Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM sekso žaislai

Naujienlaiškis

"Dr. Sado" dvigubas laukimo kalnų ratas, juodos spalvos

Profesionalus metalinis laukimo ratas erotinei stimuliacijai: ant rato esančiomis smailiomis adatėlėmis galima perbraukti per lytinius organus ir sukelti intensyvų malonumo pojūtį.

Daugiau informacijos

9761/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Profesionalus laukimo ratas, pagamintas iš krosnimi emaliuoto metalo, skirtas erotinei stimuliacijai: ant rato esančiomis smailiomis adatėlėmis galima braukti per lytinius organus ir sukelti intensyvų malonumo pojūtį.

     

    Išsami informacija:

     

     

    • Du ratukai, atstumas maždaug 4 cm
    • Sunkus studijinės kokybės dizainas
    • Juodos spalvos metalinis korpusas, patvarus, emaliuotas virykle, kad būtų ilgaamžis
    • Bendras ilgis apie 18 cm

     

    Iš neurologijos srities kilęs Wartenbergo ratas, dar vadinamas pinwheel, jau seniai turi legendinę reputaciją BDSM sluoksniuose kaip universalus SM žaislas.

     

    Nuo lengvo kutenimo iki dilgčiojančio malonumo skausmo - pinwheel sukelia įvairius subtilius dirgiklius, kuriuos galima gerai apibūdinti kaip "stipriai jaudinančius".

     

    BDSM rekomendacijos:

     

    Išbandykite Dr. Sado pinwheel ant skirtingų kūno vietų, pavyzdžiui, vidinės šlaunų pusės, pėdų padų ar net genitalijų, ir atraskite intymiausius partnerio malonumo taškus. Po žaidimų su Vartenbergo ratuku oda bus itin jautri, todėl ji bus puikiai paruošta tolesnėms procedūroms su mūsų spyruokliniais čiulptukais arba masažinėmis žvakėmis. Rekomenduojame naudoti Wartenbergradą su vienu iš mūsų raiščių akims, kad dar labiau praturtintumėte savo pojūčių patirtį.

     

    Naudojimas:

     

    Dėl savo formos jį galima laikyti kaip stalo įrankį, o į priekį nukreiptu rodomuoju pirštu galima keisti spaudimą. Dėl ergonomiškos rankenos jį lengva ir patogu laikyti net ir nepatyrusiam naudotojui.

     

    Eksperimentuokite su skirtingais malonumo ir skausmo lygiais keisdami spaudimą. Leiskite "Wartenberg" ratukui lengvai slysti oda, kad pajustumėte lengvą dilgčiojimą. Taip pat galite paspausti šiek tiek stipriau, kad dilgčiojimo pojūtis būtų tiesioginis ir intensyvesnis.

     

    Higiena:

     

    Kadangi prietaisas naudojamas ir jautrioms intymios srities odos vietoms, prieš naudojimą rekomenduojama kruopščiai išvalyti ir dezinfekuoti su mūsų "Toy-Cleaner" VERYCLEAN.

     

    Įspėjimas:

     

    Wartenbergo ratas nėra skirtas sužeidimams sukelti. Tačiau jis gali sužeisti odą, jei bus pernelyg spaudžiamas.

     

     

    Daugiau informacijos:

     

    Adatos ratuką galima naudoti visose BDSM srityse. Pavyzdžiui, surišimo srityje pėdų padų sukimas yra populiari praktika, kai partneris yra surištas už kojų.

     

    Dominavimo ir paklusimo srityje prietaisas gali būti naudojamas kaip bausmės priemonė mokomuosiuose žaidimuose.

     

    Klinikinės erotikos srityje jis taip pat dažnai naudojamas kaip įrankis žaidžiant vaidmeninius žaidimus su medicinine įranga.

     

    Galiausiai adatų ratukas taip pat yra veiksminga priemonė sadizmo ir sadomazochizmo srityje, skirta maloniam skausmui sukelti net ir sunkesnių sadomazochistinių seansų metu - ypač kai adatų ratukas perbraukiamas per jautrias odos vietas genitalijų srityje.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Excellente qualité

    De très bonne facture. Terriblement efficace

      Vertinimas 

      Schöner quälen

      Die glatte Oberfläche des Griffes liegt gut in der Hand und somit gibt es auch keine „Tapper“ auf dem Edelstahl - „Schöner quälen“ bekommt hier eine ganz neue Bedeutung. Ästhetisch äußerst ansprechend und dabei schmerzgebend effizient – was möchte man mehr?

        Vertinimas 

        Recommended for anyone even mildly interested!

        I've only used it in sensory deprivation contexts, both receptive and active, where the sub was blindfolded, tied up, and deaf (thanks to headphones blasting Machine Gun by Portishead on repeat), and it works very well. The toy itself has a good, foreboding appearance, and even when you can't see it, having it be lightly run over your skin makes your hair stand on end and makes a lovely shiver run down your spine. It's easy to manipulate the pressure one uses with the Wartenberg wheel, which makes it simple to inflict different amounts of pain, from light teasing wandering pinpricks to more memorable, purposeful marathons that leave trails of pretty perforations.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        "Dr. Sado" dvigubas laukimo kalnų ratas, juodos spalvos

        "Dr. Sado" dvigubas laukimo kalnų ratas, juodos spalvos

        Profesionalus metalinis laukimo ratas erotinei stimuliacijai: ant rato esančiomis smailiomis adatėlėmis galima perbraukti per lytinius organus ir sukelti intensyvų malonumo pojūtį.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: