Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Human puppy - Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Human puppy - Analiniai kištukai 

MEO rasite viską savo fetišui! Įvairių dydžių užpakaliniai ir analiniai kaiščiai. Nes uodega butt plug yra tai, kas daro šuniuko žaidimus tobulus.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 21 iš 21 elementų
Rodyti 13 - 21 iš 21 elementų

human pup Play tai BDSM vaidmenų žaidimo forma (iš anglų kalbos: bondage, discipline, submission and masochism), kai vienas asmuo atlieka šuns ar šuniuko vaidmenį, o kitas - šeimininko ar dresuotojo. Tai gali apimti tokį elgesį kaip lojimas, draskymas, uodegos vizginimas, taip pat apykaklės ir pavadėlio nešiojimas. Tai fetišas, kuris kai kuriems žmonėms yra pabėgimo, atsipalaidavimo ir malonumo forma.

Kalbant apie fizinius aspektus, tai gali būti human pup Play apimti ir užpakaliuko kištukų (vadinamųjų puppy užpakaliuko kištukų) naudojimą. Tai analiniai kištukai, kurie įkišami į išangę ir gali būti nešiojami ilgą laiką. Tinklalapyje human pup Play specialius užpakalio kištukus galima naudoti siekiant padidinti pasidavimo jausmą ir imituoti uodegos turėjimo jausmą.

Yra įvairių tipų žmogaus išmatoms skirtų kištukų, pavyzdžiui, tokių, kurie atrodo kaip šuns uodega, arba tokių, kurie turi pritvirtintą uodegą. Vieni jų gaminami iš silikono, kiti - iš gumos ar nerūdijančio plieno. Jie būna įvairių dydžių ir formų, kai kurie yra lenktos formos, kai kurie - tiesios, kai kurie - siaurėjančios formos, o kai kurie - plokštesnės. Svarbu pasirinkti geros kokybės analinį kaištį su uodegėle ir naudojant jį laikytis saugos rekomendacijų puppy butt plug naudojant vieną.