Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM vergovė

Naujienlaiškis

BDSM kryžminė apyrankė - Hogtie jungtis - bordeaux - NOBLESSE

"Noblesse" kolekcijos kryžminis suvaržymas - vadinamoji " hogtie" jungtis - yra nepakeičiamas surišimo reikmuo. Iš japoniškos karvės odos pagaminta "hogtie" jungtis gali būti naudojama įvairiems surišimo būdams greitai ir lengvai sukurti.

Daugiau informacijos

3168/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Noblesse" kolekcijos kryžminis suvaržymas - vadinamoji "hogtie" jungtis - yra nepakeičiamas surišimo reikmuo. Iš japoniškos karvės odos pagaminta "hogtie" jungtis gali būti naudojama greitai ir lengvai sukurti įvairius surišimo būdus. Tvirti kryžminio surišimo dirželiai yra kruopščiai pagaminti ir tvirtai sukniedyti, todėl lengvai atlaiko net stiprius neklusnių pavaldinių traukimus.

     

    Ši MEO® kolekcija išraiškingos sodrios bordo spalvos, simbolizuojančios ne tik eleganciją, meilę, aistrą, romantiką ir šilumą, taip pat skirta pabrėžti emocinį ryšį tarp Top ir Sub surišimo metu. Rožinio aukso spalvos metaliniai elementai, puikiai derantys prie dizaino spalvos, suteikia gaminiams gražaus kontrasto.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Kryžminis rankogalis, dar vadinamas Hogtie jungtimi.
    • Greitas ir paprastas būdas surišti. Kabliukai tiesiog pritvirtinami prie rankų ir kulkšnių antrankių D formos žiedų.
    • Hogtie jungtis - tai kryžminis surišimas, leidžiantis partnerį įstatyti į nejudrią padėtį. Ją galite pritvirtinti priekyje arba nugaroje, kad ir kokioje padėtyje norėtumėte būti Sub. Ji idealiai tinka tiems, kurie negali judėti. Idealiai tinka tiems, kurie neturi laiko sudėtingesniam surišimui.
    • Elegantiška surišimo jungtis pagaminta iš japoniškos karvės odos, o jos vidus padengtas fantastiškai minkšta ėriuko nappa oda. Keturi sklandžiai judantys karabinai leidžia lengvai įgyvendinti daugybę surišimo variantų.
    • Bordo spalva glaudžiai siejama su aistra ir kilnumu, tačiau taip pat simbolizuoja tamsiąją erotikos pusę.
    • Japoniška karvės oda, pasižyminti puikiomis medžiagos savybėmis.
    • Aukštos kokybės, tvirtas, bet lengvas, nors pagamintas iš storos karvės odos.
    • Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės apdirbimas.

     

    Kuo ypatingi "Noblesse" kryžminiai rankogaliai Hogtie bondage?

     

    Kilnus sodrios juodos ir elegantiško rožinio aukso derinys atrodo ypač prabangiai ir paverčia jūsų surišimo seansą stilingu nuotykiu. Keturi kryžminio rankogalio karabinai gali būti tvirtinami prie rankų ir kulkšnių antrankių ir riboti jūsų judesių laisvę. Jūsų partneris yra visiškai jūsų malonėje - ką su juo darysite, priklauso tik nuo jūsų vaizduotės. Visos panaudotos medžiagos yra veganiškos ir be nikelio.

     

    MEO® Noblesse kolekcijai Noblesse naudojama tik japoniška karvės oda ir minkšta ėriuko nappa oda, atitinkanti aukščiausius kokybės ir aplinkosaugos standartus. Visus gaminius gamina patyrę balnininkai ir krepšių gamintojai, turintys ilgametę meistriškumo patirtį. Mūsų sudėtingas apdirbimas ir augalinis rauginimas suteikia karvės odai gražų paviršių ir malonų pojūtį. Gamyba vykdoma itin kruopščiai - nuo kirpimo iki susiuvimo, kad rezultatas būtų tobulas.

     

    Kaip naudoti "Noblesse" kryžminį suvaržymą Hogtie bondage?

     

    Mėgaukitės savo Sub klasikine kiaulės surišimo padėtimi, sujungdami rankų ir kojų įtvarus ant nugaros, arba priverskite savo Sub stovint sulenktą į priekį padėtį. Šiam tikslui Hogtie jungtis turi 4 lygiai einančius užkabinimo kabliukus. Mėgstate matyti savo partnerį bejėgiškai pririštą prie kėdės? Tiesiog pritvirtinkite kryžminį suvaržymą už atlošo ir turėsite puikų pagrindą nuostabioms, kūrybingoms surišimo galimybėms.

     

    Kas yra Hogtie surišimas?

     

    Taikant šią surišimo techniką, Sub guldomas ant pilvo, o jo riešai ir kulkšnys surišami už nugaros. Tada surišti riešai ir kulkšnys taip pat surišami kartu. Keliai stipriai sulenkti, o pėdų galiukai nukreipti į viršų. BDSM praktikoje Hogtie yra labai populiarus kaip ypatinga surišimo forma, nes Bottom visiškai negali judėti ir yra visiškai priklausomas nuo Top malonės. Norint tai dar labiau sustiprinti, į surišimą galima įtraukti ir galvą, pavyzdžiui, naudojant galvos diržus. Dėl to, kad negali judėti, Bottom yra pavaldi visoms tolesnėms viršaus fantazijoms. Pavyzdžiui, netrukdomai manipuliuoti apatinio erogeninėmis zonomis. Tai gali būti naudojama ne tik kaip apdovanojimas, bet ir kaip bausmė. Vaizduotei čia beveik nėra ribų.

     

    Japoniškos karvės odos savybės ir privalumai:

     

    Japoniška karvės oda pasižymi daugybe puikių savybių, nes ji, kaip ir antroji oda, yra elastinga, lanksti, lanksti, tampri ir elastinga. Beveik priešingai, dėl augalinio rauginimo ji taip pat yra tvirta ir kartu atspari plyšimui. Apskritai puikios savybės, kad iš jo būtų galima pagaminti aukštos kokybės suvaržymo priemones ir BDSM priedus MEO®.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Bordo raudonos spalvos kryžminiai rankogaliai su 4 karabinais
    • Prabangus surišimo aksesuaras iš MEO ® Noblesse kolekcijos
    • Noblesse kolekciją sudaro antrankiai, kulkšnių antrankiai, rutulinė žarna, išskleidžiamoji juosta, kiaulystės jungtis ir apykaklė su pavadėliu. Pagaminti iš pačios geriausios kokybės, atitinkančios aukščiausius reikalavimus.
    • Medžiaga: japoniška karvės oda, metalas, ėriuko nappa oda
    • Spalva: bordo raudona, juoda
    • Sagčių spalva: Spalva: rožinis auksas
    • Itin greitas ir paprastas susirišimo būdas. Užtrauktukai tiesiog pritvirtinami prie rankų ir kulkšnių antrankių D formos žiedų.
    • Hogtie jungtis - tai kryžminiai rankogaliai, kurie leidžia partnerį įstatyti į nejudrią padėtį. Ją galite pritvirtinti priekyje arba nugaroje, kad ir kokioje padėtyje norėtumėte būti Sub. Ji idealiai tinka tiems, kurie negali judėti. Jis idealiai tinka tiems, kurie ne tik nenori sudėtingo surišimo, bet ir nori per surišimo seansus mėgautis vizualiniu patrauklumu ir geriausios odos bei plieno patvarumu.
    • Medžiaga: karvės oda, ėriuko nappa oda (pamušalas), metalas
    • tvirtas ir lengvas
    • tvirti metaliniai elementai
    • Dirželio ilgis: 9,5 cm
    • Ilgis nuo karabino iki karabino: 15 cm
    • Karabino ilgis: 5,5 cm
    • Žiedo skersmuo: 2 cm
    • Pavaizduota su Noblesse kolekcijos rankų ir kojų antrankiais. Jie į pristatymą neįeina. Prašome užsisakyti atskirai.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Vertinimas 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Vertinimas 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Vertinimas 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Parašykite savo atsiliepimą

            BDSM kryžminė apyrankė - Hogtie jungtis - bordeaux - NOBLESSE

            BDSM kryžminė apyrankė - Hogtie jungtis - bordeaux - NOBLESSE

            "Noblesse" kolekcijos kryžminis suvaržymas - vadinamoji " hogtie" jungtis - yra nepakeičiamas surišimo reikmuo. Iš japoniškos karvės odos pagaminta "hogtie" jungtis gali būti naudojama įvairiems surišimo būdams greitai ir lengvai sukurti.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: