Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Bondage spreader baras

Naujienlaiškis

BDSM skleistuvas, padengtas oda - Noblesse Collection

Profesionalų sukurtas elegantiškas surišimo baras pagamintas iš itin kietos eukalipto medienos ir padengtas japoniška karvės oda. Rožinio aukso spalvos metaliniuose galuose yra po karabiną rankų ar kojų antrankiams prijungti prie išskleidimo juostos. BDSM skleistuvas, kuris taip pat naudojamas geriausiose pasaulio BDSM studijose.

Daugiau informacijos

3169/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Profesionalų sukurtas elegantiškas surišimo baras pagamintas iš itin kietos eukalipto medienos ir padengtas japoniška karvės oda. Rožinio aukso spalvos metaliniuose galuose yra po karabiną rankų ar kojų antrankiams prijungti prie išskleidimo juostos. Profesionalus prabangus MEO® spreader baras, kuris taip pat naudojamas geriausiose pasaulio BDSM studijose.

     

    Ši MEO® kolekcija, kurios išraiškinga spalva - sodriai bordo raudona, simbolizuoja ne tik eleganciją, meilę, aistrą, romantiką ir šilumą; ji taip pat skirta pabrėžti emocinį ryšį tarp Top ir Sub surišimo metu. Rožinio aukso spalvos metaliniai elementai, kurie puikiai dera prie dizaino spalvos, suteikia gaminiams gražaus kontrasto.

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Mėgaukitės, kai jūsų šeimininkas ar šeimininkė jus suriša arba išskleidžia su šiuo kilniu prabangiu išskleidimo baru iš "Noblesse" kolekcijos.
    • Profesionali kokybė, skirta BDSM studijoms, dominoms ir kt.
    • 50 cm ilgio, 2 cm skersmens.
    • Efektyviam surišimui: kartu su suvaržymais greitai ir lengvai surišamos rankos ar kojos.
    • Elegantiška išvaizda: išskleidžiamoji juosta padengta japoniška karvės oda, abiejuose jos galuose pritvirtinti 2 sukamieji karabinai ir rožinio aukso spalvos detalės.
    • Bordo spalva glaudžiai siejama su aistra ir kilnumu, tačiau simbolizuoja ir tamsiąją erotikos pusę.
    • Japoniška karvės oda, pasižyminti puikiomis medžiagos savybėmis.
    • Eukalipto mediena, pasižyminti dideliu kietumu, be to, tvari ir tausojanti aplinką.
    • Aukštos kokybės, tvirtas, bet lengvas, nors pagamintas iš storos karvės odos.
    • Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės apdirbimas.

     

    Kuo ypatingas "Noblesse" kolekcijos barstytuvas?

     

    Mūsų išskleidžiamoji juosta riboja judesių laisvę surišimo metu! Naudodami išskleidžiamąją juostą galite akimirksniu užfiksuoti savo paklusnų partnerį ir be didelio vargo mėgautis ekstremaliomis surišimo pozomis. MEO® "Noblesse" kolekcijos išskleidžiamoji juosta dalyvauja kiekviename nuotykyje, nesvarbu, ar mėgstate erotišką, ar kietą surišimo seansą. Šis prabangus išskleidimo strypas pradžiugins ir pradedančiuosius, ir žinovus. Fiksavimas su išskleidžiamąja juosta gali būti atliekamas ant rankų arba kojų ir yra ne tik labai veiksmingas - jis taip pat atrodo labai erotiškai! Tvirtas iš eukalipto medienos pagamintas ir japoniška karvės oda aptrauktas plėstuvas naudojamas kulkšnių antrankiams arba rankų antrankiams prie karabinų užkabinti. Nėra greitesnio ir veiksmingesnio būdo taip elegantiškai surišti!

     

    MEO® Noblesse kolekcijai Noblesse naudojama tik japoniška karvės oda ir minkšta ėriuko nappa oda, atitinkanti aukščiausius kokybės ir aplinkosaugos standartus. Visus gaminius gamina patyrę balnininkai ir rankinių gamintojai, turintys ilgametę meistriškumo patirtį. Mūsų sudėtingas apdirbimas ir augalinis rauginimas suteikia karvės odai gražų paviršių ir malonų pojūtį. Gamyba vykdoma itin kruopščiai - nuo kirpimo iki susiuvimo, kad rezultatas būtų tobulas.

     

    Japoniškos karvės odos savybės ir privalumai:

     

    Japoniška karvės oda pasižymi daugybe puikių savybių, nes ji - kaip antra oda - yra elastinga, lanksti, lenkiama, tampri ir elastinga. Beveik priešingai, dėl augalinio rauginimo ji taip pat yra tvirta ir kartu atspari plyšimui. Apskritai puikios savybės, kad iš jo būtų galima pagaminti aukštos kokybės suvaržymo priemones ir BDSM priedus MEO®.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Įranga: oda aptrauktas bondage plėtimo strypas
    • Prabangus bondage aksesuaras iš MEO® Noblesse kolekcijos
    • Noblesse kolekciją sudaro antrankiai, kulkšnių antrankiai, rutulinė žarna, išskleidžiamoji juosta, surišimo jungtis ir apykaklė su pavadėliu. Pagaminti iš pačios geriausios kokybės, atitinkančios aukščiausius reikalavimus.
    • Medžiaga: japoniška karvės oda, metalas, ėriuko nappa oda
    • Spalva: bordo raudona, juoda
    • Sagčių spalva: Spalva: rožinis auksas
    • Medžiaga: eukalipto mediena (didelio kietumo, tvari ir ekologiška), japoniška karvės oda, metalas
    • Ilgis: 50 cm, skersmuo: 2 cm
    • Šerdis pagaminta iš tvirtos eukalipto medienos
    • sklandžiai besisukantis karabinas
    • blizgantys poliruoti metaliniai elementai
    • Spalva: bordo raudona ir rožinio aukso
    • Pavaizduota su "Noblesse" kolekcijos kulkšnių rankogaliais. Kulkšnių rankogaliai į pristatymą neįeina. Prašome užsisakyti atskirai.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Vertinimas 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Vertinimas 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Parašykite savo atsiliepimą

          BDSM skleistuvas, padengtas oda - Noblesse Collection

          BDSM skleistuvas, padengtas oda - Noblesse Collection

          Profesionalų sukurtas elegantiškas surišimo baras pagamintas iš itin kietos eukalipto medienos ir padengtas japoniška karvės oda. Rožinio aukso spalvos metaliniuose galuose yra po karabiną rankų ar kojų antrankiams prijungti prie išskleidimo juostos. BDSM skleistuvas, kuris taip pat naudojamas geriausiose pasaulio BDSM studijose.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          10 kitų tos pačios kategorijos prekių: