Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

Užrakinama odinė apykaklė - BDSM

Ieškote užrakinamos odinės apykaklės? Tuomet čia, MEO, patekote į tinkamą vietą! Mūsų BDSM apykaklė yra paminkštinta, turi 3D žiedus ir gali būti užrakinama pakabinama spyna. Ši MEO BDSM apykaklė pagaminta iš aukštos kokybės augalinio rauginimo karvės odos ir pagaminta itin preciziškai - tikras šedevras.

Daugiau informacijos

6643/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ieškote užrakinamos odinės apykaklės? Tuomet MEO yra tinkama vieta jums! Mūsų BDSM apykaklė yra paminkštinta, turi 3D žiedus ir gali būti užrakinama pakabinama spyna. Ši MEO BDSM apykaklė pagaminta iš aukštos kokybės augalinio rauginimo karvės odos ir pagaminta itin preciziškai - tikras šedevras.

    Mūsų BDSM apykaklė yra labai gerai paminkštinta ir reguliuojama kaklo perimetru, todėl puikiai priglunda ir yra nepajudinamai stora, kai to reikia. Prigludęs prie odos prigludimas ir didelis dėvėjimo komfortas reiškia, kad mūsų apykaklę galima dėvėti ir po įprastais kasdieniais drabužiais (pvz., džemperiu su golfu) dienos metu.

    Svarbiausia: BDSM apykaklę prireikus galima užrakinti pakabinama spyna. Šiuo tikslu mūsų BDSM apykaklėje įrengta rakinama sagtis kaip užrakto mechanizmas. Šią sagtį galima užrakinti pakabinama spyna, kad jos nebūtų galima atidaryti ar nuimti. Sagtį sudaro judamoji dalis - sagtis - ir fiksuotasis elementas, kuris tarnauja kaip spyna. Spynos pakabinama spyna įkišama pro tam skirtą angą ir užrakina sagtį tol, kol spyna nuimama.

    Ši MEO BDSM apykaklė jau beveik 20 metų yra vienas populiariausių bondage aksesuarų tarp vyrų ir moterų, pradedančiųjų ir profesionalų - ir ne veltui. Jos kokybė ir meistriškumas neturi sau lygių, o dėl savo universalumo ši BDSM apykaklė yra privaloma BDSM gerbėjams visame pasaulyje.

    MEO garsėja savo patirtimi odos gaminių srityje! Mūsų meistriškumas suteikia odai šiltą paviršių ir malonų pojūtį. MEO naudojama augalinio rauginimo oda yra ypač plonytė ir atspari dėvėjimui. Išlaikomas odos charakteris, natūralūs nelygumai ir randai dirbtinai neslepiami.

    Dėl minkštos, paminkštintos vidinės pusės ši odinė BDSM apykaklė užtikrina ne tik maksimalų komfortą, bet ir ilgaamžiškumą. Dėl daugybės dygsnių detalių ir trijų D formos žiedelių ji yra universalus bet kokio surišimo seanso aksesuaras. Prie D-žiedų pagal poreikį galima pritvirtinti kabliukus, grandinėles arba surišimo virves. Trumpai tariant, su šia BDSM apykakle visas fantazijas galima paversti realybe.

    Apykaklės sagčiai užrakinti galima naudoti arba įprastą pakabinamą spyną (pridedama), arba mūsų MEOBOND skaitmeninę laiko spyną. Skaitmeninė MEOBOND laiko spyna tinka antrankiams ir kulkšnių antrankiams, BDSM apykaklėms, knechtams ir net skaistybės diržams ir užtikrina, kad būsite paleisti tik praėjus nustatytam laikui (ne daugiau kaip 100 valandų). Tačiau į pristatymo apimtį įeina tik pakabinama spyna. MEOBOND laiko užraktą reikia užsisakyti atskirai, tačiau jį verta įsigyti, nes jis puikiai tinka savęs suvaržymo scenarijams.

    Dėl reguliuojamo tvirtinimo ir sagčių bei kniedžių su išgraviruotu MEO logotipu ši apykaklė yra ne tik funkcionali, bet ir estetiška. Kiekviena detalė sukurta itin kruopščiai, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. O su pridedama odos priežiūros instrukcija galite būti tikri, kad jūsų odinė BDSM apykaklė visada išliks geriausios būklės.

    BDSM apykaklė - tai didžiausias pasyvaus partnerio momentinio prieinamumo ir paklusnumo simbolis. Tad ko dar laukiate? Atraskite vieną geriausių BDSM apykaklių MEO šiandien ir patirkite užburiantį malonumo, dominavimo ir paklusnumo pasaulį!

    Daugiau informacijos:

    • Užrakinama odinė BDSM apykaklė
    • Unisex, skirta vyrams ir moterims
    • Su 3 D formos žiedais grandinėms, surišimo virvei ar pavadėliui pritvirtinti.
    • Medžiaga: natūrali oda, metalas
    • BDSM apykaklė yra daugkartinio reguliavimo ant kaklo.
    • Plotis: apie 45 mm, ilgis: apie 48 cm.
    • Pristatymo apimtis: BDSM apykaklė, aksominis laikymo maišelis, odos priežiūros instrukcija, 1 panaši pakabinama spyna su 2 raktais.
    • Prie šios apykaklės taip pat siūlome odinius antrankius ir kulkšnių antrankius.
    • MEO yra registruotas MEO Germany, vienos iš pirmaujančių pasaulyje BDSM gaminių tiekėjų, pasižyminčios išskirtine patirtimi gaminant aukštos kokybės surišimo gaminius, prekių ženklas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Love my new collar.

    Love my new collar. It's well made, soft and has enough weight to know I'm his boy without being too thick or heavy to move in. The locking buckles and D rings have been put to good use in and out of our house.

      Vertinimas 

      unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen

      Wunderbares Leder, erotischer Ledergeruch, sieht sehr edel aus, prima Spielzeug, hochwertige Verarbeitung und absolut unmöglich das Halsband ohne Schlüssel abzunehmen - wir können den Kauf sehr empfehlen...

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      5 Tage auf Paket gewartet

      5 Tage auf Paket gewartet; okay DHL hat gestreikt, aber das ist keine Ausrede für mich. Dann schickct man es halt mit hermes versand. das halsband ist super, aber 5 tage geht gar nciht.

        Vertinimas 

        HIgh German Quality

        Really good quality craftsmanship and a perfect collar for anybody. Highly recommended. It makes the person wearing it, look submissive, and it lets the wearer feel submissive.

          Vertinimas 

          Awesome collar

          My wife and I love this collar. Adds a bit more spice and she feels sexy wearing it. The locking tang lets her know who's in charge. It's comfortable and has some stretch so it doesn't choke her. The rings let the imagination run wild with restraint options. Recomend buying small MEO locks to fit it though. Definitely worth the price.

            Vertinimas 

            Ich trage es für meinen Master sehr gern

            Das Halsband ist sehr bquem zu tragen. Mann möchte es am liebsten nicht wieder abnehmen. Meistens kann ich es gar nicht abnehmen, wenn mein Master den Schlüssel mitnimmt. Ich trage es sehr gerne für ihn..

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
            Vertinimas 

            Amazing quality

            I'm extremely happy with this purchase. When I ordered it I wasn't sure what to expect, but it was affordable and arrived in a timely fashion. I will definately be a returning customer! Thank you MEO.

              Vertinimas 

              Alles Super

              Super Lederhalsband. Super Qualität. Hatte damit mit meinem Mann richtig viel Spaß. Endlich kann ich ihn an die Leine nehmen. :-D

              • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
              Vertinimas 

              This is a great collar

              This is a great collar that feels awesome and locks securely in place. Superb quality as always when MEO is involved. A bit to high for me to wear long time or to sleep in, but I'm getting the low one to use for that!

                Vertinimas 

                Lockable collar

                I bought this for my slave along with a leash. I have to say I love walking him around the house and banging him like a cheap whore.

                  Vertinimas 

                  Super Qualität

                  Die Qualität ist super und es passt perfekt. Abschließen kann man es auch. Das mitgelieferte Schloss ist auch super. Würde es immer wieder kaufen.

                  • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Užrakinama odinė apykaklė - BDSM

                  Užrakinama odinė apykaklė - BDSM

                  Ieškote užrakinamos odinės apykaklės? Tuomet čia, MEO, patekote į tinkamą vietą! Mūsų BDSM apykaklė yra paminkštinta, turi 3D žiedus ir gali būti užrakinama pakabinama spyna. Ši MEO BDSM apykaklė pagaminta iš aukštos kokybės augalinio rauginimo karvės odos ir pagaminta itin preciziškai - tikras šedevras.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Kiti klientai taip pat pirko:

                  30 kitų tos pačios kategorijos prekių: