ihn sofort wieder nehmen!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Male Chastity Device

      The ultimate tool in domination, this extreme cock cage is designed with a downward facing steel shaft to prevent erections and keep your sub under your complete control. The adjustable belt offers comfort while a metal padlock provides total security.

      Crafted from rigid steel bars, the cock cage has open sides for easy cleaning, and delectable teasing. To wear, unlock and remove the cock cage section. Slip the penis through the 1.8 inch wide ring and fasten the belt to a comfortable size.

      Once in place, slide your flaccid penis into the curved cage, pushing the locking pin through the steel ring. Once the unit is secure, pop the padlock into place and lock.

      If you're the Dom, test your sub's obedience by tickling and stroking his appendage through the bars, insisting that he doesn't get excited.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Vyrų skaistybės diržas - NoPacha 300

      Vyrų skaistybės diržas - NoPacha 300

      Nekaltybės pasaulyje susivienija dominavimas ir kontrolė. Su "NoPacha 300" skaistybės diržu patirsite neprilygstamą pasidavimo ir slopinamo seksualinio potraukio sąveiką. Šis erotinio meistriškumo šedevras yra daugiau nei tik skaistybės diržas - tai klasikinio varpos narvelio reinterpretacija, kuri perkelia jus į naujas paklusnumo dimensijas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      14 kitų tos pačios kategorijos prekių: