Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM Augalai ir lazdos

Naujienlaiškis

BDSM pasėliai raudonos spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

Naujas

Atraskite žavų Impact Play pasaulį su mūsų 70 cm ilgio ryškiai raudonos spalvos BDSM pasėliu. Šis BDSM pasėlis yra puikus aksesuaras tiek patyrusiems BDSM mėgėjams, tiek naujokams, norintiems ištirti jaudinantį dominavimo ir paklusnumo žaidimą.

Daugiau informacijos

3503/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite žavų Impact Play pasaulį su mūsų 70 cm ilgio ryškiai raudonos spalvos BDSM pasėliu. Šis BDSM žirginys yra puikus aksesuaras tiek patyrusiems BDSM mylėtojams, tiek naujokams, norintiems pažinti jaudinantį dominavimo ir paklusnumo žaidimą.

    Kiekviena mūsų BDSM žirginio detalė buvo kruopščiai apgalvota, kad užtikrintų intensyvią, bet saugią patirtį. BDSM žirgo rankena yra pinta ir užtikrina ne tik optimalų valdymą, bet ir elegantišką išvaizdą. BDSM pasagos gale yra odinis riešo dirželis, kuris užtikrina papildomą saugumą ir kontrolę naudojant.

    Svarbiausi raudonos spalvos BDSM pasagos akcentai:

    • Spyruoklinis kotas: leidžia tiksliai kontroliuoti smūgio intensyvumą.
    • Dailiai pinta rankena: užtikrina optimalų BDSM žirklės valdymą ir elegantišką išvaizdą.
    • Patvari medžiaga: aukštos kokybės oda užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
    • Rankos dirželis: suteikia papildomą kontrolę naudojant BDSM plaktuką.
    • Universalus naudojimas: Puikiai tinka švelniems prisilietimams ir intensyviems smūgiams, puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams.


    BDSM bičo kotas yra spyruokliuojantis, todėl galite tiksliai reguliuoti intensyvumą - nuo švelnių glamonių iki galingų smūgių. Aukštos kokybės medžiaga ir puiki apdaila užtikrina, kad BDSM plaktukas yra patvarus ir tvirtas, idealiai tinka aistringiems BDSM seansams.

    Naudodami šį BDSM plaktuką galite suteikti partneriui švelnių prisilietimų arba intensyvių smūgių ir naujai atrasti malonumo ribas. Raudona BDSM pasėlio spalva suteikia vizualinį elementą, kuris pabrėžia erotinę įtampą tarp dominavimo ir paklusnumo.

    BDSM pasėlis yra universali Impact Play priemonė, kurios neturėtų trūkti jokioje BDSM įrangoje. Nesvarbu, ar esate patyręs Dom, ar smalsus Sub, šis BDSM žirginys taps pagrindiniu jūsų kolekcijos akcentu ir suteiks nepamirštamų akimirkų.

    Išbandykite jaudinantį elegancijos, tikslumo ir intensyvumo derinį su mūsų BDSM žirginiu jau dabar. Atėjo laikas įgyvendinti slapčiausias fantazijas - su mūsų raudonu BDSM pasėliu, kuris nepalieka nieko, ko norėtųsi.

    Daugiau informacijos:

    • Raudonas BDSM pasėlis Impact Play ir plakimas
    • Impact Play Aksesuarai iš mūsų serijos Mauvais Garçon
    • Spalva: raudona
    • Medžiaga: veganiška oda, medis, nailonas
    • Ilgis: apie 70 cm
    • Naudojant mūsų BDSM plaktuką svarbu visada elgtis atsakingai ir atsargiai. BDSM žaidimai visada turėtų būti grindžiami SSC (Safe, Sane, Consensual) principu, kuris reiškia, kad visi veiksmai turi būti saugūs, protingi ir konsensualūs. Bendravimas ir abipusis pasitikėjimas yra pagrindiniai elementai, užtikrinantys, kad kiekvienas dalyvis mėgautųsi ir jaustųsi patogiai.
    • BDSM žirklės naudojimas: Prieš naudojant BDSM žirklę svarbu susipažinti su partnerio ribomis ir signalais. Visada reikėtų susitarti dėl saugaus žodžio ar signalo, kad prireikus sceną būtų galima nedelsiant nutraukti. Rekomenduojame iš anksto pasiskaityti apie technikas ir saugos priemones, ypač jei esate BDSM pasaulio naujokas. Tai padės išvengti nepageidaujamų sužalojimų ir užtikrins saugią ir abiem partneriams teikiančią pasitenkinimą patirtį.
    • Nepamirškite, kad BDSM - tai ne tik fiziniai žaidimai, bet ir psichologinė gerovė. Po intensyvių scenų būtinai skirkite pakankamai laiko priežiūrai po jų ir abipusiam keitimuisi, kad užtikrintumėte visų dalyvių emocinį ir fizinį saugumą. Laikantis tokio požiūrio, naudojimasis mūsų BDSM pasėliais bus praturtinanti ir maloni patirtis visiems.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Lo schiaffetto è sonoro

    E' evidente che questo prodotto non si usa per equitazione. Mi è piaciuta molto la sonorità dello schiaffo che dà il terminale. Al di là di questo, la fattura sembra buona e anche l'aspetto. Si usa bene e si dosa bene l'intensità. Mi sono trovato bene nei due ruoli.

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM pasėliai raudonos spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

      BDSM pasėliai raudonos spalvos pradedantiesiems ir profesionalams

      Atraskite žavų Impact Play pasaulį su mūsų 70 cm ilgio ryškiai raudonos spalvos BDSM pasėliu. Šis BDSM pasėlis yra puikus aksesuaras tiek patyrusiems BDSM mėgėjams, tiek naujokams, norintiems ištirti jaudinantį dominavimo ir paklusnumo žaidimą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: