Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

ASSQUAKE - Lankstus analinis vibratorius (didelis)

Naujas
  • ASSQUAKE - Lankstus analinis vibratorius (didelis)

Jei jau turite analinės stimuliacijos patirties ir ieškote dar intensyvesnio malonumo, MEO® analinis vibratorius ASSQUAKE yra puikus pasirinkimas. Ši didesnė versija buvo specialiai sukurta tiems, kurie nori prasiskverbti giliau į analinę angą ir praplėsti malonumo ribas.

Daugiau informacijos

3646/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei jau turite analinės stimuliacijos patirties ir ieškote dar intensyvesnio malonumo, MEO® analinis vibratorius ASSQUAKE yra puikus pasirinkimas. Ši didesnė versija specialiai sukurta tiems, kurie nori prasiskverbti giliau į analinę angą ir praplėsti malonumo ribas. Tačiau siūlome ir mažesnę versiją, kuri idealiai tinka pradedantiesiems arba tiems, kurie mėgsta švelnesnę stimuliaciją.

    Analinis vibratorius ASSQUAKE pasižymi tvirta, tačiau lanksčia konstrukcija. Jame yra 10 skirtingo stiprumo vibracijos režimų, todėl galite jį puikiai pritaikyti pagal savo individualius norus. Analinio vibratoriaus lankstumas užtikrina, kad jis prisitaikys prie Jūsų kūno vidinės anatomijos ir judesių, todėl intensyviai stimuliuos Jūsų mėgstamas vietas.

    Su MEO® analiniu vibratoriumi ASSQUAKE pasieksite naujų analinės stimuliacijos aukštumų, puikiai pritaikytų Jūsų norams ir pageidavimams:

    Analinis vibratorius ASSQUAKE stebina savo novatorišku dizainu, kuris užtikrina lankstumą visomis kryptimis. Tai reiškia, kad analinis vibratorius sklandžiai prisitaiko prie jūsų judesių ir unikalių analinio kanalo kontūrų, kad užtikrintų visapusišką ir tikslingą stimuliaciją. Šis lankstumas leidžia vibratoriui veikti įvairiomis kryptimis ir pasiekti įvairias erogenines zonas. Šis puikus lankstumo ir galingų vibracijų derinys paverčia ASSQUAKE nepakeičiamu žaislu visiems, norintiems patirti galingą analinę stimuliaciją.

    Anatomiškai suformuotas pagrindas leidžia puikiai manevruoti ASSQUAKE analiniu vibratoriumi. Besisukantis stimuliatorius užtikrina, kad kiekvienas naudojimas būtų atradimų kelionė į analinės ekstazės pasaulį. Plonas, bet lankstus vibratoriaus kotas kviečia tyrinėti visas analines erogenines zonas. Dėl atsparumo vandeniui vibratoriumi galite mėgautis ir drėgnoje aplinkoje.

    Analinis vibratorius ASSQUAKE įkraunamas per USB ir turi įkrovimo laidą, kuris leidžia greitai jį įkrauti vos per 90 minučių, kad galėtumėte mėgautis iki 110 minučių nepertraukiamo analinio malonumo. Ypatinga savybė - moderni atminties mikroschema, kuri išsaugo mėgstamiausius nustatymus ir iškart juos primena kitą kartą įjungus analinį vibratorių.

    Tinkamas lubrikantas ir patarimai, kaip valyti analinį vibratorių:

    Kad patirti geriausius pojūčius su ASSQUAKE ilguoju analiniu vibratoriumi, rekomenduojame naudoti tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo". Jie specialiai sukurti taip, kad apsaugotų silikoninį vibratoriaus paviršių ir kartu užtikrintų švelnų ir sklandų naudojimą. Venkite silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti analinio vibratoriaus medžiagą. Po kiekvieno naudojimo svarbu kruopščiai išvalyti vibratorių, kad išlaikytumėte jo kokybę ir higieną. Rekomenduojame jį nuplauti šiltu vandeniu ir švelniu muilu, o tada naudoti specialų valymo purškiklį VERYCLEAN. VERYCLEAN užtikrina kruopštų valymą ir dezinfekciją, kad jūsų ASSQUAKE analinis vibratorius visada būtų pasiruošęs naujiems nuotykiams.

    Daugiau informacijos:

    • ASSQUAKE - Ilgas analinis vibratorius
    • Atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis įvairiapusėmis pramogomis
    • Maitinimo šaltinis: Įkraunamas per USB (laidas pridedamas)
    • Medžiaga: odai draugiškas silikonas ir ABS
    • Išmatavimai: Dydis 12,75 cm, skersmuo 2,5 cm
    • Veikimo laikas: iki 110 min
    • Greito įkrovimo funkcija: visiškai įkraunamas vos per 90 minučių
    • 10 universalių vibracijos režimų individualiems malonumams
    • Aquameo ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.
    • Calexoticspraėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje įkurta amerikiečių bendrovė "Aquameo" sekso žaislų pramonėje žinoma dėl savo novatoriškų ir aukštos kokybės gaminių. Ypač paminėtini masturbatoriai, kurių asortimentas - nuo paprastų rankinių modelių iki elektroniniu būdu valdomų aukštųjų technologijų modelių, pasižyminčių tikroviškomis medžiagomis ir interaktyviomis funkcijomis. Panašiai kaip Calexotics vokietijos bendrovė MEO taip pat žinoma dėl įvairių aukštos kokybės sekso žaislų ir BDSM gaminių. Abi bendrovės pasižymi inovacijomis, kokybe ir orientacija į klientą. Calexotics vokietijos įmonė MEO ir Vokietijos įmonė MEO daug dėmesio skiria saugių, patikimų ir aukštos kokybės gaminių, kurie atitinka įvairius seksualinius pomėgius ir interesus, pasiūlai. Nors Calexotics ir MEO yra įsikūrusios skirtingose vietose, jas vienija bendra filosofija - inovacijos, kokybė ir klientų pasitenkinimo siekis.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Parašykite savo atsiliepimą

      ASSQUAKE - Lankstus analinis vibratorius (didelis)

      ASSQUAKE - Lankstus analinis vibratorius (didelis)

      Jei jau turite analinės stimuliacijos patirties ir ieškote dar intensyvesnio malonumo, MEO® analinis vibratorius ASSQUAKE yra puikus pasirinkimas. Ši didesnė versija buvo specialiai sukurta tiems, kurie nori prasiskverbti giliau į analinę angą ir praplėsti malonumo ribas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: