Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos ir kamuolio surišimas

Naujienlaiškis

PUMP IT Varpos manžetė

Užsidėjus varpos manžetą ir ją išpumpavus, ji gali būti labai stora ir susijaudinusi! Patirsite jausmus, kurių anksčiau net neįsivaizdavote esant įmanomus. Stiprus, intensyvus spaudimo jausmas, visai kaip stipriai suspaudžianti vyro ranka!

Daugiau informacijos

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Užsidėjus varpos manžetą ir ją išpumpavus, ji gali būti labai stora ir susijaudinusi! Patirsite jausmus, apie kuriuos anksčiau nė nenumanėte. Toks stiprus, intensyvus spaudimo jausmas, visai kaip stipriai suspaudžianti vyro ranka!

     

    Ar visada norėjote, kad partneris jus surištų? Bet ne ant kaklo ar rankų, juk tai skirta pradedantiesiems! Kodėl gi nesurišus tik varpos ir sėklidžių? Ar jums patinka mintis išbandyti kažką visiškai kitokio? Tuomet turėtumėte išbandyti mūsų varpos suvaržymą, vadinamąjį varpos manžetą. Jis puikiai tinka varpos seksualinei stimuliacijai nuo minkštos iki kietos!

     

    Varpos manžetai yra ne tik vizualiai patrauklus BDSM aksesuaras, skirtas jaudinantiems vaidmenų žaidimams ir bausmėms! Dėl sandaraus užsegimo jis užtikrina kraujo susikaupimą ir taip prisideda prie ekstremalių pojūčių, panašių į tuos, kurie patiriami Cock Bondage. Kuo sandariau priglunda, tuo intensyvesnis spaudimo jausmas, kai tik varpa ir sėklidės pradeda pūstis. Dėl praktiškos pripūtimo funkcijos varpos rankovę bet kada galima individualiai pritaikyti pagal savo pageidavimus.

     

    Kaip naudoti varpos rankovę?

     

    Apkabinkite varpos rankovę aplink varpą ir uždėkite ją prie varpos pagrindo. Visada įsitikinkite, kad uždedant rankovę varpa tebėra gležna arba tik pusiau stačia. Dabar uždarykite varpos rankovę spaudžiamuoju dangteliu. Dėl susidariusios kraujo spūsties varpa akimirksniu taps putli ir kieta. Tada paimkite patogią rutulinę pompą ir pripūskite varpos manžetą, kol jis taps tvirtas ir sandarus. Jei manote, kad slėgis per didelis, jūs arba jūsų partneris galite tiesiog paspausti apsauginį slėgio vožtuvą ir oras vėl bus išleistas.

     

    Kuo ypatinga varpos manžetė?

     

    Varpos manžetė turi panašių privalumų kaip ir įprastas varpos žiedas: varpos manžetė taip pat gali veiksmingai atitolinti vyro ejakuliaciją ir padidinti jūsų seksualinę galią. Dėl aksominio minkštumo ir maloniai elastingos medžiagos varpos manžetą itin lengva užsidėti, o dėl velcro užtrauktuko jis visiškai tvirtai priglunda. Tikra klasika tarp Cock Bondage žaislų, puikiai tinkanti ir pradedantiesiems.

     

    Į ką turėčiau atkreipti dėmesį naudodamas varpos manžetą?

     

    Šio varpos manžeto negalima naudoti su silikono pagrindo lubrikantais. Lubrikantai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti varpos manžetės medžiagą. Rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo by MEO ®".

     

    Penio surišimas ir varpos surišimas:

    Yra vyrų, kurie vertina labai tvirtą sukibimą masturbuojant, arba tokių, kuriems labiau patinka švelnus sukibimas. Top , kuris masturbuojasi Sub, gali visiškai išnaudoti savo dominavimą naudodamas pripučiamą varpos manžetą iš MEO ®. Cock Bondage , manžetė uždedama aplink varpą ir pripumpuojama. Laikinas kraujo tiekimo nutraukimas naudojant pripūstą varpos manžetą leidžia patirti nepakartojamus ir kvapą gniaužiančius Cock Bondage pojūčius.

     

    Kaip valyti varpos rankovę?

     

    Po Cock Bondage seanso nuvalykite varpos rankovę šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Ypatingai priežiūrai rekomenduojame mūsų purškiamąjį VERYCLEAN.

     

    Penio rankogalių gidas / išvada penio rankogalių tema: Egzistuoja visa eilė įvairių sekso žaisliukų ar sekso žaisliukų, pavyzdžiui, penio žiedai, bet taip pat ir ši penio rankogalė. Kas yra varpos manžetė ir ką ji veikia? Varpos manžetas yra erotinė pagalbinė priemonė. Jis uždedamas ant vyro varpos. Varpos manžetų paskirtis - palaikyti varpą, kad būtų pasiekta kieta ir tvirta erekcija, arba suvaržyti varpą, taip pat sukurti itin stiprų dominuojančio partnerio dominavimo jausmą. Paprastai varpos rankovė gaminama iš latekso, odos, pavyzdžiui, mūsų "Gate-of-Hell", arba gumos. MEO ® taip pat siūlo rinktis skirtingos tekstūros varpos antrankius, lygius arba su spygliais. Priklausomai nuo varpos rankovės struktūros, jūsų malonumas bus dar didesnis. Į ką svarbu atkreipti dėmesį arba saugus varpos rankogalių naudojimas : Perkant varpos rankogalius svarbu įsitikinti, kad jų dydis jums tinka. Labai svarbu, kad ji būtų pakankamai didelė jūsų erekcijos varpai. Rekomenduojama varpos manžetė, kurią galima pripūsti, nes ji yra visiškai lankstaus dydžio. Jei pasirinksite per mažą varpos manžetą, itin stiprios erekcijos metu galite susižeisti varpą. Tinkama varpos manžetės priežiūra : Kadangi varpos manžetė yra sekso žaislas, ją taip pat reikėtų higieniškai valyti. Paprastai varpos manžetę galite valyti šiltu vandeniu ir trupučiu muilo. Svarbu, kad varpos manžetės nedėtumėte džiūti saulėje, nes medžiagos nukentėtų nuo tiesioginių UV spindulių. Taip pat galite įsigyti vadinamųjų sekso žaislų valiklių iš MEO ®, pavyzdžiui, mūsų purškiklį VERYCLEAN. Varpos rankovės privalumai ir trūkumai : Tokios rankovės privalumų yra daug, tačiau yra ir trūkumų, kuriuos čia reikėtų paminėti lygiai taip pat. Žinoma, privalumas yra tas, kad naudodami rankovę pasieksite labai stiprią erekciją, kuri suteikia maksimalų malonumą ne tik jums, bet ir jūsų dominuojančiam partneriui. Taigi malonumo veiksnys yra puikus ir labai aiškus varpos manžetų privalumas. Varpos manžetės priežiūra taip pat yra paprasta ir užtrunka tik kelias akimirkas. Galiausiai medžiagų įvairovė, t. y. guma, lateksas, poliuretanas arba oda, taip pat yra privalumas, nes galite pasirinkti medžiagą, su kuria jaučiatės patogiausiai arba kuriai nesate alergiški. Galimas trūkumas yra tas, kad penio įvorė, jei ji yra šiek tiek per maža, gali sukelti nemalonių mėlynių ant penio. Todėl svarbu pasirinkti tinkamą dydį arba pasirinkti varpos rankovę, kurią galima pripūsti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Pripučiama varpos manžetė
    • Reguliuojamo dydžio varpos manžetė su pripūtimo funkcija
    • Rekomenduojama naudoti varpos suvaržymui arba pripumpavimui Cock Bondage
    • Su velcro užsegimu
    • Vamzdelio ilgis apie 24,5 cm
    • Manžetės ilgis apie 164 mm, naudingas ilgis apie 128 mm

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Vertinimas 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Vertinimas 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Vertinimas 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          PUMP IT Varpos manžetė

          PUMP IT Varpos manžetė

          Užsidėjus varpos manžetą ir ją išpumpavus, ji gali būti labai stora ir susijaudinusi! Patirsite jausmus, kurių anksčiau net neįsivaizdavote esant įmanomus. Stiprus, intensyvus spaudimo jausmas, visai kaip stipriai suspaudžianti vyro ranka!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          26 kitų tos pačios kategorijos prekių: