Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Akių kaukės ir raiščiai

Naujienlaiškis

BDSM užuolaida akims "De Luxe" iš odos, bordo spalvos, paminkštinta - NOBLESSE

Bordo raudonos spalvos raištis, pagamintas iš japoniškos odos, yra toks patogus dėvėti, kad net pradedantieji greitai pasijus kaip vergvaldžiai. Aukščiausia kokybė ir absoliutus nepermatomumas apibūdina šį BDSM privalomą daiktą iš elegantiškos MEO® Noblesse kolekcijos.

Daugiau informacijos

3163/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Iš japoniškos odos pagamintas bordo raudonos spalvos raištis yra toks patogus dėvėti, kad net pradedantieji greitai pasijus kaip vergvaldžiai. Aukščiausia kokybė ir absoliutus nepermatomumas apibūdina šį BDSM privalomą daiktą iš elegantiškos MEO® Noblesse kolekcijos.

     

    Išraiškinga spalva - sodri bordo raudona - šioje MEO® kolekcijoje simbolizuoja ne tik eleganciją, meilę, aistrą, romantiką ir šilumą; ji taip pat skirta pabrėžti emocinį ryšį tarp Top ir Sub surišimo metu. Rožinio aukso spalvos metaliniai elementai, kurie spalviškai puikiai dera prie dizaino, suteikia gaminiams gražaus kontrasto.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Dėvėdami šį raištį kur kas intensyviau pajusite prisilietimą, nes "išjungus" akis sujautrėja visi kiti pojūčiai!
    • Reguliuokite akių raištį sagtimi taip, kaip norite.
    • Bordo spalva glaudžiai siejama su aistra ir kilnumu, bet taip pat simbolizuoja tamsiąją erotikos pusę.
    • Japoniška karvės oda, pasižyminti puikiomis medžiagos savybėmis.
    • Aukštos kokybės, tvirtas, bet lengvas, nors pagamintas iš storos karvės odos.
    • Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės apdirbimas.

     

    Kuo ypatingas BDSM akių raištis?

     

    Elegantiškas akių raištis yra nepermatomas, nes dėl anatominio prigludimo tvirtai priglunda ir taip žada absoliučią izoliaciją ir tamsą. Kadangi bondage akių raištis pagamintas iš aukštos kokybės karvės odos, o iš vidaus paminkštintas minkšta ėriuko nappa oda, jis užtikrina fantastišką dėvėjimo komfortą. Dėl sagties užsegimo galima reguliuoti bondage akliną raištį, kad jis tiktų bet kokio dydžio galvai. Tai puikus bondage aksesuaras, nes "išjungus" akis sujautrinami visi kiti pojūčiai! Kai partneris bus surištas ir visiškai priklausomas nuo jūsų malonės be jokio akių kontakto, tikrai galėsite sugalvoti daugybę išradingų dalykų, kuriuos galėtumėte su juo daryti.

     

    MEO® Noblesse kolekcija gaminama tik iš japoniškos karvės odos ir minkštos ėriuko nappa odos, atitinkančios aukščiausius kokybės ir aplinkosaugos standartus. Visus gaminius gamina patyrę balnininkai ir krepšių gamintojai, turintys ilgametę meistriškumo patirtį. Mūsų sudėtingas apdirbimas ir augalinis rauginimas suteikia karvės odai gražų paviršių ir malonų pojūtį. Gamyba vykdoma itin kruopščiai - nuo kirpimo iki susiuvimo, kad rezultatas būtų tobulas.

     

    Japoniškos karvės odos savybės ir privalumai:

     

    Japoniška karvės oda pasižymi daugybe puikių savybių, nes ji - kaip antra oda - yra elastinga, lanksti, lenkiama, tampri ir elastinga. Beveik priešingai, dėl augalinio rauginimo ji taip pat yra tvirta ir kartu atspari plyšimui. Apskritai puikios savybės, kad iš jo būtų galima pagaminti aukštos kokybės suvaržymo priemones ir BDSM priedus MEO®.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM akių raištis iš odos
    • Prabangus surišimo aksesuaras iš MEO® Noblesse kolekcijos
    • Noblesse kolekciją sudaro antrankiai, kulkšnių antrankiai, rutulinė žarna, išskleidžiamoji juosta, surišimo jungtis ir apykaklė su pavadėliu. Pagaminti iš pačios geriausios kokybės, atitinkančios aukščiausius reikalavimus.
    • Medžiaga: japoniška karvės oda, metalas, ėriuko nappa oda
    • Spalva: bordo raudona, juoda
    • Sagčių spalva: Spalva: rožinis auksas
    • Akių raiščio plotis: 8,8 cm
    • Reguliuojamas nuo 52,5 cm iki 64 cm
    • 8 dirželio skylės, kad raištį būtų galima pritaikyti prie galvos apimties.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Pitchblack

    Verdunkelt die Sicht zuverlässig und ist sehr gut geschnitten.
    Zu schade das man sich mit dem schönen Teil nicht selbst sehen kann. Die Augenbinde sieht toll aus und fühlt sich dank der Materialien und Qualität hervorragend an

      Vertinimas 

      Totaler Luxus

      Perfekt und bequem. Ist jeden Euro wert.

        Vertinimas 

        Absolutely Fantastic

        I don’t often leave a review so soon after receiving an item but this blindfold is brilliant. Barely feels like you’ve got it on, no light is let in or visible through, adjusts and fits really well. Super impressed so bought also the ball gag.

          Vertinimas 

          In völliger Dunkelheit

          Angenehm zu tragen und mit dem Verschluß zu schließen. Dadurch ist die Augenbinde sehr gut zu variieren. Sie ist dann völlig blickdicht. Sehr positiv überrascht von der Qualität! Handschuhweich.

            Vertinimas 

            Amazing

            My boyfriend and I have spent money on numerous blindfolds and they were either disappointing or uncomfortable or just didnt work but despite the low price and kinda silly look we tried because of the one good review and I'm so glad we did cause it is super comfortable easy to put on and it blocks everything a definite must buy for any bondage users

              Vertinimas 

              Beautiful color and stays in place well

              Beautiful color and stays in place well

                Vertinimas 

                Top Qualität

                Ist nicht mit billigen sexshop Produkten zu vergleichen. Ganz eine andere Liga, absolute Top Qualität in jedem Detail. Wer etwas sucht was edel ist und ewig hält für den ist dass genau das richtige.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  BDSM užuolaida akims "De Luxe" iš odos, bordo spalvos, paminkštinta - NOBLESSE

                  BDSM užuolaida akims "De Luxe" iš odos, bordo spalvos, paminkštinta - NOBLESSE

                  Bordo raudonos spalvos raištis, pagamintas iš japoniškos odos, yra toks patogus dėvėti, kad net pradedantieji greitai pasijus kaip vergvaldžiai. Aukščiausia kokybė ir absoliutus nepermatomumas apibūdina šį BDSM privalomą daiktą iš elegantiškos MEO® Noblesse kolekcijos.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Kiti klientai taip pat pirko:

                  12 kitų tos pačios kategorijos prekių: