Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

BDSM Posture Collar oda - juoda/raudona

Patirkite puikų stiliaus ir galios derinį su mūsų aukštos kokybės užrakinamais juodos ir raudonos odos Posture Collar. Ši BDSM apykaklė buvo rankomis pagaminta iš aukštos kokybės odos ir tvirtai priglunda, kad apsaugotų nešiotojo galvą ir kaklą.

Daugiau informacijos

3331/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite puikų stiliaus ir galios derinį su mūsų aukštos kokybės užrakinamais juodos ir raudonos odos Posture Collar. Ši BDSM apykaklė buvo rankomis pagaminta iš aukštos kokybės odos ir tvirtai priglunda, kad apsaugotų nešiotojo galvą ir kaklą. Juodos ir raudonos spalvų derinys suteikia mūsų odinei Posture Collar apykaklei itin patrauklią estetiką, todėl ji tikrai traukia akį. Šis Posture Collar leidžia patirti nepakartojamų BDSM potyrių, suteikiant galią ir kontroliuojant partnerį. Atraskite naują paklusnumo ir dominavimo lygį su mūsų odiniu Posture Collar!

     

    Kuo ypatingas šis odinis Posture Collar?

     

    Rankų darbo Posture Collar by MEO ® apykaklėms gaminti naudojama tik išskirtinė karvės oda, todėl apykaklė yra ypač tvirta ir užtikrina labai gerą dėvėjimo komfortą surišimo metu. Posture Collar apykaklė tvirtai ir patogiai priglunda prie kaklo. Metalinėmis sagtimis, panašiomis į diržą, Posture Collar galima užsegti ir pritaikyti prie bet kokio kaklo apimties. Trys integruoti D formos žiedai, pagaminti iš nerūdijančio plieno, suteikia galimybę optimaliai integruoti Posture Collar į surišimo seansą. Pavyzdžiui, galite pritvirtinti pavadėlio virvę, grandinėles su užkabinamaisiais kabliukais, antrankius arba surišimo virvę. Dėl mūsų naudojamų aukštos kokybės sagčių ir kniedžių su įspaustu MEO ® logotipu mūsų Posture Collar ne tik apsaugotas nuo klastojimo, bet ir toks patvarus, kad idealiai tinka ilgesniems ir intensyvesniems BDSM seansams. Specialios sagtys nugaroje leidžia Posture Collar užrakinti mažomis pakabinamomis spynomis. Pridedamos dvi pakabinamos spynos su tuo pačiu raktu ir 4 raktai. Taip pat Posture Collar galima užrakinti mūsų elektronine laiko spyna MEOBOND. Mūsų BDSM parduotuvėje taip pat galite rasti derančių odinių rankų ir kojų antrankių.

     

    Posture Collar - Tinkamos laikysenos reikia išmokti!

     

    Posture Collar yra odinė apykaklė, specialiai naudojama BDSM praktikoms. Ji yra anatomiškesnės formos, aukštesnė ir standesnė nei įprasta apykaklė ir verčia ją dėvinčiojo galvą pakelti į viršų, todėl laikysena būna tiesesnė. Ji taip pat yra griežtesnė ir labai tvirtai priglunda prie kaklo, kad apribotų galvos judesius ir užtikrintų specifinę laikyseną. BDSM santykiuose Posture Collar gali būti paklusnumo ir dominavimo simbolis. Be to, jis gali būti naudojamas kaip auklėjimo priemonė, verčianti jį dėvintį asmenį užimti vertikalesnę laikyseną ir būti paklusnesnį. BDSM kalboje Posture Collar dažnai vadinamas "laikysenos apykakle" arba "dominavimo apykakle". Dėvint odinį Posture Collar antkaklį gali užsimegzti gilesnis ryšys tarp jame dalyvaujančių žmonių - Top ir Sub.

     

    Kodėl Posture Collar yra toks populiarus surišimo srityje?

     

    Odinė Posture Collar apyrankė ypač populiari BDSM scenoje, nes suteikia galimybę išreikšti dominavimą ir absoliutų paklusnumą. Apykaklės dėvėjimas gali būti jausminga patirtis dėvinčiajam, nes ji labai tvirtai priglunda ir stipriai apriboja galvą bei kaklą, suteikdama apribojimo ir kontrolės pojūtį. BDSM apykaklė taip pat gali būti aiškus dominuojančio partnerio simbolis, padedantis įtvirtinti kontrolę ir dominavimą santykiuose.

     

    Kaip prižiūrėti ir valyti odinę apykaklę Posture Collar?

     

    Posture Collar paprasčiausiai valoma drėgnu skudurėliu. Norėdami prižiūrėti odinį Posture Collar antkaklį, retkarčiais galite naudoti gerą odos tepalą, skirtą lygiai odai. Taip Posture Collar oda išliks ypač elastinga. Tik tinkamai prižiūrint odinis Posture Collar išliks optimalios būklės ir bus patvarus bei ilgaamžis.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM laikysenos apykaklė
    • Medžiaga: oda, nerūdijantis plienas
    • Ypač aukšta, paminkštinta apykaklė, pagaminta iš tvirtos odos, tvirtai pozicionuojanti ir fiksuojanti galvą.
    • Su dviguba sagtimi nugaroje ir trimis tvirtai pritvirtintais D formos žiedais.
    • Pridedamos dvi panašios pakabinamos spynos ir 4 raktai.
    • Maksimalus aukštis apie 17,5 cm, plotis 42 cm
    • Svarbu atkreipti dėmesį, kad laikysenos apykaklės turėtų būti naudojamos tik gavus sutikimą ir laikantis saugos priemonių, kad būtų išvengta galimų sužalojimų ar emocinės žalos. Prieš naudojant laikysenos apykaklę visada svarbu aiškiai pasikalbėti, kad visi dalyvaujantys asmenys su tuo sutiktų ir žinotų savo ribas.
    • Posture collar arba laikysenos apykaklė: Posture collar - tai pažodinis angliško termino "posture collar" vertimas į lietuvių kalbą. Laikysenos apykaklės gali būti įvairių stilių, tačiau paprastai jos apibūdinamos kaip apykaklės, verčiančios dėvėtojo galvą pakelti aukštyn ir priverčiančios laikytis vertikalesnės laikysenos.
    • Dominavimo apykaklė: šis terminas dažnai vartojamas BDSM scenoje apibūdinant apykaklę, kuri naudojama dominavimo ir paklusimo scenarijuose. Dominavimo apykaklės gali būti įvairių stilių, tačiau dažnai jos būna aukštesnės ir standesnės nei tradicinės apykaklės, kad priverstų jas dėvinčiojo galvą pakelti į viršų.
    • Vergo apykaklė: šis terminas vartojamas apibūdinti apykaklę, kurią dėvi vergas, tarnaujantis dominuojančiam partneriui BDSM scenoje. Vergo apykaklė gali būti įvairių formų, tačiau paprastai apibūdinama kaip apykaklė, simbolizuojanti nešiotojo pavergimą.
    • BDSM apykaklė: šis terminas vartojamas apibūdinti BDSM apykaklę, naudojamą kaip pagalbinė surišimo priemonė. Bondo apykaklės gali būti įvairių formų, tačiau paprastai apibūdinamos kaip apykaklės, verčiančios nešiotojo galvą pakelti aukštyn ir ribojančios galvos judesius.
    • Bondage collar: šis terminas vartojamas apibūdinti apykaklę, naudojamą bondage. Bondage apykaklė gali būti įvairių formų, tačiau paprastai apibūdinama kaip apykaklė, prilaikanti dėvinčiojo galvą ir ribojanti galvos judesius.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    BDSM Posture Collar oda - juoda/raudona

    BDSM Posture Collar oda - juoda/raudona

    Patirkite puikų stiliaus ir galios derinį su mūsų aukštos kokybės užrakinamais juodos ir raudonos odos Posture Collar. Ši BDSM apykaklė buvo rankomis pagaminta iš aukštos kokybės odos ir tvirtai priglunda, kad apsaugotų nešiotojo galvą ir kaklą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: