Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Seksas slings ir meilės sūpuoklės

Naujienlaiškis

Seksas slings ir meilės sūpuoklės 

užsisakykite 100% diskretiškai ir anonimiškai MEO. Visi sekso slings, sling rėmai, fisting slings ir meilės sūpynės yra sandėlyje ir gali būti pristatytos nedelsiant. Čia rasite didžiulį BDSM įrangos ir sekso reikmenų pasirinkimą fisting. Atraskite dabar ir užsisakykite internetu.

12
už puslapį
Rodyti 37 - 45 iš 45 elementų
Rodyti 37 - 45 iš 45 elementų

Seksas in a sling arba meilės sūpynėse gali būti naudingas tiek fiziškai, tiek emociškai. Štai keletas slings arba sūpynių naudojimo sekso metu privalumų:

  • Didesnis fizinis malonumas: Seksas sling arba sūpynėse suteikia platesnį judesių ir padėčių spektrą, todėl galima giliau įsiskverbti, naudotis įvairiais kampais ir patirti intensyvesnius pojūčius. Tai gali padidinti fizinį malonumą ir suteikti naujų potyrių abiem partneriams.
  • Daugiau intymumo: Plaukiojimas sling arba sekso sūpynėse gali sukurti palaidumo ir pasitikėjimo jausmą, padidinti partnerių intymumą ir emocinį ryšį.
  • Mažiau fizinių pastangų: Naudojant slings arba meilės sūpynes galima sumažinti fizinį partnerių krūvį, ypač seksualinėse pozose, kai reikia ilgai kelti ar laikyti.
  • Įvairovė ir eksperimentavimas: Seksas sling arba seksas meilės sūpynėse leidžia atlikti įvairias pozas, įskaitant tas, kurios be šios rūšies pagalbinių priemonių būtų sudėtingos arba neįmanomos.


Yra įvairių tipų slings ir įvairių meilės sūpynių, kurių kiekviena pasižymi skirtingomis savybėmis ir privalumais. Štai keletas labiausiai paplitusių sling modelių:


Taip pat turime sling stovų, pagamintų iš metalo. Jie paprastai gaminami iš tvirto, milteliniu būdu dažyto plieno arba nerūdijančio plieno ir yra patvari ir stabili atrama slings arba meilės sūpynėms.

Sling Stovai gali būti įvairių dydžių ir dizaino, kad atitiktų skirtingus poreikius. Kai kurie sling stovai yra sulankstomi, kad prireikus juos būtų lengviau transportuoti ar sandėliuoti, o kiti slings ir meilės sūpynių stovai turi tvirtą pagrindą ir yra specialiai skirti kietesniam seksui.

Jei norite įsigyti metalinįsling rėmelį, turėtumėte palyginti skirtingus variantus ir atkreipti dėmesį į kokybę, stabilumą ir laikomąją galią, kad įsitikintumėte, jog sling rėmelis atitinka jūsų poreikius.

Taip pat turime kitų priedų, kuriuos galima pritvirtinti prie sling rėmelio, pavyzdžiui, laikiklių geriausiam fisting lubrikantui, J Lubecrisco, kumštinių pirštinių laikikliai, veidrodėliai ir daug daugiau.

Apskritai, naudojant meilės sūpynes arba slings arba meilės sūpynes sekso metu gali suteikti daug naudos ir sustiprinti abiejų partnerių patirtį. Svarbu, kad išsirinktumėte sling arba meilės sūpynes, atitinkančias jūsų poreikius ir pageidavimus, ir visada laikytumėtės saugos instrukcijų, kad išvengtumėte sužeidimų.

Kas iš tikrųjų daro seksą ar net fisting sling tokį ypatingą?

Suprantama, kad mintis, jog jūsų viduje yra milžiniškas dildo, didžiulis penis ar net visas kumštis, gali būti gana jaudinanti. Visa ranka gali stimuliuoti daug didesnį plotą. Kai kuriems taip pat patinka psichologinė patirtis, kai esi "plačiai ištemptas", taip pat didelis intymumas. Daugeliui patinka jausti šilumą ir galią kūno viduje. Be to, naudojant šią įsiskverbimo formą, jei norite, galite palaikyti akių kontaktą. Tokiu būdu fistingas Top gali tiesiogiai patirti jį priimančio asmens malonumą.

Kas yra fisting arba fistingas?

Fistingas iš esmės yra fisting arba fistingas iš esmės yra seksualinis įsiskverbimas visa ranka arba kumščiu į išangę arba makštį. Ši seksualinė praktika šnekamojoje kalboje dar vadinama fistingu. fisting fistingas. Kad fistingas teiktų malonumą ir pasitenkinimą abiem partneriams, svarbu skirti daug laiko, visiškai pasitikėti ir atsipalaiduoti. Taip pat svarbi ir kiekvienam skirtinga padėtis, kurioje praktikuojate fistingą. Kad būtų gera fistingsling , geram seansui svarbu puikus lubrikantas ir tinkami sekso žaislai bei aksesuarai fisting

Kokią pozą turėčiau užimti kaip pasyvus, jei noriu būti kumščiuojamas?

Fistinguojant arba fisting fistinguojant svarbu, kad pasyvus asmuo rastų atsipalaidavusią kūno padėtį. Daugumai kumščiuojamų žmonių geriausia kūno padėtis yra "kumščio nugaros padėtis" sling arba vadinamosios meilės sūpynės. Kitiems labiau patinka vadinamoji šuniško stiliaus fistingo padėtis, kai kumščiuojamasis yra ant keturių, t. y. atsiremia į kelius ir alkūnes, ant sling lentos arba ant Fuck Bench.

MEO internetinėje slings, meilės sūpynių, fisting kremų ir fisting priedų parduotuvėje rasite platų prekių asortimentą.