Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Akių kaukės ir raiščiai

Naujienlaiškis

Anatominė BDSM akių kaukė Sensory Deprivation

Sensorinės deprivacijos BDSM kontekste tikslas - užblokuoti vieną iš pojūčių, šiuo atveju regą, siekiant sustiprinti kitus pojūčius ir taip padidinti pojūčių intensyvumą. Mūsų anatominė, visiškai nepermatoma akių kaukė garantuoja būtent tokią patirtį. Tai ne tik BDSM aksesuaras, bet ir įėjimas į kvapą gniaužiančius pojūčius.

Daugiau informacijos

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Sensorinės deprivacijos BDSM kontekste tikslas - užblokuoti vieną iš pojūčių, šiuo atveju regą, siekiant sustiprinti kitus pojūčius ir taip padidinti pojūčių intensyvumą. Mūsų anatominė, visiškai nepermatoma akių kaukė garantuoja būtent tokią patirtį. Tai ne tik BDSM aksesuaras, bet ir vartai į kvapą gniaužiančius pojūčius.

     

    Ar esate pasirengę atsisakyti kontrolės? Ši akių kaukė sukels revoliuciją kitame BDSM seanse!

     

    Išjungus regos pojūtį su akių kauke, intensyviai pasineriama į kitus pojūčius. Kiekvienas garsas, kad ir koks tylus jis būtų, smulkiausi prisilietimai ir subtilūs kvapai staiga tampa kur kas artimesni. BDSM scenarijuje akių kaukė leidžia ją dėvinčiam asmeniui pasiduoti, atsisakyti kontrolės ir visiškai pasinerti į akimirką. Tokia padidėjusio jautrumo ir kartu jaučiamo bejėgiškumo būsena pagilina patirtį, padaro ją intensyvesnę ir nepamirštamą. Būtent dėl šio sustiprėjusio jutiminio suvokimo Sensory Deprivation akių kaukė yra nepakeičiamas BDSM pasaulio komponentas.

     

    Kodėl šią akių kaukę privalo turėti visi BDSM mėgėjai:

     

    • Aukštos kokybės medžiagos: akių kaukės išorė pagaminta iš švelnaus šilkmedžio šilko ir aksominio minkštumo elastano. Vidinis pamušalas, pagamintas iš atminties putų, užtikrina patogų dėvėjimąsi.
    • 3D dizainas: dėl trimatės struktūros nepermatoma BDSM akių kaukė puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. Ant nosies tiltelio esantis šviesos skydelis neleidžia prasiskverbti šviesai, todėl net ir šviesioje aplinkoje yra visiška tamsa.
    • Nespaudžia akių: naujoviška 3D konstrukcija užtikrina, kad akys nebūtų suspaustos net ir atmerktos ir net blakstienos išliktų nepažeistos. Tai užtikrina atsipalaidavimą ir malonų BDSM seansą.
    • Reguliuojamas galvos dirželis: dėl reguliuojamo sagties dirželio kaukė tinka nuo 40 cm iki 75 cm apimties galvai. Nesijaudinkite dėl per trumpų ar per ilgų galvos dirželių, BDSM akių kaukė puikiai prisitaikys prie jūsų galvos.

     

    Ne tik BDSM bendruomenė, bet ir kiti mūsų klientai visame pasaulyje entuziastingai vertina šią akių kaukę ir džiaugiasi šios aukštos kokybės kaukės teikiamu intensyvumu ir patiriamų įspūdžių kokybe.

     

    Kaip akių kaukę galima derinti su kitais BDSM aksesuarais?

     

    Mūsų akių kaukė Sensory Deprivation yra kur kas daugiau nei tik BDSM aksesuaras - tai raktas į intensyvesnę jausmingą patirtį. Derinkite akių kaukę su rankų ir kojų antrankiais, kad pridėtumėte judesių ribojimo elementą. Arba naudokite veiksmingą kramtuką, kuris ne tik išreiškia teiginį, bet dar labiau apriboja bendravimą ir sustiprina paklusnumo jausmą. Pasirinkite kontrastus, pavyzdžiui, pasimėgaukite mūsų plunksnų glamonėmis ir jaudinančiu "Dr. Sado" žvakių rinkiniu, kai sustiprėję pojūčiai daug intensyviau suvokia kiekvieną karšto vaško lašelį ir kiekvieną švelnų prisilietimą plunksna. BDSM irklas ar bičas gali suteikti kitų netikėtų akimirkų....

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM akių kaukė pojūčių deprivacijai
    • Medžiaga: šilkmedžio šilkas, spandeksas, atminties putos
    • Reguliuojamas dydis. Tinka galvos apimčiai nuo 40 cm iki 75 cm.
    • Priežiūros instrukcijos: Kad BDSM akių kaukė ilgiau tarnautų, rekomenduojame skalbti rankomis su neutraliu plovikliu. Neplaukite skalbimo mašinoje ir palikite džiūti pavėsingoje vietoje.
    • Internetinė BDSM kaukių parduotuvė: Sveiki atvykę į jaudinantį MEO pasaulį, jūsų internetinę išskirtinių bondage ir BDSM kaukių parduotuvę. Atraskite mūsų kvapą gniaužiantį su meile sukurtų BDSM kaukių pasirinkimą. Nesvarbu, ar ieškote aukštos kokybės odinės kaukės, pasižyminčios aukščiausiu dėvėjimo komfortu ir kokybe, ar gana įmantrios kaukės iš spandekso, skirtos aukščiausiems jausmingiems potyriams - mūsų pasirinkimas nepalieka abejingų. Mūsų ekspertai laiko pirštą ant pulso ir visada ieško novatoriškiausių ir aukščiausios kokybės gaminių, kad jūsų patirtis būtų nepakartojama. Neprarasdami kokybės ir stiliaus, taip pat siūlome jums patrauklias latekso kaukes, suteikiančias visiškai naują malonumo lygį. Drąsesniems siūlome jaudinančias dujokaukes, kurios jūsų BDSM patirtį pakels į naują ir jaudinantį lygį. Daug dėmesio skirdama patraukliam dizainui ir aukštos kokybės medžiagoms, MEO nepateikia įprastų gaminių, bet žada nepamirštamus ir unikalius potyrius. Naudodami mūsų BDSM kaukes galite savo intymias akimirkas paversti dar labiau nepamirštamomis. Atraskite BDSM pasaulį su MEO ir leiskite slapčiausiems troškimams bei fantazijoms tapti realybe. Nes su MEO jūsų geismas yra mūsų aistra!

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Vertinimas 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Vertinimas 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Vertinimas 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Vertinimas 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Vertinimas 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Anatominė BDSM akių kaukė Sensory Deprivation

                Anatominė BDSM akių kaukė Sensory Deprivation

                Sensorinės deprivacijos BDSM kontekste tikslas - užblokuoti vieną iš pojūčių, šiuo atveju regą, siekiant sustiprinti kitus pojūčius ir taip padidinti pojūčių intensyvumą. Mūsų anatominė, visiškai nepermatoma akių kaukė garantuoja būtent tokią patirtį. Tai ne tik BDSM aksesuaras, bet ir įėjimas į kvapą gniaužiančius pojūčius.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Kiti klientai taip pat pirko:

                13 kitų tos pačios kategorijos prekių: