Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Bareback Submission Horse - Sekso baldai

Pasinerkite į pasaulį, kuriame susijungia seksas ir paklusnumas - su Bareback Submission Horse ši svajonė išsipildys. BDSM baldas, kuris yra kur kas daugiau nei tik užstatas. Nesvarbu, ar tai būtų intensyvus plakimas, jaudinantis surišimas, aistringas Doggy Style seksas, ar visų šių jausmingų žaidimų rūšių derinys - šis baldas siūlo idealų sprendimą visiems jūsų troškimams.

Daugiau informacijos

3430/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasinerkite į pasaulį, kuriame susijungia seksas ir paklusnumas - su Bareback Submission Horse ši svajonė išsipildys. BDSM baldas, kuris yra kur kas daugiau nei tik uždarbis. Nesvarbu, ar tai būtų intensyvus plakimas, jaudinantis surišimas, aistringas Doggy Style seksas, ar visų šių jausmingų žaidimų rūšių derinys - šis baldas siūlo idealų sprendimą visiems jūsų troškimams. Jo elegantiška ir tvirta konstrukcija sujungia viską, ko reikia, kad jūsų seksualinis gyvenimas pakiltų į kitą lygį.

     

    MEO Bareback Submission Horse: jūsų vartai į neribotą ekstazę!

     

    • Jausmingas dizainas: Bareback Submission Horse derinama veganiška oda ir blizgūs, nikelio neturintys metaliniai akcentai. Fantastiškas ir kilnus BDSM baldas jūsų pačių play room.
    • Tvirtas ir patikimas: Įspūdingos apie 300 kg apkrovos, todėl pakyla saugiai stovi, o jūs galite visiškai atsiduoti malonumui.
    • Didžiausias komfortas: dėl minkštai paminkštintų atramų kiekvienas seansas gali tapti ilgai trunkančia patirtimi.
    • Puikiai tinka surišimui: Šeši tvirtinimo taškai laukia, kol patys juos atrasite. Suriškite partnerį, kaip jums patinka, ir visiškai kontroliuokite sekso ar BDSM seanso metu.
    • Pagamintas be nikelio: lengvai valomas ir tinkamas alergiškiems žmonėms. Nerūpestingoms ir intensyvioms malonumo akimirkoms, nes visos metalinės dalys yra be nikelio, o veganišką odą lengva valyti po naudojimo.

     

    Įgyvendinkite tamsiausias BDSM fantazijas!

     

    Su Bareback Submission Horse savo fantazijas galite paversti realybe. Ko laukiate? Įsivaizduokite savo partnerį, gundančiai gulintį ant juodos Bareback Submission Horse odos ir atsidavusiai laukiantį jūsų. Prirakintą grandinėmis ir pasiruošusį viskam, kas tik šaus į galvą. Nuo jausmingo kutenimo plunksnomis iki intensyvaus sekso žaisliukų ar bato naudojimo - jūsų vaizduotei ribų nėra. Patogumas ir optimalus kaušelio aukštis leidžia labai patogiai pasinerti į šiuos BDSM pasaulius, apie kuriuos iki šiol tik svajojote.

     

    Bareback Submission Horse: Doggy Style sekso tobulybė!

     

    Bareback Submission Horse yra ne tik tobulas BDSM baldas, bet ir atveria naujas fizinio artumo ir intensyvumo dimensijas, ypač sekso Doggy Style poza metu. Paminkštinta atrama ir stabilūs tvirtinimo taškai idealiai tinka nustatyti ir užfiksuoti partnerį idealiame aukštyje ir padėtyje, kad patirtumėte maksimalų malonumą ir kontrolę. Bareback Submission Horse puikiai prisitaiko prie anatomijos ir suteikia jums ir jūsų partneriui Doggy Style patirtį, kuriai sunku prilygti dėl patogumo, saugumo ir intensyvumo.

     

    Štai kaip jis veikia:

     

    Padėkite partnerį: liepkite jam užlipti ant pakylos taip, kad viršutinė kūno dalis remtųsi į viršutinę atramą, o rankos ir keliai - į apatinę atramą. Tokia padėtis pakelia dubenį ir gundančiai pristato apačią.

    Surišimo priemonės didesnei kontrolei: Naudokite surišimo taškus galvai, riešams ir kulkšnims fiksuoti. Tai ne tik suteikia nuolankiajam absoliutaus pasidavimo jausmą, bet ir suteikia dominuojančiam partneriui daugiau galimybių kontroliuoti savo judesius.

    Mėgaukitės intensyvumu: dėl didesnio "Bareback Submission Horse" kampo ir atramos galima atlikti gilius ir tikslius įsiskverbimus Doggy Style sekso metu.

     

    • Daugiau informacijos:

     

    • BDSM baldai, spanking trestle, sekso baldai
    • Išmatavimai: Išoriniai matmenys: ilgis 96,5 cm x plotis 75 cm x aukštis 70 cm, balno aukštis 24 cm, kelių atrama 18 cm x 96,5 cm
    • Keliamoji galia: apie 300 kg
    • Medžiaga: PU oda, mediena, putplastis, metalas be nikelio
    • Spalva: tamsiai juoda

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ein echt geiles Bondage-Möbel!

    Seitdem wir das MEO Bareback Submission Horse in unseren Play Room integriert haben, sind unsere Sessions auf ein neues Level gehoben worden. Die Kombination aus elegantem Design und funktionaler Robustheit hat uns überzeugt. Mein Partner liegt verführerisch auf dem schwarzen Leder, gefesselt und bereit für alles, was ich mir perverses ausgedacht habe. Die Bequemlichkeit und die perfekte Höhe des Bocks lassen uns Dinge machen, von denen ich bisher nur geträumt habe. Die einfache Reinigung ist ein zusätzlicher Bonus. Dieses Möbel hat unsere Erwartungen übertroffen und ist jeden Cent wert!

      Vertinimas 

      Pleasure achieved!

      Not gonna lie, I use this on myself and it's soooo goood! When my Dom wants to strap me in and watch, it's great. But I can also strap my own legs in and one arm,then I grab the remote and control the fuck machine myself. I like to pretend I can't change the controls and keep it on a really intense speed for a while until I find myself screaming! There's nothing like a good fuck that is exactly what you need, when you want it. I just feel bad for my neighbors if they hear me! They probably think I have men over all the time that they never see!! Little do they know… it's just my fucking machine!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Bareback Submission Horse - Sekso baldai

        Bareback Submission Horse - Sekso baldai

        Pasinerkite į pasaulį, kuriame susijungia seksas ir paklusnumas - su Bareback Submission Horse ši svajonė išsipildys. BDSM baldas, kuris yra kur kas daugiau nei tik užstatas. Nesvarbu, ar tai būtų intensyvus plakimas, jaudinantis surišimas, aistringas Doggy Style seksas, ar visų šių jausmingų žaidimų rūšių derinys - šis baldas siūlo idealų sprendimą visiems jūsų troškimams.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: