Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM Augalai ir lazdos

Naujienlaiškis

BDSM jodinėjimo kultivatorius pagal Dr. Sado - ilgas

Iš veganiškos PU odos pagamintas "Dr. Sado" BDSM žirginys dėl savo lankstumo ir neslystančios rankenos dizaino leidžia atlikti tikslius ir kontroliuojamus smūgius, užtikrinančius intensyvią patirtį. Galimi trys ilgiai, todėl jis prisitaiko prie naudotojo pageidavimų ir scenarijų, o dėl dirželio jį lengva naudoti.

Daugiau informacijos

3828/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Dr. Sado" BDSM jojimo žirgas yra universali priemonė disciplinos ir kontrolės mėgėjams, pagaminta iš veganiškos PU odos. Nuostabus BDSM jojimo žirgo lankstumas leidžia atlikti tikslius smūgius, kurie, priklausomai nuo dalyvių norų ir dinamikos, gali svyruoti nuo švelnaus glostymo iki intensyvaus baudimo. Neslystanti rankena užtikrina saugų ir patogų valdymą, o integruotas dirželis palengvina naudojimą ir suteikia papildomo komforto.

    Galima rinktis iš trijų dydžių - 30 cm, 54 cm ir 60 cm - šį jojimo krumpliaratį galima pritaikyti skirtingiems scenarijams ir pageidavimams. Skirtingi ilgiai leidžia naudoti įvairiais būdais: nuo tiesioginės, kontroliuojamos sąveikos, kurią leidžia 30 cm versija, iki universalios 54 cm versijos ir 60 cm ilgio žirgyno, skirto intensyvesniems ir tolimesniems smūgiams.

    PU odos, metalo ir akrilo derinys ne tik suteikia žirgynui estetinės elegancijos, bet ir garantuoja ilgaamžiškumą bei lengvą priežiūrą. Juoda spalva pabrėžia klasikinį, bet modernų šio BDSM aksesuaro, tinkančio tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams, pobūdį. Kruopštus apdirbimas ir aukštos kokybės medžiagos užtikrina malonų pojūtį ir patikimą veikimą kiekvieno naudojimo metu.

    Lankstūs jojimo antkakliai yra populiarūs BDSM bendruomenėje dėl kelių priežasčių. Jie suteikia įvairių pojūčių - nuo švelnaus glostymo iki intensyvių smūgių - ir leidžia dominuojančiam šeimininkui ar griežtai šeimininkei kontroliuoti smūgių tikslumą ir intensyvumą. Lankstumas padeda dinamiškam naudojimui, kai smūgis sukuria unikalų garsą ir sukelia specifinę gaunančiojo partnerio reakciją. Be to, žagrė simbolizuoja galią ir kontrolę bei sustiprina psichologinę partnerių tarpusavio dinamiką.

    Skirtingų žagrės ilgių privalumai:

    Trumpa žagrė (30 cm):

    • Dėl savo trumpo ilgio trumpa žoliapjovė užtikrina didelį naudojimo tikslumą. Jis idealiai tinka tikslingiems smūgiams mažose vietose, pavyzdžiui, genitalijose ar speneliuose.
    • Glaudumas: Trumpesnis ilgis reiškia, kad dominuojančiam partneriui tenka priartėti prie žemesnio partnerio, o tai gali paskatinti intensyvesnį emocinį ryšį.
    • Valdymas: Lengvai valdomas ir idealiai tinka pradedantiesiems arba scenarijams, kai trūksta vietos.


    Vidutinio ilgio (54 cm) žirgeliai:

    • Vidutinio ilgio jojimo žirgas yra geras kompromisas tarp pasiekiamumo ir kontrolės, todėl jis yra universali priemonė, tinkama įvairioms kūno dalims.
    • Dinamiškumas: vidutinio ilgio žirginiai antkakliai leidžia atlikti tiek tikslius, tiek platesnius, plataus masto smūgius, todėl keičiasi pojūčiai.
    • Pusiausvyra: Jis užtikrina gerą lankstumo ir stabilumo pusiausvyrą, todėl yra populiarus daugelio BDSM praktikų pasirinkimas.


    Ilgas (60 cm):

    • Tai gali būti naudinga tiek psichologinei dinamikai, tiek fiziniam saugumui.
    • Intensyvumas: dėl ilgesnio sverto smūgiai su ilga žirgyne gali būti intensyvesni, todėl jis idealiai tinka patyrusiems naudotojams, norintiems intensyvesnių pojūčių.
    • Įspūdingumas: Ilgo kirpimo įrankio ilgis ir išvaizda gali būti įspūdingi ir sustiprinti dominavimo ir paklusnumo atmosferą.


    Kiekvienas ilgis turi unikalių privalumų ir gali būti pasirinktas atsižvelgiant į dalyvių pageidavimus, norimą intensyvumo lygį ir konkretų BDSM scenarijų. Tinkamo žirgo pasirinkimas priklauso nuo individualių partnerių poreikių ir patirties.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM jojimo žirklės iš Dr. Sado
    • Ilgis: 60 cm
    • "Dr. Sado" BDSM jojimo antkaklis pagamintas iš veganiškos PU odos.
    • Labai lankstus, kad būtų galima atlikti tikslius smūgius
    • Neslystanti rankena, kad būtų lengviau valdyti
    • Kilpa ant rankenos palengvina valdymą
    • Šį BDSM jojimo krumpliaratį galima įsigyti trijų ilgių: 30 cm, 54 cm ir 60 cm.
    • Medžiaga: PU oda, metalas, akrilas
    • Spalva: juoda
    • SSC (angl. Safe, Sane, and Consensual) - tai pagrindinis BDSM bendruomenės principas, kuriuo pabrėžiamas saugumas, sveikas protas ir visų dalyvių sutikimas. Juo pabrėžiama atsakingos BDSM praktikos svarba, užtikrinant, kad visi veiksmai būtų saugūs (be nereikalingos sužeidimo ar žalos rizikos), sveiko proto (atitinkantys sveiką protą ir dalyvių psichologines ribas) ir konsensualūs (su aiškiu visų dalyvių sutikimu). SSC skatina atviro bendravimo kultūrą, kai prieš pradedant užsiėmimą aiškiai apibrėžiamos ribos ir pageidavimai bei jų paisoma, kad būtų užtikrinta teigiama ir visavertė patirtis visiems dalyviams.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    ottimo per il costo

    ottimo prodotto per il bdsm, da avere nell'attrezzatura ........

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM jodinėjimo kultivatorius pagal Dr. Sado - ilgas

      BDSM jodinėjimo kultivatorius pagal Dr. Sado - ilgas

      Iš veganiškos PU odos pagamintas "Dr. Sado" BDSM žirginys dėl savo lankstumo ir neslystančios rankenos dizaino leidžia atlikti tikslius ir kontroliuojamus smūgius, užtikrinančius intensyvią patirtį. Galimi trys ilgiai, todėl jis prisitaiko prie naudotojo pageidavimų ir scenarijų, o dėl dirželio jį lengva naudoti.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: