Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Anal Depth Play

Naujienlaiškis

"Depth Play" dildo - arklio penis - labai ilgas dildo 57 cm x 8,5 cm

Kartais svarbu ilgis! Mūsų Anal Depth Play dildo ne tik stebina savo įspūdingu 57 cm ilgiu, bet ir yra sukurtas taip, kad primintų arklio varpą.

Daugiau informacijos

2544/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kartais svarbu ilgis! Mūsų Anal Depth Play Dildo ne tik stebina įspūdingu 57 cm ilgiu, bet ir yra sukurtas taip, kad primintų arklio varpą.

     

    Fantazijos apie gilų įsiskverbimą į analinę angą pagaliau taps realybe su ilguoju analiniu giluminiu treniruokliu. Išraiškingas žandikaulis specialiai stimuliuoja malonumo tašką ir suteikia būtent tokį pasitenkinimą, kokio trokštate. Lanksti medžiaga yra lanksti, bet tvirta, todėl ypatingas malonumas garantuotas. Mūsų 8,5 cm pločio ir 57 cm ilgio analinis dildo visada bus šalia, kai jo prireiks, ir visada pasiruošęs jus patenkinti - tiek tvarte, tiek miegamajame, tiek duše, tiek bet kur kitur.

     

    Anal Depth Play analinio gylio mokymas reiškia vadinamąjį "analinio gylio mokymą". Su mūsų Anal Depth Play Dildo prasiskverbsite į giliausią analinį gylį. Anusą galite praplėsti daugeliu kaiščių ir dildžių, tačiau šis labai ilgas dildė apmokys jus į gelmes ... ir labai giliai.

     

    Tikrai privalomas jūsų sekso žaislų kolekcijoje! Anal Depth Play Dildo puikiai telpa rankoje, dėl lygios medžiagos jį labai lengva įkišti, o vyrai ar moterys gali patys nuspręsti, kaip giliai jis gali įsiskverbti Anal Depth Play Dildo gali įsiskverbti.

     

    Ką reiškia analinio gylio mokymas?

     

    Analinio gylio mokymas - tai analinio mokymo rūšis, kurios metu daugiausia dėmesio skiriama labai ilgo dildo įvedimui giliai į analinį kanalą. Tobulėjant analinio gylio mokymams, mokiniai turėtų gebėti į analinį kanalą giliai įkišti labai ilgus dildo, analinius kaiščius ir kitus daiktus. Skirtingai nuo kitų analinio mokymo formų, pavyzdžiui, analinio tempimo, mokantis analinio gylio, nesvarbu, kokio dydžio ar storio yra įterpiami daiktai, svarbu tik tai, kaip toli jie įsiskverbia.

     

    Analinį giluminį mokymą gali paskatinti arba liepti atlikti Top. Tačiau kas nors gali pradėti analinį giluminį mokymą ir dėl to, kad jam patinka naudoti analinius sekso žaisliukus arba būti surakintam antrankiais ir jis nori pakelti savo analinius žaidimus į aukštesnį lygį.

     

    Yra du pagrindiniai iššūkiai, kuriuos turi įveikti asmuo, pradedantis analinį giluminį mokymą. Pirma, jie turi išmokti atpalaiduoti vadinamąją puborektalinę kilpą - stiprų raumenį, kuris sudaro pirmąją tiesiosios žarnos kreivę. Šis raumuo linkęs įsitempti ir uždaryti tiesiąją žarną, kai jaučia spaudimą, kaip tai atsitinka analinio sekso ar stimuliacijos metu. Išmokti atpalaiduoti raumenį net ir tada, kai jis stimuliuojamas, yra raktas į sėkmingą gilų analinį mokymą. Antra, žmonės, kurie mokosi analinio sekso, turi išmokti sieti gilų spaudimą, kurį jaučia analinio įsiskverbimo metu, su malonumu. Susitelkimas į kūno atpalaidavimą ir prisilietimas prie jo pojūčių gali padėti giliai analinei treniruotei. Daugelis žmonių pastebi, kad gilus kvėpavimas padeda atsipalaiduoti analinio įsiskverbimo metu. Atsipalaiduoti taip pat padeda tam tikros padėtys, pavyzdžiui, ant keturių arba atsiklaupus.

     

    Nors analiniam giluminiam mokymui galima naudoti įprastus vibratorius, vibratorius ir labai ilgus analinius vibratorius, MEO taip pat yra specialiai sukurtų pagalbinių priemonių ir lubrikantų.

     

    Spaudimo jausmas ir nedidelis diskomfortas atliekant analinį gilųjį mokymą yra normalus, tačiau tikro skausmo nėra. Visada turėtumėte įsiklausyti į savo kūną ir niekada per daug neperžengti savo galimybių ribų. Analinių giliųjų treniruočių nereikėtų skubinti, visada geriausia atlikti jas lėtai. MEO ® rekomenduoja pradėti nuo pirštų ir tik tada pradėti naudoti ilgą analinį giluminį treniruoklį.

     

    Kuo ypatingas labai ilgas Anal Depth Play Dildo?

    Ilgas dildo analinius žaidimus perkelia į naują lygį, nes gilus analinis seksas suteikia ypatingų pojūčių! Nesvarbu, ar ieškote klasikinio 1 metro ilgio dildo, ar norite įsigyti kitų itin ilgų dildo, MEO ® dildo parduotuvėje pataikėte į tinkamą vietą. MEO ® yra vienas iš analinio giluminio mokymo specialistų: ypatingas ilgis, didelis skersmuo, neįprastos tekstūros ir įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai tvirta ir kartu lanksti, kad jaustumėte ją būtent tose vietose, kur reikia! Jus sužavės ne tik šio dildo ilgis, bet ir ypatingas dizainas, kuris suteiks nepamirštamų akimirkų.

     

    Kaip naudoti labai ilgą Anal Depth Play Dildo?

    Dėl savo ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti labai ilgą analinį giluminį treniruoklį. Neskubėkite, elkitės lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Mėgstama pagalbinė priemonė yra mūsų ASS UP pagalvėlė, skirta analiniam gylio mokymui. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliuku pasidėję ASS UP pagalvėlę, o kojas pakėlę ir išskėtę. ASS UP pagalvėlė stabiliai ir patogiai palaikys jūsų kūną net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvėlė taip pat neleis jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų padėčių atliekant analinio gilinimo treniruotes.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti Anal Depth Play ir analinio gylio treniruotes?

    Naudokite daug lubrikanto! Niekada nepavargstame kartoti šio punkto. Analinė anga yra ne tik jautresnė nei makštis, bet ir tuo jautresnė, kuo toliau einate į viršų. Todėl būtinai turėtumėte naudoti daug ir įvairių lubrikantų, kad nesusižeistumėte. Jei planuojate naudoti labai ilgą dildo, rekomenduojame mūsų FUCKSLUT lubrikantą Anal Depth Play silikono pagrindo ir jaučiamas kaip joks kitas lubrikantas. Dėl FUCKSLUT ilgas dildo naudojimas gilioms analinėms treniruotėms tampa intensyviu malonumu. Taip pat neabejotinai rekomenduotume mūsų purškiklį EXTREMEO. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems Anal Depth Play Puikus pasirinkimas. EXTREMEO yra specialus produktas, skirtas analiniam seksui, giluminiams analiniams mokymams ir analiniam tempimui. Dėl ypatingo veikliųjų medžiagų derinio šis purškiklis užtikrina, kad net labai ilgus dildes būtų galima lengviau įkišti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą, todėl lemia atsipalaidavimą ir aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti tobulą įsiskverbimą Anal Depth Play.

    Medžiaga ir priežiūra Anal Depth Play Dildo:

     

    Šis ilgas dildo, skirtas Anal Depth Play pagamintas iš aukštos kokybės vinilo. Medžiaga yra labai lanksti ir slidi. Mūsų naudojama medžiaga taip pat yra labai tvirta, todėl jūsų labai ilgas dildo tarnaus ilgai. Ilgą dildo galite valyti Anal Depth Play Dildo su švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN. Žinoma, valymas taip pat ypač svarbus po naudojimo. Prieš naudodami labai ilgą dildo taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte vidurius. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" (spustelėkite čia) rasite tinkamą analinį dušą analiniam giluminiam mokymui.

     

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Anal Depth Play Dildo (labai ilgas arklio varpos dildo)
    • Šį sekso žaisliuką jums pagamino MEO ® Europoje.
    • Išmatavimai: Ilgis 57 cm, skersmuo 8,5 cm
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK arba MANCUNT.
    • Valymas: Naudokite šiltą vandenį ir mūsų žaislų valiklį VERYCLEAN
    • Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja jūsų sfinkterį ir palengvina įkišimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    OMG

    this was wow waiting for this horse cock for ages and with no prep never had something slip inside with so much speed. Deep so deep and omg did I open so quickly. The quality of the material just went in a made shake shake like a girl for the first time xxx

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Damn this is hot

    Immensely long. Firm enough, flexible enough. Thick, but not too much so. Hours and hours of bliss with this remarkable toy. Such a perfect, beautiful, blissful shape. I do not think you can get such a comfortable toy, of such length, anywhere else.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    fun to use

    i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    "Depth Play" dildo - arklio penis - labai ilgas dildo 57 cm x 8,5 cm

    "Depth Play" dildo - arklio penis - labai ilgas dildo 57 cm x 8,5 cm

    Kartais svarbu ilgis! Mūsų Anal Depth Play dildo ne tik stebina savo įspūdingu 57 cm ilgiu, bet ir yra sukurtas taip, kad primintų arklio varpą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: