Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Varpos žiedas Donut ROYAL: varpos žiedas, žiedas žandikauliui ir sėklidžių svoris

Priklausomai nuo dydžio, MEO aukštos kokybės nerūdijančio plieno donatinius žiedus galite naudoti kaip varpos žiedą, varpos žiedą, žiedą žandikauliui ar net kaip sėklidžių svorį. Nesvarbu, ar tai būtų kieta erekcija, ar išsipūtęs žandikaulis, ar didesnis malonumas sekso metu, ar kapšelio ištempimas: čia MEO rasite didžiausią Donut varpos žiedų pasirinkimą.

Daugiau informacijos

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO aukštos kokybės nerūdijančio plieno žiedai "Donut" gali būti naudojami kaip varpos žiedas, varpos žiedas, žiedas žandikauliui ar net kaip sėklidžių svoris, priklausomai nuo dydžio. Nesvarbu, ar tai būtų kieta erekcija, ar išsipūtusi varpa, ar didesnis malonumas sekso metu, ar kapšelio ištempimas: čia MEO rasite didžiausią Donut varpos žiedų pasirinkimą.

    Kas iš tikrųjų yra Donut varpos žiedas?

    Iš medicininio nerūdijančiojo plieno pagamintas donuto žiedas - tai žiedas, kuris nešiojamas aplink varpos pagrindą, tik aplink sėklides arba varpą, arba kaip varpos žiedas aplink varpą ir sėklides. Terminas "donutas" reiškia apvalią žiedo formą, kuri primena Donut. Medicininis nerūdijantis plienas yra aukštos kokybės, su kūnu suderinama medžiaga, dažnai naudojama medicininiams implantams ir instrumentams gaminti.

    Matmenys - Donut Cock Ring Modelis Royal:

    15 mm aukštis, 8 mm storis (vidutinio sunkumo versija)

    Šiuos nerūdijančiojo plieno donuto žiedus siūlome skirtingų vidinių skersmenų:

    25 mm kaip žiedas varpos prieangiui
    30 mm kaip žiedas varpos prieangiui arba žiedas varpos velenui
    35 mm kaip žiedas varpos prieangiui arba žiedas varpos velenui
    40 mm kaip žiedas varpos velenui arba mažesnis varpos žiedas
    45 mm kaip klasikinis varpos žiedas
    50 mm kaip klasikinis varpos žiedas
    55 mm kaip didesnis varpos žiedas

    Siūlome šiuos donatinius žiedusŽiedus ir lengvesnio (Donut Cock Ring Duke - spauskite čia) bei sunkesnio (Donut Cock Ring Imperial - spauskite čia)! Taip pat siūlome magnetinius donut žiedus (spustelėkite čia) ir donut kamuoliukų tempiklius (spustelėkite čia).

    Kuo ypatingas Donut donut žiedas?

    • Donuto forma turi tam tikrų privalumų, kurie jį išskiria iš kitų varpos žiedų. Donuto formos varpos žiedas gali padėti pasiekti kietesnę ir ilgiau trunkančią erekciją, nes apriboja kraujo tekėjimą iš erekcijos metu sustojusios varpos. Tai taip pat gali šiek tiek atitolinti ejakuliaciją, o tai gali lemti ilgesnį seksualinį aktyvumą. Daugelis mūsų klientų mano, kad papildomas varpos žiedo svoris ir spaudimas yra malonus, nes padidina seksualinį malonumą. Be to, dėl donuto varpos žiedo varpa gali atrodyti didesnė ir putlesnė, o tai gali būti vizualiai patrauklu jums ir jūsų partneriui.
    • Lyginant su kitais varpos žiedų dizainais, donuto forma turi tam tikrų privalumų. Pirma, užapvalinti donuto formos penio žiedo kraštai yra patogesni ir sumažina dirginimo ar diskomforto, kurį gali sukelti aštrūs kraštai, riziką. Tai svarbu, nes žiedas priglunda prie kūno ir gali būti nešiojamas ilgesnį laiką. Donuto forma taip pat leidžia tolygiau paskirstyti spaudimą aplink varpą arba varpą ir sėklides, o tai gali padėti geriau reguliuoti kraujotaką ir suteikti daugiau malonumo. Be to, apvalios formos donuto formos penio žiedas taip pat atrodo gana gerai ir suteikia puikią išvaizdą.


    Galiausiai tinkamo penklinio žiedo pasirinkimas priklauso nuo jūsų asmeninių pageidavimų ir komforto lygio, tačiau ypatinga donuto formos konstrukcija neabejotinai turi keletą naudingų savybių, kurios ją išskiria iš kitų penklinių žiedų konstrukcijų.

    Donuto formos penklinis žiedas suteikia jums keletąprivalumų ir funkcijų, pvz:

    • Erekcijos gerinimas: naudojant kaklaraištį sumažėja kraujo tekėjimas iš erekcijos varpos, todėl erekcija gali būti tvirtesnė ir ilgiau trunkanti.
    • Uždelsta ejakuliacija: kai kurie vyrai teigia, kad kaklaraiščio naudojimas padeda atitolinti ejakuliaciją, o tai gali lemti ilgesnį seksualinį aktyvumą.
    • Stipresni pojūčiai: Kai kuriems vyrams papildomas varpos žiedo svoris ir spaudimas gali padidinti seksualinį malonumą.
    • Vizualinis efektas: varpos žiedas gali padidinti varpą ir padaryti ją putlesnę, o tai gali būti vizualiai patrauklu jį dėvinčiam vyrui ir jo partnerei.


    Varpos žiedas suteikia keletą privalumų ir funkcijų, pvz:

    • Daugiau pojūčių: naudojant varpos žiedą gali padidėti varpos jautrumas, todėl sekso metu jaučiami intensyvesni pojūčiai. Tai gali būti tikrai šaunu!
    • Ilgesnis išsilaikymas sekso metu: daugelis vyrų mano, kad gando žiedo naudojimas padeda jiems ne taip greitai patirti orgazmą. Tai reiškia, kad sekso metu jie gali ilgiau mėgautis, o tai skamba gerai, ar ne?
    • Šauni išvaizda: Žiedas su gilės žiedu gali suteikti varpai puikią išvaizdą, nes žiedas pabrėžia ir išryškina žandikaulį. Tai gali būti gana seksualu jums ir jūsų partneriui.


    Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite platų metalinių žiedų su galais ir varpos žiedų pasirinkimą, Donut nerūdijančio plieno varpos žiedus, metalinius varpos žiedus, silikoninius varpos žiedus, guminius varpos žiedus ir TPE varpos žiedus.

    Kas yra push-up efektas?

    Donut varpos žiedo arba Donut ball stretcher push-up efektas reiškia, kad dėvint šiuos žiedus pasikeičia lytinių organų išvaizda. Kai žiedas uždedamas aplink varpos pagrindą arba aplink sėklides, jis spaudžia ir "stumia" lytinius organus į priekį, todėl jie atrodo putlesni ir didesni. Šis stūmimo efektas gali būti ir estetiškas, ir naudingas seksualiniam malonumui. Pabrėždamas ir išryškindamas varpą ir sėklides, žiedas gali padėti padidinti jūsų ir jūsų partnerio seksualinį susijaudinimą. Kai kurie mūsų klientai mano, kad papildomas varpos žiedo ar kamuoliuko tempiklio svoris ir spaudimas yra labai malonus, o tai dar labiau padidina seksualinį malonumą.

    Daugiau informacijos:

    • Donut Žiedas iš CAZZOMEO įvairių dydžių
    • Varpos žiedas, varpos žiedas, žiedas žandikauliui arba sėklidžių žiedas
    • Metalinis varpos žiedas be nikelio - puikiai tinka alergiškiems žmonėms
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas
    • Valymas: Rekomenduojame valyti dezinfekuojančiu purškikliu INSTACLEAN.
    • Lubrikantas: Šį varpos žiedą galite naudoti su bet kokiu lubrikantu.
    • Varpos žiedas yra išlenktas išorėje ir pagamintas iš nikelio neturinčio nerūdijančio plieno. Visas paviršius yra poliruotas.
    • Šio koldūno formos varpos žiedo privalumas yra maloni, apvali forma - tikras rankų malonumas - dėl kurios ilgas nešiojimas (pavyzdžiui, visą vakarą, visą naktį) taip pat yra absoliutus malonumas.
    • Pakuotė: juodas aksominis maišelis saugojimui, įskaitant daugiakalbę instrukciją.
    • CAZZOMEO™ yra registruotas MEO prekės ženklas.


    Kaip nustatyti tinkamą varpos žiedo dydį ir kaip ilgai galima naudoti varpos žiedą?

    • Išmatuokite apimtį: Pasiimkite lanksčią matavimo juostelę arba virvutę ir išmatuokite savo pusiau stačios varpos arba varpos ir sėklidžių apimtį. Norėdami išmatuoti varpos ir sėklidžių apimtį, užkiškite matuoklį už sėklidžių ir aplink varpos pagrindą.
    • Apskaičiuokite skersmenį: išmatuotą apimtį padalykite iš 3,14 (pi) ir gausite skersmenį.
    • Sureguliuokite dydį: geriausia iš nustatyto skersmens atimti 1-2 mm, kad varpos žiedas priglustų pakankamai tvirtai, bet ne taip tvirtai, kad būtų nepatogu ar sukeltų skausmą.


    Atminkite, kad elastingos medžiagos, pavyzdžiui, silikonas ir guma, yra lankstesnės ir geriau prisitaiko prie skirtingų dydžių. Naudojant varpos žiedus, pagamintus iš standžių medžiagų, pavyzdžiui, nerūdijančio plieno, ypač svarbu rasti tinkamą dydį. Čia, mūsų internetinėje parduotuvėje, rasite atsisiųsti varpos žiedo naudojimo instrukciją, kurioje labai gerai paaiškinta, kaip užsidėti varpos žiedą, ir pateikta išsamių nurodymų, kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį. Šios instrukcijos taip pat pridedamos prie kiekvieno pas mus užsakomo varpos žiedo. Jų taip pat galite paprašyti mūsų telefonu arba el. paštu. Remdamiesi ilgamete patirtimi, manome, kad 45 mm skersmuo tinka įprastiems varpos dydžiams (kai varpos žiedas nešiojamas aplink varpą ir sėklides). Žiedams, skirtiems varpos kotui, rekomenduojame 30-40 mm skersmenį, o žiedams, skirtiems varpos žandikauliui, - 25-30 mm skersmenį.

    Kiek laiko galima naudoti varpos žiedą, priklauso nuo įvairių veiksnių:

    • Medžiaga: Minkštas, elastingas medžiagas, tokias kaip silikonas ir guma, paprastai galima nešioti ilgiau nei varpos žiedus, pagamintus iš kietų medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas.
    • Dėvėjimo patogumas: Įsitikinkite, kad varpos žiedas patogiai priglunda ir nespaudžia. Jei jis tampa nepatogus arba jaučiate skausmą, nedelsdami nuimkite varpos žiedą.


    Paprastai varpos žiedas neturėtų būti nešiojamas ilgiau kaip 30 minučių, kad sumažėtų kraujagyslių pažeidimo ar kitų sveikatos problemų rizika. Svarbu įsiklausyti į savo kūną ir nustoti naudoti varpos žiedą, kai tik atsiranda diskomfortas ar skausmas.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Varpos žiedas Donut ROYAL: varpos žiedas, žiedas žandikauliui ir sėklidžių svoris

    Varpos žiedas Donut ROYAL: varpos žiedas, žiedas žandikauliui ir sėklidžių svoris

    Priklausomai nuo dydžio, MEO aukštos kokybės nerūdijančio plieno donatinius žiedus galite naudoti kaip varpos žiedą, varpos žiedą, žiedą žandikauliui ar net kaip sėklidžių svorį. Nesvarbu, ar tai būtų kieta erekcija, ar išsipūtęs žandikaulis, ar didesnis malonumas sekso metu, ar kapšelio ištempimas: čia MEO rasite didžiausią Donut varpos žiedų pasirinkimą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: