Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

XL Dildo su dideliu skersmeniu - THINK BIG

Ar jums patinka važinėtis dideliu XL dildo? Tuomet turėtumėte įsigyti THINK BIG XL dildo! Jus įkvėps ne tik kaina, bet visų pirma jo didelis skersmuo! Itin storas analinis dildo, kuris tinka tik profesionalams.

Daugiau informacijos

39,90 €


-65%

13,97 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar jums patinka važinėtis dideliu XL dildo? Tuomet turėtumėte įsigyti THINK BIG XL dildo! Jus įkvėps ne tik kaina, bet visų pirma jo didelis skersmuo! Itin storas analinis dildo, kuris tinka tik profesionalams.

     

    Jums tikrai svarbus dydis? Tuomet čia rasite būtent tokį dildo. Ypač stori XL dildo THINK BIG - iki 7 cm skersmens. Užsisakykite norimo dydžio dildo internetu dabar.

     

    Jums nusibodo bet koks už dilbį plonesnis dildo? Tuomet MEO® dildo internetinė parduotuvė yra jums tinkama vieta.

     

    Nesvarbu, ar tai būtų vaginalinis, ar analinis dildo, kurio skersmuo siekia net 7 cm, didelis XL dildo THINK BIG siūlo ypatingą stimuliaciją. Galite džiaugtis jo lanksčia konstrukcija, stipriu siurbimo pagrindu ir riebiu žandikauliu.

     

    THINK BIG - didelis XL dildo analiniams profesionalams!

     

    Lankstus XL dildo suteikia nepakartojamą maksimalaus užpildymo pojūtį. Dėl stipraus siurbimo pagrindo šiuo analiniu malonumu galėsite mėgautis net be rankų ir įvairiose padėtyse, nes XL dildo galima lengvai pritvirtinti prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus. Taigi galite mėgautis aistringu solo seksu arba naudoti jį kartu su dirželiu, kad galėtumėte užsiimti sekso su kabliuku. Dabar jums tereikia didelės porcijos MANCUNT lubrikanto. Ko laukiate? Galvokite plačiai!

     

    Jūsų naujasis didelis XL dildo - Kaip naudotis dideliu XL dildo:

     

    Didelio dildo ilgis ir apimtis gali labai gąsdinti žmogų, kuris turi mažai patirties su XL dildo. Tačiau toks storas dildo taip pat gali būti labai patogus ir tenkinti kaip joks kitas dildo.

     

    Perskaitykite MEO ® dildo vadovą ir pasiruoškite dideliems analiniams nuotykiams! Papasakosime, į ką turėtumėte atsižvelgti naudodami XL dildo ir koks dildo jums geriausiai tinka.

     

    Kaip naudoti tokį didelį XL dildo?

     

    Kvapą gniaužiančioms akimirkoms su dideliu XL dildo galite pasiruošti vos keliais žingsniais:

     

    1.) Išvalykite XL dildo:

     

    Net jei Jūsų XL dildo yra visiškai naujas arba jį išvalėte po paskutinio karto, turėtumėte jį kruopščiai nuplauti karštu vandeniu arba higieniškai nuvalyti su mūsų purškiamuoju VERYCLEAN, nes šis didelis XL dildo įsiskverbs į giliausias Jūsų vidines zonas. Kruopštus valymas užtikrins jūsų saugumą, higieną ir sveikatą, kad patirtis jums būtų kuo geresnė.

     

    2.) Naudokite daug lubrikanto ir "Extremeo" purškalo:

     

    Šio XL dildo dydis ir storas jo žandikaulis lems, kokį lubrikantą turėtumėte naudoti. Rinkitės MEO® lubrikantą, kuris yra tirštas, bet švelnus, nes jis palengvina įvedimą ir puikiai jaučiasi sekso metu. Aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantas, pavyzdžiui, "Aquameo", yra ypač geras pasirinkimas. Jei planuojate naudoti tikrai didelį XL dildo, rekomenduojame mūsų tirštą MANCUNT analinio sekso lubrikantą. Jis tirpus vandenyje, baltas ir kreminės konsistencijos, o pojūtis toks, kaip su jokiu kitu lubrikantu. MANCUNT sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. MANCUNT atrodo beveik kaip sperma ir paverčia XL dildo naudojimą neskausmingu malonumu.

     

    Mūsų EXTREMEO purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių dildo naudotojui. EXTREMEO yra specialus produktas, skirtas analiniam seksui ir analiniam tempimui. Dėl ypatingo veikliųjų medžiagų derinio šis purškiklis užtikrina, kad net labai didelius dildo ir analinius kaiščius būtų galima lengviau įkišti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavimą bei aistringą malonumą. Tai analinis purškalas, kuris per trumpą laiką prižiūri odą ir atpalaiduoja išangę. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą analinį seksą!

     

    3.) Ir štai čia mes pradedame!

     

    Dėl ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti didelius dildo. Neskubėkite, eikite lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliu pakišę mūsų ASS UP pagalvę, o kojas pakelkite ir išskėskite. ASS UP pagalvė suteiks jūsų kūnui stabilią ir patogią atramą net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat neleis Jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų sekso ir solo sekso pozų. Žinoma, taip pat galite pritūpti virš vibratoriaus, kad galėtumėte geriau kontroliuoti didelio vibratoriaus įsiskverbimo gylį. Tikrai rekomenduojame "apšilti" su mažesniu dildo, o tada pereiti prie didelio XL dildo.

     

    4.) Atsiduokite savo geismui be jokių suvaržymų!

     

    Įdėjus storą XL dildo galvutę - didžiausio skersmens žandikaulį, Jūsų kūnas turėtų būti pakankamai atsipalaidavęs, kad dabar galėtumėte ramiai mėgautis dildo sukeliamais pojūčiais ir tuo metu masturbuotis. Daugeliui mūsų klientų patinka sukti didelį dildo savo kūne, kad pasiektų visas vidines erogenines zonas, o kiti renkasi stūmimo judesius. Eksperimentuokite, kad pamatytumėte, kas jums patinka, bet nepamirškite judinti dildo lėtai, kad nesusižeistumėte!

     

    Ar yra kokių nors pavojų, kai naudoju didelį XL dildo?

     

    Ne ir taip. Jei didelį XL dildo įdėsite švelniai, problemų neturėtų kilti, tačiau jei XL dildo įdėsite paskubomis, neturėdami patirties, be preliudijos ar be apšilimo, galite patirti vidinių audinių plyšimą ir skausmą. Jei neskubėsite, pirmiausia apšilsite su mažesniu dildo iš mūsų dildo parduotuvės, naudosite daug lubrikanto ir įsiklausysite į savo kūną, galėsite mėgautis kiekvienu XL dildo centimetru. Jei jaučiate diskomfortą ar net skausmą, nustokite naudoti XL dildo, nes jūsų išangė nėra pasiruošusi tokiam dideliam dildo.

     

    MEO® XL dildo medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis didelis XL dildo pagamintas iš aukštos kokybės silikono. Medžiaga yra labai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojamas silikonas yra labai stabilus, todėl jūsų XL dildo tarnaus ilgai. Ypač didelį dildo galite valyti švelniu vandeniu ir muilu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Dydžiai:

     

    • Mažas: įkišamas ilgis apie 13 cm, 4 cm skersmens kotas
    • MEDIUM: Įkišamas ilgis apie 16 cm, 5 cm skersmens kotas
    • DIDŽIAS: ilgis apie 20 cm, kotelio skersmuo 6 cm
    • X-LARGE: įkišamas ilgis apie 23 cm, kotelio skersmuo 7 cm

     

    Daugiau informacijos:

     

     

    • Didelis dildo | Ypač didelis dildo
    • Šiuo dideliu XL dydžio dildo gali mėgautis ir moterys, ir vyrai. Jis sukuria pripildymo jausmą, stimuliuoja vidines išangės sieneles. Be to, didelis dildo užtikrina analinį ištempimą - dažną BDSM fantaziją.
    • Kad patirtumėte didžiausią malonumą, rekomenduojame mūsų sekso prekių parduotuvėje esantį lubrikantą MANCUNT.
    • Dėl praktiško siurbiamojo pagrindo dildo patikimai prilimpa prie visų lygių paviršių. Vibratorius taip pat tinka naudoti su diržais.
    • Medžiaga: 100 % silikonas
    • aksominio švelnumo paviršius
    • lankstus ir kartu maloniai tvirtas
    • storas žandikaulis
    • 100 % be ftalatų
    • bekvapis

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    XL Dildo su dideliu skersmeniu - THINK BIG

    XL Dildo su dideliu skersmeniu - THINK BIG

    Ar jums patinka važinėtis dideliu XL dildo? Tuomet turėtumėte įsigyti THINK BIG XL dildo! Jus įkvėps ne tik kaina, bet visų pirma jo didelis skersmuo! Itin storas analinis dildo, kuris tinka tik profesionalams.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: