Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Spandekso kaukės

Naujienlaiškis

Raudona fetišo kaukė - spandekso kaukė su burnos anga

Dėl šios prigludusios prie odos BDSM fetišo kaukės su burnos angomis jūsų vaizduotei nėra ribų, kai kalbama apie surišimą. Blowjob galima naudoti kaukę, deep throat, knechtus ir dar daugiau.

Daugiau informacijos

2470/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Dėl šios prigludusios prie odos BDSM kaukės su burnos angomis jūsų vaizduotei nėra ribų, kai kalbama apie surišimą. Blowjob galima naudoti kaukę, deep throat, knechtą ir dar daugiau.

     

    Mūsų rankų darbo BDSM kaukė, pagaminta iš spandekso, pradžiugins jus itin kruopščiu atlikimu ir dideliu dėvėjimo komfortu. Itin elastinga, orui pralaidi medžiaga taip maloniai lengvai priglunda prie odos, kad spandekso fetišo kaukę galėsite dėvėti ilgai ir nesijaudindami.

     

    Fetišisto kaukės pasirinkimo kriterijai:

     

    MEO ® internetinėje BDSM parduotuvėje www.meo.de turi platų įvairaus dizaino kaukių asortimentą. Mes gaminame fetišo kaukes iš odos, neopreno, latekso ir spandekso. Taip pat siūlome didelį dujokaukių pasirinkimą. BDSM kaukes, pagamintas iš spandekso, galite rinktis iš įvairių modelių, pavyzdžiui, raudonos arba juodos spalvos kaukių, kaukių su angomis akims, BDSM kaukių su angomis burnai, nepermatomų BDSM kaukių ir dar daugiau.

     

    Kokie yra BDSM kaukės iš spandekso privalumai, palyginti su latekso, odos, gumos ar neopreno kauke?

     

    Dėl orui pralaidaus pluošto nėra pavojaus, kad bet kuriuo metu gali pritrūkti oro ar kilti panika, o tai ypač įvertins BDSM naujokai.

     

    Ar galiu BDSM kaukę dėvėti ilgesnį laiką?

     

    Subtiliai žvilganti medžiaga puikiai prisitaiko prie galvos kontūrų, todėl BDSM kaukė visada puikiai priglunda. Be to, mūsų naudojamas spandeksas yra itin stabilus, todėl BDSM kaukė neišsitampys net ir dažnai dėvima.

     

    Ar galiu BDSM kaukę derinti su kitais bondage gaminiais?

     

    Kai tik užmerkiamos akys, sustiprėja visi kiti pojūčiai, o prisilietimas ir dirgikliai jaučiami dar intensyviau. Įtampą didina ir tai, kad negalite atpažinti, ką tiksliai su jumis planuoja daryti dominuojantis partneris. Žinoma, BDSM kaukę galite naudoti kartu su kitais mūsų surišimo gaminiais, tokiais kaip žandikaulis, spyruoklinis čiulptukas, antrankiai ar kulkšnių antrankiai. BDSM kaukė suteikia naują dimensiją žaidimui tarp dominavimo, paklusnumo ir malonumo, išjungia pojūčius ir gali būti naudojama kaip jaudinantis priedas prie kitų mūsų bondage parduotuvės bondage gaminių.

     

    Kaip valyti BDSM kaukę?

     

    Norėdami išvalyti BDSM kaukę, tiesiog įdėkite ją į skalbimo mašiną (30 laipsnių skalbimo rankomis programa).

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Raudona BDSM kaukė
    • Medžiaga: elastanas
    • kvėpuojanti
    • labai patogu dėvėti
    • stabilių matmenų ir elastinga
    • subtilus blizgesys
    • Galima skalbti skalbyklėje 30° temperatūroje
    • Spalva: raudona
    • Bondage Shop Highlight at MEO

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    At last an effective hood

    For those who might be slightly claustrophobic this hood excellent because the nature of the material permits limited vision but enough not to disorientate the wearer. Hearing is not impaired. Even with your mouth nicely stretched but in insertion breathing is possible through the nose without stress. The hood fits snuggly and is easily washed.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fetisch Maske aus Spandex

    Toller Stoff, was ich sehr angenehm finde. Sehr gut in der Verarbeitung. Der Mund bleibt offen für alles was der dominante Partner wünscht.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Raudona fetišo kaukė - spandekso kaukė su burnos anga

    Raudona fetišo kaukė - spandekso kaukė su burnos anga

    Dėl šios prigludusios prie odos BDSM fetišo kaukės su burnos angomis jūsų vaizduotei nėra ribų, kai kalbama apie surišimą. Blowjob galima naudoti kaukę, deep throat, knechtus ir dar daugiau.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    16 kitų tos pačios kategorijos prekių: