Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Varpos žiedas Donut DUKE: varpos žiedas, žiedas žandikauliui ir sėklidžių svoris

Mūsų iš tvirto nerūdijančiojo plieno pagaminti žiedai, žiedai žandikauliui ir varpos žiedai yra labai populiarūs tarp vyrų. Dėl įspūdingos išvaizdos ir anatomiškai tobulos formos jie ne tik puikiai padidina potenciją, bet ir suteikia daugiau malonumo sekso metu.

Daugiau informacijos

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų iš tvirto nerūdijančiojo plieno pagaminti žiedai, žiedai žandikauliui ir varpos žiedai yra labai populiarūs tarp vyrų. Dėl įspūdingos išvaizdos ir anatomiškai tobulos formos jie yra ne tik puikios potenciją didinančios priemonės, bet ir suteikia daugiau malonumo sekso metu.

    Kas iš tikrųjų yra Donut varpos žiedas?

    Iš medicininio nerūdijančiojo plieno pagamintas donuto žiedas - tai žiedas, nešiojamas aplink varpos pagrindą, tik aplink sėklides ar žandikaulį arba kaip varpos žiedas aplink varpą ir sėklides. Terminas "donutas" reiškia apvalią žiedo formą, kuri primena Donut. Medicininis nerūdijantis plienas yra aukštos kokybės, su kūnu suderinama medžiaga, dažnai naudojama medicininiams implantams ir instrumentams gaminti.

    Matmenys - Donut Cock Ring Modelis Duke:

    10 mm aukštis, 6 mm storis (lengvoji versija)

    Šiuos nerūdijančiojo plieno donuto žiedus siūlome skirtingų vidinių skersmenų:

    25 mm kaip žiedas varpos prieangiui
    30 mm kaip žiedas varpos prieangiui arba žiedas varpos kotui
    35 mm kaip žiedas varpos prieangiui arba žiedas varpos kotui
    40 mm kaip žiedas varpos kotui arba mažesnis varpos žiedas
    45 mm kaip klasikinis varpos žiedas
    50 mm kaip klasikinis varpos žiedas
    55 mm kaip didesnis varpos žiedas

    Siūlome šiuos donutinius žiedusŽiedus ir vidutinio dydžio (Donut Cock Ring Royal - spauskite čia) bei sunkesnio dydžio (Donut Cock Ring Imperial - spauskite čia)! Taip pat siūlome magnetinius donut žiedus (spustelėkite čia) ir donut kamuoliukų segtukus (spustelėkite čia).

    Kuo ypatingas Donut donut žiedas?

    • Donuto formos dizainas turi keletą privalumų, kurie jį išskiria iš kitų varpos žiedų. Donuto formos penio žiedas gali padėti pasiekti kietesnę ir ilgiau trunkančią erekciją, nes apriboja kraujo tekėjimą iš erekcijos varpos. Tai taip pat gali šiek tiek atitolinti ejakuliaciją, o tai gali lemti ilgesnį seksualinį aktyvumą. Daugelis mūsų klientų mano, kad papildomas varpos žiedo svoris ir spaudimas yra malonus, nes padidina seksualinį malonumą. Be to, dėl donuto varpos žiedo varpa gali atrodyti didesnė ir putlesnė, o tai gali būti vizualiai patrauklu jums ir jūsų partneriui.
    • Lyginant su kitais varpos žiedų dizainais, donuto forma turi tam tikrų privalumų. Pirma, užapvalinti donuto formos žiedo kraštai yra patogesni ir sumažina dirginimo ar diskomforto, kurį gali sukelti aštrūs kraštai, riziką. Tai svarbu, nes žiedas priglunda prie kūno ir gali būti nešiojamas ilgesnį laiką. Donuto forma taip pat leidžia tolygiau paskirstyti spaudimą aplink varpą arba varpą ir sėklides, o tai gali padėti geriau reguliuoti kraujotaką ir suteikti daugiau malonumo. Be to, apvalios formos donuto formos penio žiedas taip pat atrodo gana gerai ir suteikia puikią išvaizdą.


    Galiausiai tinkamo penio žiedo pasirinkimas priklauso nuo jūsų asmeninių pageidavimų ir komforto lygio, tačiau donuto forma neabejotinai turi tam tikrų naudingų savybių, išskiriančių ją iš kitų penio žiedų dizainų.

    Nerūdijančio plieno donuto žiedas yra ypač populiarus, nes jis turi keletą privalumų, palyginti su žiedais, pagamintais iš kitų medžiagų, pavyzdžiui, odos, gumos ar silikono:

    • Ilgaamžiškumas: nerūdijantis plienas yra itin patvarus ir atsparus korozijai. Kitaip nei tokios medžiagos kaip guma ar oda, kurios laikui bėgant susidėvi, iš nerūdijančio plieno pagamintas kaklo žiedas ilgus metus išlaiko savo formą ir funkciją.
    • Higiena: medicininis nerūdijantis plienas yra neporėtas, todėl jį galima lengvai valyti ir dezinfekuoti. Priešingai, odoje, gumoje ir silikone gali būti mikroskopinių porų, kuriose gali kauptis bakterijos.
    • Estetika: Daugeliui žmonių blizgi, poliruota nerūdijančio plieno žiedų išvaizda atrodo patraukli. Ji suteikia prabangos ir kokybės pojūtį, kurio negali suteikti kitos medžiagos.
    • Svoris: Nerūdijančio plieno žiedai paprastai yra sunkesni už guminius ar silikoninius žiedus. Papildomas svoris kai kuriems žmonėms gali reikšti intensyvesnį pojūtį ir stimuliaciją.
    • Kadangi medicininis nerūdijantis plienas yra hipoalerginė medžiaga, jį geriau toleruoja žmonės, kurių oda jautri arba kurie yra alergiški lateksui ar kitoms medžiagoms.


    Tinkamo penio žiedo ar žiedo žandikauliui pasirinkimas priklauso nuo asmeninių pageidavimų ir patogumo. Kai kurie mūsų klientai pirmenybę teikia guminių ar silikoninių žiedų lankstumui ir minkštumui, o kiti vertina nerūdijančio plieno tvirtumą ir svorį. Galiausiai tinkamiausios medžiagos pasirinkimas priklauso nuo jūsų individualių poreikių ir norų.

    Daugiau informacijos:

    • Donut Žiedai CAZZOMEO įvairių dydžių
    • Varpos žiedas, varpos žiedas, žiedas žandikauliui arba sėklidžių žiedas
    • Metalinis varpos žiedas be nikelio - puikiai tinka alergiškiems žmonėms
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas
    • Valymas: Rekomenduojame valyti dezinfekuojančiu purškikliu INSTACLEAN.
    • Lubrikantas: Šį varpos žiedą galite naudoti su bet kokiu lubrikantu.
    • Varpos žiedas yra išlenktas išorėje ir pagamintas iš nikelio neturinčio nerūdijančio plieno. Visas paviršius yra poliruotas.
    • Šio koldūno formos varpos žiedo privalumas yra maloni, apvali forma - tikras rankų malonumas - dėl kurios ilgas nešiojimas (pavyzdžiui, visą vakarą, visą naktį) taip pat yra absoliutus malonumas.
    • Pakuotė: kilnus juodas aksominis maišelis saugojimui, įskaitant daugiakalbę instrukciją.
    • CAZZOMEO™ yra registruotas MEO prekės ženklas.


    Kaip nustatyti tinkamą varpos žiedo dydį ir kaip ilgai galima naudoti varpos žiedą?

    • Išmatuokite apimtį: Paimkite lanksčią matavimo juostelę arba virvutę ir išmatuokite savo pusiau stačios varpos arba varpos ir sėklidžių apimtį. Norėdami išmatuoti varpos ir sėklidžių apimtį, užkiškite matuoklį už sėklidžių ir aplink varpos pagrindą.
    • Apskaičiuokite skersmenį: išmatuotą apimtį padalykite iš 3,14 (pi) ir gausite skersmenį.
    • Sureguliuokite dydį: geriausia iš nustatyto skersmens atimti 1-2 mm, kad varpos žiedas priglustų pakankamai tvirtai, bet ne taip tvirtai, kad būtų nepatogu ar sukeltų skausmą.


    Atminkite, kad elastingos medžiagos, pavyzdžiui, silikonas ir guma, yra lankstesnės ir geriau prisitaiko prie skirtingų dydžių. Naudojant varpos žiedus, pagamintus iš standžių medžiagų, pavyzdžiui, nerūdijančio plieno, ypač svarbu rasti tinkamą dydį. Čia, mūsų internetinėje parduotuvėje, rasite atsisiųsti varpos žiedo naudojimo instrukciją, kurioje labai gerai paaiškinta, kaip užsidėti varpos žiedą, ir pateikta išsamių nurodymų, kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį. Šios instrukcijos taip pat pridedamos prie kiekvieno pas mus užsakomo varpos žiedo. Jų taip pat galite paprašyti mūsų telefonu arba el. paštu. Remdamiesi ilgamete patirtimi, manome, kad 45 mm skersmuo tinka įprastiems varpos dydžiams (kai varpos žiedas nešiojamas aplink varpą ir sėklides). Žiedams, skirtiems varpos stiebui, rekomenduojame 30-40 mm skersmenį, o žiedams, skirtiems varpos žandikauliui, - 25-30 mm skersmenį.

    Kiek laiko galima naudoti varpos žiedą, priklauso nuo įvairių veiksnių:

    • Medžiaga: Minkštas, elastingas medžiagas, tokias kaip silikonas ir guma, paprastai galima nešioti ilgiau nei varpos žiedus, pagamintus iš kietų medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas.
    • Dėvėjimo patogumas: Įsitikinkite, kad varpos žiedas patogiai priglunda ir nespaudžia. Jei jis tampa nepatogus arba jaučiate skausmą, nedelsdami nuimkite varpos žiedą.


    Paprastai varpos žiedas neturėtų būti nešiojamas ilgiau kaip 30 minučių, kad sumažėtų kraujagyslių pažeidimo ar kitų sveikatos problemų rizika. Svarbu įsiklausyti į savo kūną ir nustoti naudoti varpos žiedą, kai tik atsiranda diskomfortas ar skausmas.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Vertinimas 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Varpos žiedas Donut DUKE: varpos žiedas, žiedas žandikauliui ir sėklidžių svoris

      Varpos žiedas Donut DUKE: varpos žiedas, žiedas žandikauliui ir sėklidžių svoris

      Mūsų iš tvirto nerūdijančiojo plieno pagaminti žiedai, žiedai žandikauliui ir varpos žiedai yra labai populiarūs tarp vyrų. Dėl įspūdingos išvaizdos ir anatomiškai tobulos formos jie ne tik puikiai padidina potenciją, bet ir suteikia daugiau malonumo sekso metu.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: