Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Priverstinis orgazmas CUMELOT

Naujienlaiškis

Priverstinis orgazmas CUMELOT 

Naudodama prostatos melžimo prietaisus CUMELOT, MEO yra viena iš rinkos lyderių priverstinės emaskuliacijos ir priverstinio orgazmo srityse, Male Milking ir prostatos orgazmo. Mėgaukitės, kai prieš savo valią būsite melžiami iki orgazmo su "Cumelot".

12
už puslapį
Rodyti 25 - 25 iš 25 elementų
Rodyti 25 - 25 iš 25 elementų

Mėgaukitės tuo, kad prieš savo valią būsite melžiami iki orgazmo su CUMELOT.

 

Mus mėgsta ne tik sekso vergės! Paklusnūs vyrai, dominuojančios moterys ir poros, mėgstančios eksperimentuoti, taip pat vertina priverstinio orgazmo specialisto MEO prietaisų CUMELOT savybes, kai kalbama apie vyro dorojimą.

 

Priverstinis orgazmas arba priverstinė emaskuliacija

 

Prostata yra vyrų lytinis centras, lemiantis ejakuliaciją. Naudojant CUMELOT prietaisą - BDSM poreikiams pritaikytą prostatos stimuliatorių - prostata stimuliuojama tol, kol išspaudžiama sperma, nesiekiant malonumo ar susijaudinimo. Tai dar vadinama prostatos orgazmu arba priverstiniu išsiskyrimu.

 

Male Milkingpenio ir varpos melžimas

 

Priverstinis pasyvaus vyro ištuštinimas (dar vadinamas Male Milking ) neturi nieko bendra su vyro malonumo pojūčiu, bet juo siekiama sukelti visišką spermos ištuštinimą . Priverstinę emaskuliaciją vyrai suvokia kaip itin žeminančią, todėl ji dažnai naudojama BDSM scenarijuose. Priverstinę emaskuliaciją taip pat naudoja skaistybės diržus nešiojantys asmenys, norėdami atimti iš Sub bet kokią malonumo galimybę.

 

Stimuliuojant prostatą prostatos stimuliatoriumi CUMELOT, galima "išpumpuoti" vyro spermą, vyrui nejaučiant jokio malonumo ar susijaudinimo.

 

Ar prievartinė emaskuliacija būtinai yra BDSM?

 

Nebūtinai, bet, žinoma, gali būti! Ir, tiesą sakant, jei ne BDSM scenos pionieriška dvasia, technologijos, žaislai ir augantis smalsumas priverstinės emaskuliacijos tema tikriausiai vis dar būtų prieš šimtą metų buvusiame lygyje.

 

Todėl priverstinė emaskuliacija gali būti ir SM - bet ji taip pat gali būti beveik viskas, ko tik panorėsite ar norėsite išbandyti.

 

Priverstinės dehiscencijos prietaisai - nauji pasiekimai

 

Vienas iš naujausių pasiekimų yra ALPHA PRO CUMELOT priverstinės emaskuliacijos prietaisai, kurie formaliais minkymo judesiais stimuliuoja prostatą ir greitai arba lėtai sukelia sprogstamąjį prostatos orgazmą. Kita naujovė - vyrams skirtas melžimo aparatas. Ši sekso mašina čiulpia, čiulpia ir čiulpia tol, kol nebelieka kam sustabdyti. Tūkstančiai patenkintų klientų mūsų aparatą dar vadina"penio melžimo aparatu" - nes jis priveda KAŽKĄ - norimą ar nenorimą per reiklų oralinį seksą - iki orgazmo ir iščiulpia iš jūsų net paskutinį lašą. Šis melžimo aparatas yra profesionalus specialiai vyrams sukurtas masturbacijos aparatas. Absoliuti viršūnė ir geriausia sekso mašina vyrams.

Prostatos melžimas, dar vadinamas prostatos masažu arba prostatos stimuliavimu, reiškia prostatos - mažos vyrų liaukos, kuri yra reprodukcinės sistemos dalis - stimuliavimą. Prostata yra jautrus organas, esantis po šlapimo pūsle, gaminantis spermą.

Prostatos melžimą vyrai dažnai praktikuoja kaip seksualinės stimuliacijos būdą, kuris, kaip manoma, yra ypač intensyvus ir teikiantis pasitenkinimą. Tai taip pat gali padėti palengvinti prostatos simptomus, pavyzdžiui, padidėjusią prostatą, prostatitą ir erekcijos sutrikimus.

Prostatos melžimas gali būti atliekamas rankomis arba naudojant pagalbinius prietaisus. Svarbu, kad prostatos melžimas būtų atliekamas švarioje ir saugioje aplinkoje ir kad būtų naudojama tinkama technika, siekiant išvengti sužeidimų ir infekcijų. Taip pat rekomenduojama prieš pradedant prostatos dorojimą pasitarti su gydytoju, jei turite kokių nors sveikatos problemų.

MEO - Mums patinka jus melžti!