Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM sekso žaislai

Naujienlaiškis

Dr. Sado Pinwheel rinkinys BDSM

Ar esate tikras krumpliaračių mėgėjas ir ar jums patinka skausmas, kurį gali sukelti Wartenbergo ratas? Tuomet šis profesionalių BDSM seansų rinkinys yra absoliučiai būtinas!

Daugiau informacijos

2168/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar esate tikras krumpliaračių mėgėjas ir ar jums patinka skausmas, kurį gali sukelti Wartenbergo ratas? Tuomet šis krumpliaračių rinkinys profesionaliems BDSM seansams yra absoliučiai būtinas!

     

    Ar skaudės, ar tik kutens, priklauso nuo spaudimo stiprumo, taigi ir nuo dominuojančio partnerio malonės. Nugara, šlaunys, krūtinė, pilvas, varpa, sėklidės ar pėdos - nervų ratas tinka daugeliui kūno dalių ir gali būti naudojamas atskirai. Norint patirti dilgčiojantį netikėtumo akimirkos pojūtį, rekomenduojama derinti su MEO raiščiu ant akių ir surišimo diržais.

     

    "Dr. Sado" rinkinį pristatome kilmingoje pakuotėje. Jame yra ergonomiškos formos plieninė rankena ir 4 keičiami krumpliaračiai (nervų ratukai) skirtingiems pojūčiams žaidžiant tarp malonumo ir skausmo: 1 viengubas Wartenbergo ratukas, 1 x dvigubas Wartenbergo ratukas, 1 x trigubas Wartenbergo ratukas ir 1 x penkiagubas Wartenbergo ratukas.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    Sado gaminius renkasi daugelis SM studijų, profesionalių domininkonų ir meistrų! Wartenbergo ratu perbraukiama per partnerio odą. Priklausomai nuo taikomo spaudimo, nuo dilgčiojimo iki skausmingos patirties. Kilęs iš neurologijos srities, Wartenbergo ratas, dar vadinamas pinwheel, jau seniai turi legendinę reputaciją BDSM sluoksniuose kaip universalus SM žaislas.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Daugiau informacijos apie SM žaislų rinkinį
    • Profesionalios kokybės SM žaislai, skirti SM studijoms, šeimininkams ir dominoms.
    • Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno
    • Įskaitant kilnią pakuotę

     

    BDSM rekomendacijos:

     

    Išbandykite Dr. Sado "Nerve Wheel" ant skirtingų kūno dalių, pavyzdžiui, vidinės šlaunų pusės, padų ar net genitalijų, ir atraskite intymiausius partnerio malonumo taškus. Po žaidimų su Vartenbergo ratuku oda bus itin jautri, todėl ji bus puikiai paruošta tolesnėms procedūroms su mūsų spyruokliniais dilgėlėmis arba masažinėmis žvakėmis. Rekomenduojame naudoti Wartenbergradą su vienu iš mūsų raiščių akims, kad dar labiau praturtintumėte savo pojūčių patirtį.

     

    Naudojimas:

     

    Dėl savo formos jį galima laikyti kaip stalo įrankį, o į priekį nukreiptu rodomuoju pirštu galima keisti spaudimą. Dėl ergonomiškos rankenos jį lengva ir patogu laikyti net ir nepatyrusiam naudotojui.

     

    Eksperimentuokite su skirtingais malonumo ir skausmo lygiais keisdami spaudimą. Leiskite "Wartenberg" ratukui lengvai slysti oda, kad pajustumėte lengvą dilgčiojimą. Taip pat galite paspausti šiek tiek stipriau, kad dilgčiojimo pojūtis būtų tiesioginis ir intensyvesnis.

     

    Higiena:

     

    Kadangi prietaisas naudojamas ir jautrioms intymios srities odos vietoms, prieš naudojimą rekomenduojama kruopščiai išvalyti ir dezinfekuoti su mūsų "Toy-Cleaner" VERYCLEAN.

     

    Įspėjimas:

     

    Wartenbergo ratas nėra skirtas sužeidimams sukelti. Tačiau jis gali sužeisti odą, jei bus pernelyg spaudžiamas.

     

     

    Daugiau informacijos:

     

    Adatos ratuką galima naudoti visose BDSM srityse. Pavyzdžiui, surišimo srityje pėdų padų sukimas yra populiari praktika, kai partneris yra surištas už kojų.

     

    Dominavimo ir paklusimo srityje prietaisas gali būti naudojamas kaip bausmės priemonė mokomuosiuose žaidimuose.

     

    Klinikinės erotikos srityje jis taip pat dažnai naudojamas kaip įrankis žaidžiant vaidmeninius žaidimus su medicinine įranga.

     

    Galiausiai adatų ratukas taip pat yra veiksminga priemonė sadizmo ir sadomazochizmo srityje, skirta maloniam skausmui sukelti net ir sunkesnių sadomazochistinių seansų metu - ypač kai adatų ratukas perbraukiamas per jautrias odos vietas genitalijų srityje.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfetto per quello di cui avevo bisogno

    Lo adoro!!! Aggiunge un livello di sensazione che non ho mai saputo esistesse. Quando mio marito usa questo su di me, ogni nervo è risvegliato. Questo ha reso alcune notti estremamente esplosive! Consiglio vivamente questo prodotto a chiunque sia interessato al gioco sensoriale.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Mejor accesorio que compré hasta ahora.

    Mejor accesorio que compré hasta ahora.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele viel Spaß!

    Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele gleich doppelt so viel Spaß! Lockere doch schon mal deinen Kittel und rücke das Schwesternhäubchen zurecht, denn hier kommt ein ganz besonders elegantes Set an Nervenrädern, deren prickelnde Schmerzreize stark erregende Nebenwirkungen haben. Das schwarze Etui mit dem roten Innenfutter beinhaltet einen Griff mit Gewindeöffnung und 4 Aufsätze: ein 1-reihiges Nadelrad, ein 2-reihiges, ein 3-reihiges und ein 5-reihiges. Die Nadelräder drehen sich unabhängig voneinander. Aus rostfreiem Edelstahl gefertigt und auf Hochglanz poliert, machen diese Wartenberg-Räder auch optisch mächtig was her. Diagnose: Weiterführende Behandlung zwingend erforderlich!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Die Verarbeitung ist top - SM Spielspaß garantiert.

    Wir waren schon eine ganze Weile neugierig darauf wie es sich anfühlt bis ich dieses Set bestellt und alle Teile ausgiebig an meinem Freund ausprobiert habe.Die Gefühle variieren von leichter Berührung, leichte Strafe, starke Strafe bis hin zu Schmerzen, je nachdem wie stark das Pinwheel auf die Haut gedrückt wird und wie schnell es dabei bewegt wird.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Top of the top

    Schneller Versand und wirklich hervorragende Qualität.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Professionell

    Wie beschrieben und gerne wieder

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Dr. Sado Pinwheel rinkinys BDSM

    Dr. Sado Pinwheel rinkinys BDSM

    Ar esate tikras krumpliaračių mėgėjas ir ar jums patinka skausmas, kurį gali sukelti Wartenbergo ratas? Tuomet šis profesionalių BDSM seansų rinkinys yra absoliučiai būtinas!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: