Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM pavadėliai

Naujienlaiškis

Odinis BDSM pavadėlis

Šis BDSM pavadėlis, pagamintas iš aukštos kokybės karvės odos, yra idealus priedas dominuojantiems treniruočių scenarijams tiek namuose, tiek viešumoje. MEO odinis pavadėlis, kurio bendras ilgis yra apie 120 cm, suteikia daug galimybių valdyti ir kontroliuoti vergą.

Daugiau informacijos

5288/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis BDSM pavadėlis, pagamintas iš aukštos kokybės karvės odos, yra idealus priedas dominuojantiems treniruočių scenarijams tiek namuose, tiek viešumoje. MEO odinis pavadėlis yra maždaug 120 cm ilgio, todėl juo galima valdyti ir kontroliuoti vergą.

    Odinio pavadėlio gale yra tvirtas kabliukas, kuriuo jį galima greitai pritvirtinti prie BDSM apykaklės. Naudodami šį aukštos kokybės odinį pavadėlį galėsite saugiai ir veiksmingai vadovauti savo vergui tiek pasivaikščiojimo lauke, tiek intymesnio seanso namuose metu.

    Šis BDSM pavadėlis, pagamintas iš aukštos kokybės karvės odos, yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškas. Dėl įmantraus dizaino ir aukštos kokybės pagaminimo jis yra patikimas bet kokio BDSM seanso palydovas.

    Šio BDSM pavadėlio kokybė yra labai svarbi jo funkcionalumui ir saugumui. MEO naudoja tik tokias medžiagas, kaip tvirta karvės odos oda pavadėliui ir tvirtas metalinis karabinas, kurios garantuoja patikimumą ir ilgaamžiškumą. Kruopštus apdirbimas ir tvirta konstrukcija užtikrina, kad BDSM pavadėlis laikytųsi net esant įtempimui ir apkrovai, nesuplyštų ir nesulūžtų.

    MEO odinis pavadėlis maloniai jaučiasi ir yra patogus šeimininkei ar šeimininkui, o vergas vedžiojamas ar suvaržomas saugiai ir patogiai.

    Maždaug 120 cm ilgio BDSM pavadėlis suteikia daugybę panaudojimo galimybių BDSM seanso metu. Šeimininkė arba šeimininkas gali juo vedžioti ir kontroliuoti savo vergą vaidmenų žaidimų, pažeminimo scenų ar tiesiog bendros dominavimo išraiškos metu. BDSM pavadėlį taip pat galima naudoti vergui pririšti prie fiksuoto taško - lovos, baldo ar kitos tinkamos vietos, pavyzdžiui, vėsaus rūsio.

    Mūsų BDSM pavadėlis kiekvienam vergui suteikia saugumo ir priklausomybės jausmą ir kartu pabrėžia šeimininko ar šeimininkės dominavimą. BDSM pavadėlis taip pat gali būti auklėjamosios priemonės dalis, skirta vergui drausminti arba mokyti jį tam tikro elgesio. Naudodama BDSM pavadėlį šeimininkė gali parodyti savo valdžią vergui ir parodyti jam aiškias ribas.

    Be to, MEO BDSM pavadėlis gali būti naudojamas vaidmenų žaidimams, pvz human pup Play. Apskritai šis BDSM pavadėlis yra universalus BDSM santykių aksesuaras, kurį, priklausomai nuo jūsų pageidavimų, galima naudoti tiek namuose, tiek kelionėje.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM pavadėlis
    • Odinis pavadėlis su kilpa rankai ir užkabinamu kabliuku. Puikiai tinka prie MEO BDSM apykaklių ir puikiai traukia akį bet kuriame BDSM renginyje.
    • Medžiaga: natūrali oda, metalas
    • Bendras ilgis: apie 120 cm
    • Pristatymo apimtis: pavadėlis, aksominis maišelis saugojimui, odos priežiūros instrukcija.
    • MEO yra registruotas MEO Germany, vienos iš pirmaujančių pasaulyje BDSM parduotuvių, žinomos dėl savo kompetencijos gaminant aukštos kokybės bondage gaminius, prekės ženklas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bin begeistert

    Sieht super aus, gut verarbeitet und 1A Qualität ! Kann ich nur empfehlen,wenn man auf so etwas steht!!!!!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Brilliant item

    Me and my partner have tried this as one of our first every bondage encounters, and we loved it. I felt like I was in full control of her and she enjoyed that.

    It made our sex life more exciting. As we would see it laying around we would look at each other and she would put it on!

    This item is amazing.

      Vertinimas 

      Hier geht's lang

      so kann Mann Frau dahin folgen wo sie Ihn haben möchte und wenn er sich wehrt einfach etwas ziehen und er wird kommen...sehr tolles Spielzeug

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Very soft leather

      Very soft leather. used across the bottom feels wonderful and its soft sided length is gentle enough when pulled between the lips

        Vertinimas 

        5 stars

        my girlfried used it on me and iv never had so much fun in my life im always by her side

          Vertinimas 

          My master puts me in this whenever I'm bad.

          My master puts me in this whenever I'm bad. He uses it with a really strict posture collar and a dildo gag to keep my cum hole from making noise. He uses it pull me around the house and when he finds a spot he like he fucks me for hours.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Odinis BDSM pavadėlis

            Odinis BDSM pavadėlis

            Šis BDSM pavadėlis, pagamintas iš aukštos kokybės karvės odos, yra idealus priedas dominuojantiems treniruočių scenarijams tiek namuose, tiek viešumoje. MEO odinis pavadėlis, kurio bendras ilgis yra apie 120 cm, suteikia daug galimybių valdyti ir kontroliuoti vergą.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            15 kitų tos pačios kategorijos prekių: