Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Laisvai stovintis BDSM Švento Andriejaus kryžius

Mūsų Švento Andriejaus kryžius yra laisvai pastatomas, lengvai surenkamas ir reguliuojamo kampo! Nors kryžius pagamintas iš plieno ir medžio bei paminkštintas putplasčiu ir oda, jis sveria tik 21,5 kg, todėl jį galima lengvai transportuoti, o po naudojimo nepastebimai paslėpti.

Daugiau informacijos

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Andriejaus kryžius arba BDSM kryžius yra geriausias paklusniųjų ir pavergtųjų aksesuaras! Be pagrindinės formos, revoliucinis Andriejaus kryžius iš MEO nebeturi daug bendro su originaliais mediniais Andriejaus kryžiais, nes jis kruopščiai paminkštintas, aptrauktas aukštos kokybės veganiška oda ir pastatytas gali būti pakreipiamas. Dėl plieno ir medžio konstrukcijos šis Andriejaus kryžius yra itin stabilus, atsparus ir saugus naudoti. Dėl naudojamų aukštos kokybės medžiagų ir gerai apgalvoto dizaino MEO Šventojo Andriejaus kryžius yra saugus ir visuotinai pritaikomas BDSM baldas. Andriejaus kryžius tinka bet kokio dydžio ir svorio kūnui ir yra skirtas tiek privačiam naudojimui, tiek profesionalioms BDSM studijoms.

     


    Paverskite bet kurį kambarį savo svajonių BDSM požemiu!

    Andriejaus kryžius dabar yra standartinė įranga kiekvienoje dominuojančioje studijoje. Daugelis svingerių klubų taip pat turi specialiai įrengtus BDSM kambarius su Andriejaus kryžiumi. Tačiau vis dažniau BDSM kryžių galima rasti ir privačiuose miegamuosiuose.

    Mūsų Švento Andriejaus kryžius yra laisvai pastatomas, palyginti lengvas, lengvai surenkamas ir reguliuojamo kampo! Nors kryžius pagamintas iš tvirto plieno ir medžio bei paminkštintas aukštos kokybės putplasčiu ir veganiška oda, jis sveria tik 21,5 kg, todėl jį galima lengvai perkelti ar net pasiimti su savimi! Kiekviename Andriejaus kryžiaus gale yra tvirtinimo taškas antrankiams ir kulkšnių antrankiams.

    Svarbiausi akcentai:

    • Laisvai pastatomas: Šį laisvai pastatomą Andriejaus kryžių galima pastatyti ant bet kokio lygaus paviršiaus kambaryje!
    • Reguliuojamas kampas: pritaikomas prie bet kokios situacijos ir asmeninių pageidavimų - 70, 75 ir 80 laipsnių kampas.
    • Paminkštinimas: Veganiškos odos paminkštinimas užtikrina patogumą BDSM seanso metu.
    • Keturi tvirtinimo taškai: Andriejaus kryžiaus riešams ir kulkšnims pritvirtinti!
    • Transportabilus: Visas Andriejaus kryžius sveria 21,5 kg, todėl jį galima lengvai transportuoti ar pervežti į kitą vietą!


    Pasidavimo malonumas:

    Andriejaus kryžius pasižymi visiško surišimo galimybe ir dėl to atsirandančiu naudotojo nejudrumu. Paklusnusis partneris yra visiškai priklausomas nuo dominuojančio partnerio malonės ir beveik negali pajudėti. Kiekvienas, kuris yra taip surištas Andriejaus kryžiumi, greitai supranta, kad šioje padėtyje yra visiškai priklausomas nuo partnerio malonės. Tiek galva, tiek visa viršutinė kūno dalis yra laisvai prieinama aktyviam partneriui ir gali būti stimuliuojama arba baudžiama. Tas pats pasakytina ir apie lytinius organus. Išskėstų kojų negalima užveržti, todėl galima bet kokia manipuliacija genitalijomis.

    Kuo ypatingas šis BDSM kryžius?

    Be BDSM baldų, tokių kaip narvai, piloriai ir daug kitų, gaminame ir šį pakreipiamą Andriejaus kryžių su stovu. Mūsų BDSM Andriejaus kryžius yra laikui nepavaldus nuimamas Andriejaus kryžius, skirtas naudoti laisvai, nemontuojant ant sienos. Puikus Andriejaus kryžius kiekvienam poreikiui ir bet kokio dydžio kambariui, idealiai tinkantis pradedantiesiems, pažengusiems naudotojams ir profesionalams. Lyginant su panašiais gaminiais, šis Andriejaus kryžius nepalieka nieko, ko norėtųsi, nesvarbu, ar Andriejaus kryžius naudojamas privačiai, ar profesionalioje BDSM studijoje. Dėl stabilaus pagrindo šį Andriejaus kryžių galima pastatyti bet kurioje kambario vietoje, kad juo būtų galima naudotis iš visų pusių. Be abejo, prie Andriejaus kryžiaus galima pritvirtinti daugybę MEO asortimento BDSM priedų. Kadangi mūsų Švento Andriejaus kryžius padengtas higieniška veganiška oda, jį lengva valyti po surišimo seanso (kūno skysčiai, žvakių vaškas, lubrikantai, aliejai ir t. t.). Andriejaus kryžius pristatomas išardytas, nepastebimai ir saugiai supakuotas. Surinkti labai paprasta ir mūsų BDSM Švento Andriejaus kryžius bus paruoštas naudoti per kelias minutes. Po naudojimo Andriejaus kryžių galima greitai išardyti ir nepastebimai paslėpti spintoje ar po lova.

    Kaip naudoti Andriejaus kryžių surišimui?

    Andriejaus kryžius turi integruotus įtaisus paklusniam partneriui surišti. Tai galima padaryti odiniais antrankiais, antrankiais arba virvėmis. Čia vaizduotei ribų nėra. Yra tik viena riba: laikas! Kiekvienas vergas turi savo fizines ribas, kurias galima puikiai išnaudoti per surišimą ant Švento Andriejaus kryžiaus. Net stovėti išskėtus kojas yra iššūkis, o išskėtus rankas į viršų - dar nepatogiau. Be to, rankos pačios tampa vis sunkesnės ir sunkesnės. Rezultatas - nutirpimas. Būtent todėl reikėtų naudoti aukštos kokybės antrankius ir kojų įtvarus. Rekomenduojame mūsų specialius antrankius (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Partneris jau suvaržytas - kas toliau? Na, o dabar prasideda tikrasis BDSM seansas. Kūną galima laisvai tyrinėti ir atitinkamai stimuliuoti erogenines zonas. Jei vergas fiksuojamas veidu į Andriejaus kryžių, žinoma, galima pradėti ir nuo spardymo ir (arba) plakimo.

    Daugiau informacijos:

    • Andriejaus kryžius.
    • Medžiaga: plienas, medis, putplasčio paminkštinimas, odos imitacija.
    • Į komplektą įeina surinkimo medžiaga
    • Surinkto kryžiaus matmenys: 183,39 cm aukštis x 110,49 cm plotis x 86,36 cm gylis. Rankų ir kojų pagalvėlės: 73,66 cm ilgio x 16,51 cm pločio. Liemens pagalvė: 48,26 cm ilgio x 39,37 cm pločio.
    • Reguliuojamas pasvirimo kampas: 70°, 75° ir 80°
    • Svoris: apie 22 kg
    • Keletas tvirtinimo taškų antrankiams ir kulkšnių antrankiams.
    • Kadangi paklusnusis, pririštas prie Andriejaus kryžiaus, stovi kojomis ant grindų, šis suvaržymo būdas beveik nekelia pavojaus.
    • Andriejaus kryžius dabar yra standartinė kiekvienos BDSM studijos įranga, o daugelis svingerių klubų turi specialiai įrengtus BDSM kambarius su Andriejaus kryžiumi. Andriejaus kryžius vis dažniau naudojamas ir privačiuose miegamuosiuose.
    • Jei asmuo yra pririštas prie Andriejaus kryžiaus, jo niekada negalima palikti vieno. Net ir nereikšmingos problemos gali turėti rimtų pasekmių, jei žmonės yra surišti tokiu būdu. Žmonių, sergančių astma ar turinčių širdies problemų, paprastai nereikėtų rišti prie Andriejaus kryžiaus.
    • Norėdami išvalyti švento Andriejaus kryžių, galite jį apipurkšti mūsų VERYCLEAN purškikliu ir nuvalyti minkšta šluoste.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Vertinimas 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Laisvai stovintis BDSM Švento Andriejaus kryžius

      Laisvai stovintis BDSM Švento Andriejaus kryžius

      Mūsų Švento Andriejaus kryžius yra laisvai pastatomas, lengvai surenkamas ir reguliuojamo kampo! Nors kryžius pagamintas iš plieno ir medžio bei paminkštintas putplasčiu ir oda, jis sveria tik 21,5 kg, todėl jį galima lengvai transportuoti, o po naudojimo nepastebimai paslėpti.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: