Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM Augalai ir lazdos

Naujienlaiškis

BDSM pasėliai rožinės spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

Naujas

Pasinerkite į Impact Play pasaulį su šiuo švelniai rožinės spalvos BDSM batu. Šis rožinės spalvos BDSM plaktukas yra idealus aksesuaras tiek patyrusiems BDSM mėgėjams, tiek pradedantiesiems, norintiems pažinti jaudinantį dominuojančio paklusnumo pasaulį.

Daugiau informacijos

3504/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasinerkite į Impact Play pasaulį su šiuo švelniai rožinės spalvos BDSM pasėliu. Šis rožinės spalvos BDSM žirginys yra idealus aksesuaras tiek patyrusiems BDSM mėgėjams, tiek pradedantiesiems, norintiems pažinti jaudinantį dominuojančio pasidavimo pasaulį.

    Kiekviena mūsų BDSM žirgo detalė buvo sukurta itin kruopščiai, kad suteiktų intensyvią, bet saugią patirtį. BDSM žirgo rankena yra meistriškai pinta ir ne tik užtikrina optimalų valdymą spardymo seanso metu, bet ir žavi savo elegantiška išvaizda. Kirpimo gale yra praktiška odinė kilpa, kuri užtikrina papildomą saugumą ir kontrolę naudojant.

    Svarbiausi rožinio BDSM kirpimo akcentai:

    • Lankstus: leidžia tiksliai kontroliuoti BDSM kirpčiuko smūgio intensyvumą.
    • Dailiai pinta rankena: užtikrina optimalų valdymą ir elegantišką išvaizdą.
    • Patvari medžiaga: veganinė oda užtikrina patvarumą ir ilgaamžiškumą.
    • Rankos dirželis: suteikia papildomą kontrolę naudojant BDSM plaktuką.
    • Universalus naudojimas: Puikiai tinka švelniems smūgiams ir galingiems smūgiams, puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams.


    Elastingas BDSM plaktuko kotas leidžia tiksliai kontroliuoti intensyvumą - nuo švelnių prisilietimų iki galingų smūgių. Dėl aukštos kokybės medžiagos ir kruopštaus pagaminimo BDSM žirklės yra patvarios ir tvirtos - idealiai tinka aistringiems BDSM seansams.

    Su šia rausvos spalvos BDSM žirgele galite suteikti savo partneriui švelnių prisilietimų arba stiprių smūgių ir ištirti savo geismo ribas. Švelni rožinė BDSM pasėlio spalva suteikia estetinį elementą, kuris švelniai ir patraukliai pabrėžia erotinę įtampą tarp dominavimo ir paklusnumo.

    BDSM pasėlis yra labai universalus Impact Play aksesuaras, kurio neturėtų trūkti jokioje BDSM įrangoje. Nesvarbu, ar esate patyrusi dominuojanti moteris, ar smalsi Sub moteris, šis BDSM žirginys taps pagrindiniu jūsų kolekcijos akcentu ir suteiks jums nepamirštamų akimirkų.

    Patirkite jaudinantį rafinuotumo, preciziškumo ir intensyvumo derinį su mūsų rožinės spalvos BDSM žirginiu. Atėjo laikas įgyvendinti drąsiausias fantazijas - su BDSM pasėliu, kuris tikrai išpildys visus jūsų troškimus.

    Daugiau informacijos:

    • Rožinis BDSM pasėlis Impact Play ir plakimas
    • Impact Play Aksesuarai iš mūsų serijos Mauvais Garçon
    • Spalva: rožinė
    • Medžiaga: veganiška oda, medis, nailonas
    • Ilgis: apie 70 cm
    • Naudojant mūsų BDSM plaktuką svarbu visada elgtis atsakingai ir atsargiai. BDSM žaidimai visada turėtų būti grindžiami SSC (Safe, Sane, Consensual) principu, kuris reiškia, kad visi veiksmai turi būti saugūs, protingi ir konsensualūs. Bendravimas ir abipusis pasitikėjimas yra pagrindiniai elementai, užtikrinantys, kad kiekvienas dalyvis mėgautųsi ir jaustųsi patogiai.
    • BDSM žirklės naudojimas: Prieš naudojant BDSM žirklę svarbu susipažinti su partnerio ribomis ir signalais. Visada reikėtų susitarti dėl saugaus žodžio ar signalo, kad prireikus sceną būtų galima nedelsiant nutraukti. Rekomenduojame iš anksto pasiskaityti apie technikas ir saugos priemones, ypač jei esate BDSM pasaulio naujokas. Tai padės išvengti nepageidaujamų sužalojimų ir užtikrins saugią ir abiem partneriams teikiančią pasitenkinimą patirtį.
    • Nepamirškite, kad BDSM - tai ne tik fiziniai žaidimai, bet ir psichologinė gerovė. Po intensyvių scenų būtinai skirkite pakankamai laiko priežiūrai po jų ir abipusiam keitimuisi, kad užtikrintumėte visų dalyvių emocinį ir fizinį saugumą. Laikantis tokio požiūrio, naudojimasis mūsų BDSM pasėliais bus praturtinanti ir maloni patirtis visiems.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM pasėliai rožinės spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

      BDSM pasėliai rožinės spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

      Pasinerkite į Impact Play pasaulį su šiuo švelniai rožinės spalvos BDSM batu. Šis rožinės spalvos BDSM plaktukas yra idealus aksesuaras tiek patyrusiems BDSM mėgėjams, tiek pradedantiesiems, norintiems pažinti jaudinantį dominuojančio paklusnumo pasaulį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: