Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Realistiški dildos

Naujienlaiškis

Tikroviškas dildo su apyvarpės oda - 22 cm

Kam nepatinka linksmintis su tikru peniu? Šis sensacingas dildo ne tik atrodo tikroviškas, bet ir yra pagamintas iš revoliucinės medžiagos ir netgi turi judančią apyvarpę. Patirkite neįtikėtinai tikroviškus pojūčius, kurie kuo labiau priartėja prie tikrų.

Daugiau informacijos

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kam nepatinka linksmintis su tikru peniu? Šis sensacingas dildo ne tik atrodo tikroviškas, bet ir yra pagamintas iš revoliucinės medžiagos ir netgi turi judančią apyvarpę. Patirkite neįtikėtinai tikroviškus pojūčius, kurie kuo labiau priartėja prie tikrų. Šis dildo, turintis sudėtingą dizainą ir judančią apyvarpę, nustato naujus tikroviškumo standartus. Idealiai tinka visiems, ieškantiems autentiškų potyrių be partnerio.

    Dėl naujoviškos dvigubo tankio technologijos minkšta oda lengvai slysta kietesniu varpos kotu ir suteikia natūralių potyrių, kurie labai artimi tikriems. Iš aukštos kokybės silikono pagamintas vibratorius stebina tikrovišku paviršiumi, kuris jaučiamas kaip tikra oda, ir judančia apyvarpke, todėl idealiai pakeičia tikrą varpą - tai absoliučiai unikalus vibratorius, kurio neturėtumėte praleisti!

    Tikroviškas silikoninis vibratorius turi prisisiurbimo pagrindą ir taip pat yra suderinamas su dirželiu. Stiprus siurbtukas suteikia daug privalumų. Pirma, jis leidžia stabiliai pritvirtinti prie lygių paviršių, tokių kaip plytelės, stiklas ar laminatas, todėl juo galima naudotis saugiai ir be rankų. Tai ypač naudinga, jei norite turėti laisvas rankas, kad galėtumėte mėgautis papildoma stimuliacija arba naudoti dildo įvairiose padėtyse. Be to, siurbimo pagrindas išplečia kūrybiškų seksualinių patirčių galimybes, nes dildo galima naudoti įvairiose patalpose ir scenarijuose, pavyzdžiui, vonios kambaryje. Prisisiurbimo pagrindas taip pat dažnai užtikrina suderinamumą su diržais, todėl idealiai tinka poroms, norinčioms išbandyti vaidmenų keitimą ar surišimą. Apibendrinant galima teigti, kad stiprus siurbimo pagrindas padidina seksualinę laisvę ir lankstumą, nes leidžia lengvai ir saugiai naudoti įvairiose aplinkose ir situacijose.

    Daugiau informacijos:

    • Tikroviškas dildo su apyvarpėle
    • Medžiaga: aukštos kokybės skystas silikonas, be ftalatų
    • Dvigubo tankio technologija, užtikrinanti ypač tikrovišką pojūtį (jaučiasi kaip tikra oda)
    • Su siurbtuku
    • Suderinamas su dirželiu
    • Pridedamas praktiškas medžiaginis maišelis diskretiškam laikymui
    • Matmenys Bendras ilgis 22 cm, skersmuo 4,5 cm
    • Norint patirti optimalią patirtį su šiuo realistišku dildo, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo arba hibridinius lubrikantus, tokius kaip "Aquameo" ir "ManCunt", kurie švelniai veikia silikoninę medžiagą ir sustiprina natūralų pojūtį. Po naudojimo vibratorių reikėtų nuvalyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Mūsų VERYCLEAN purškiklis, specialiai sukurtas sekso žaislams, puikiai tinka kruopščiam valymui. Tiesiog užpurkškite, palikite trumpai veikti ir nuvalykite.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Parašykite savo atsiliepimą

      Tikroviškas dildo su apyvarpės oda - 22 cm

      Tikroviškas dildo su apyvarpės oda - 22 cm

      Kam nepatinka linksmintis su tikru peniu? Šis sensacingas dildo ne tik atrodo tikroviškas, bet ir yra pagamintas iš revoliucinės medžiagos ir netgi turi judančią apyvarpę. Patirkite neįtikėtinai tikroviškus pojūčius, kurie kuo labiau priartėja prie tikrų.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: