Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Anal Depth Play

Naujienlaiškis

"Depth Play" - labai ilgas dildo 86 cm x 5,5 cm

Su šiuo " Depth Play" dildo profesionalai gali pasiekti giliausias analines gelmes. Naudodami daugelį analinių kaiščių ir dildžių, vyrai gali išsitempti, tačiau šis labai ilgas dildė traukia į gelmes ... ir labai giliai.

Daugiau informacijos

2551/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su šiuo "Depth Play" dildo profesionalai gali įsiskverbti į giliausias analines gelmes. Naudodami daugelį analinių kaiščių ir dildžių, vyrai gali išsitempti, tačiau šis labai ilgas dildė traukia į gelmes ... iTIN.

     

    "Depth Play" dildo patogiai įsitaiso rankoje, dėl glotnios medžiagos jį labai lengva įkišti, o vyrai arba moterys gali patys nuspręsti, kaip giliai leidžiama įsiskverbti labai ilgam dildo. Šį labai ilgą dildo taip pat aprūpinome ištisine anga. Tai reiškia, kad jį galite naudoti ne tik analiniam gylio mokymui, bet ir Watersports iškreiptiems žaidimams.

     

    Anal Depth Play analinio gylio mokymas reiškia vadinamąjį "analinio gylio mokymą". Su mūsų Anal Depth Play Dildo galite įsiskverbti į giliausią analinį gylį. Analinę angą galite praplėsti daugeliu kaiščių ir dildžių, tačiau šis labai ilgas dildė apmokys jus į gelmes ... ir labai giliai.

     

    Tikrai privalomas jūsų sekso žaislų kolekcijoje! "Depth Play" dildo puikiai telpa rankoje, dėl glotnios medžiagos jį labai lengva įkišti, o vyrai ar moterys gali patys nuspręsti, kaip giliai "Depth Play" dildo gali įsiskverbti.

     

    Ką reiškia analinis gylio mokymas?

     

    Analinis giluminis mokymas - tai analinio mokymo rūšis, kurios metu daugiausia dėmesio skiriama labai ilgo dildo įvedimui giliai į analinį kanalą. Tobulėjant analinio gylio mokymams, mokiniai turėtų gebėti į analinį kanalą giliai įkišti labai ilgus dildo, užpakalinius kaiščius ir kitus daiktus. Skirtingai nuo kitų analinio mokymo formų, pavyzdžiui, analinio tempimo, mokantis analinio gylio, nesvarbu, kokio dydžio ar storio yra įterpiami daiktai, svarbu tik tai, kaip toli jie įsiskverbia.

     

    Analinį mokymą galima paskatinti arba liepti jį atlikti Top. Tačiau žmogus gali pradėti analinio gilinimo treniruotes ir dėl to, kad jam patinka naudoti analinio sekso žaisliukus arba būti surakintam antrankiais ir jis nori pakelti analinius žaidimus į aukštesnį lygį.

     

    Yra du pagrindiniai iššūkiai, kuriuos turi įveikti asmuo, pradedantis mokytis analinio sekso gylio. Pirma, jie turi išmokti atpalaiduoti vadinamąją puborektalinę kilpą - stiprų raumenį, kuris sudaro pirmąją tiesiosios žarnos kreivę. Šis raumuo linkęs įsitempti ir uždaryti tiesiąją žarną, kai jaučia spaudimą, kaip tai atsitinka analinio sekso ar stimuliacijos metu. Išmokti atpalaiduoti raumenį net ir tada, kai jis stimuliuojamas, yra raktas į sėkmingą gilų analinį mokymą. Antra, žmonės, kurie mokosi analinio sekso, turi išmokti sieti gilų spaudimą, kurį jaučia analinio įsiskverbimo metu, su malonumu. Susitelkimas į kūno atpalaidavimą ir prisilietimas prie jo pojūčių gali padėti giliai analinei treniruotei. Daugelis žmonių pastebi, kad gilus kvėpavimas padeda atsipalaiduoti analinio įsiskverbimo metu. Atsipalaiduoti taip pat padeda tam tikros padėtys, pavyzdžiui, ant keturių arba atsiklaupus.

     

    Nors analiniam giluminiam mokymui galima naudoti įprastus vibratorius, vibratorius ir labai ilgus analinius vibratorius, MEO taip pat yra specialiai sukurtų pagalbinių priemonių ir lubrikantų.

     

    Spaudimo jausmas ir nedidelis diskomfortas atliekant analinį gilųjį mokymą yra normalus, tačiau tikro skausmo nėra. Visada turėtumėte įsiklausyti į savo kūną ir niekada per daug neperžengti savo galimybių ribų. Analinių giliųjų treniruočių nereikėtų skubėti, visada geriausia atlikti jas lėtai. MEO ® rekomenduoja pradėti nuo pirštų ir tik tada pradėti naudoti ilgą analinį giluminį treniruoklį.

     

    Kuo ypatingas labai ilgas "Depth Play" dildo?

    Ilgas dildo analinius žaidimus perkelia į naują lygmenį, nes gilus analinis seksas suteikia ypatingų pojūčių! Nesvarbu, ar ieškote klasikinio 1 metro ilgio dildo, ar norite įsigyti kitų itin ilgų dildo, MEO ® dildo parduotuvėje pataikėte į tinkamą vietą. MEO ® yra vienas iš analinio giluminio mokymo specialistų: ypatingas ilgis, didelis skersmuo, neįprastos tekstūros ir įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai tvirta ir kartu lanksti, kad jaustumėte ją būtent tose vietose, kur reikia! Jus įtikins ne tik šio dildo ilgis, bet ir ypatingas dizainas, kuris suteiks nepamirštamų akimirkų.

     

    Kaip naudoti "Depth Play" dildo?

    Dėl savo ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti labai ilgą analinį gylį lavinantį dildo. Neskubėkite, elkitės lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Mėgstama pagalbinė priemonė yra mūsų ASS UP pagalvėlė analiniam giluminiam mokymui. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliuku pasidėję ASS UP pagalvėlę, o kojas pakėlę ir išskėtę. ASS UP pagalvėlė stabiliai ir patogiai palaikys jūsų kūną net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvėlė taip pat neleis jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų padėčių atliekant analinio gilinimo treniruotes.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti giluminiams žaidimams ir analiniam giluminiam mokymui?

    Naudokite daug lubrikanto! Niekada nepavargstame kartoti šio punkto. Analinė anga yra ne tik jautresnė nei makštis, bet ir tuo jautresnė, kuo toliau einate. Todėl būtinai turėtumėte naudoti daug ir daug lubrikanto, kad nesusižeistumėte. Jei planuojate naudoti labai ilgą dildo, rekomenduojame mūsų FUCKSLUT lubrikantą Anal Depth Play silikono pagrindo ir jaučiamas kaip joks kitas lubrikantas. Dėl FUCKSLUT ilgas dildo naudojimas gilioms analinėms treniruotėms tampa intensyviu malonumu. Bet kuriuo atveju taip pat rekomenduojame mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems Anal Depth Play Puikus pasirinkimas. EXTREMEO yra specialus produktas, skirtas analiniam seksui, analiniam giluminiam mokymui ir analiniam tempimui. Dėl specialaus veikliųjų medžiagų derinio šis purškiklis užtikrina, kad net labai ilgus dildo galima lengviau įkišti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą, todėl lemia atsipalaidavimą ir aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti tobulą įsiskverbimą Anal Depth Play.

    "Depth Play" dildo medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis ilgas dildo, skirtas Anal Depth Play pagamintas iš aukštos kokybės vinilo. Medžiaga yra nuostabiai lanksti ir slidi. Mūsų naudojama medžiaga taip pat yra labai tvirta, todėl jūsų labai ilgas dildo tarnaus ilgai. Ilgąjį dildo galite valyti Anal Depth Play Dildo su švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN. Žinoma, valymas taip pat ypač svarbus po naudojimo. Prieš naudodami labai ilgą dildo taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte vidurius. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" (spustelėkite čia) rasite tinkamą analinį dušą analiniam giluminiam mokymui.

     

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK arba MANCUNT.
    • Valymas: Naudokite šiltą vandenį ir mūsų žaislų valiklį VERYCLEAN
    • Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja jūsų sfinkterį ir palengvina įkišimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Really happy with the quality

    Really happy with the quality. Really happy with the quality. This enema system is the best. I couldn't be more satisfied with it.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr lang und sehr geil

    Sehr geiler Dildo und er hat meine Erwartungen voll erfüllt. Der Depth Play Dildo ist sehr gut verarbeitet und lässt sich auch sehr gut einführen. Durch seine glatte Oberfläche gleitet er förmlich in mich hinein. Da er jedoch sehr, sehr lang ist braucht es wohl Übung bis man ihn ganz eingeführt bekommt. Ich freue mich schon darauf.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    "Depth Play" - labai ilgas dildo 86 cm x 5,5 cm

    "Depth Play" - labai ilgas dildo 86 cm x 5,5 cm

    Su šiuo " Depth Play" dildo profesionalai gali pasiekti giliausias analines gelmes. Naudodami daugelį analinių kaiščių ir dildžių, vyrai gali išsitempti, tačiau šis labai ilgas dildė traukia į gelmes ... ir labai giliai.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: