Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Analinis kištukas - Analinis stebuklas

Šis analinis kaištis yra grynas malonumas ir visiškai pagrįstai laikomas vienu geriausių analinių kaiščių pasaulyje. Analinis kaištis tinka ir vyrams, ir moterims. Jis pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, o dėl jo anatominės formos butt plug galite diskretiškai, patogiai ir saugiai nešioti savyje visą dieną. Analinis kaištis yra 4 dydžių.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis analinis kištukas yra grynas malonumas ir visiškai pagrįstai laikomas vienu geriausių analinių kištukų pasaulyje. Analinis kaištis tinka ir vyrams, ir moterims. Jis pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, o dėl jo anatominės formos butt plug galite diskretiškai, patogiai ir saugiai nešioti savyje visą dieną. Analinis kaištis yra 4 dydžių, skirtas pradedantiesiems ir analinio sekso profesionalams.

     

    Kuo ypatingas šis analinis kaištis?

     

    Šis analinis kaištis yra privalomas analinis žaislas! Jis suteikia jums daug techninių privalumų, palyginti su kitais analiniais kaiščiais. Dėl specialaus pagrindo analinis kaištis pats įsiurbia tarp sėdmenų. Taigi analinį kaištį galite nešioti diskretiškai 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę ir mėgautis analiniu malonumu kiekviename žingsnyje. Jo gražus, itin minkštas ir vientisas paviršius, pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, yra tiesiog nuostabus. Dėl visų šių privalumų analinis kaištis į jus slysta tarsi savaime su keliais lašais lubrikanto. Šiek tiek EXTREMEO purškalo, kuris atpalaiduoja išangę, taip pat palengvina įkišimą.

     

    Sėkmingas ir populiarus: MEO® analinis stebuklas

     

    Po daugybės bandymų ir diskusijų su klientais mums pavyko dar labiau optimizuoti mūsų labai sėkmingus analinius kaiščius! Rezultatas - anatomiškai tobulas analinis kaištis, kurį siūlome 4 dydžių.

     

    Geriausias analinis kaištis iš silikono

     

    Analinis kištukas yra tokios tobulos formos, kad dar vadinamas analiniu stebuklu. Dėl 4 skirtingų dydžių analinis kaištis tinka pradedantiesiems, pažengusiems ir profesionalams, taip pat butt plug vyrams ir moterims. Analinį kaištį galima ypač patogiai nešioti ilgą laiką. Tarp mūsų analinių sekso žaisliukų šis butt plug yra perkamiausias mūsų internetinėje sekso prekių parduotuvėje.

     

    Dėl ypatingos konstrukcijos analinis kaištis spaudžia būtent ten, kur tikrai gerai jaučiasi. Dėl ypatingos analinio kaiščio formos jį įkišti lengva, todėl net ir pradedantieji nesutriks. Puikios formos anatominė kojelė užtikrina saugumą ir komfortą.

     

    Kalbant apie analinio kaiščio medžiagą, nereikėtų daryti jokių kompromisų.

     

    Analinis kaištis pagamintas iš ypač aukštos kokybės silikono, kurio paviršius aksominio švelnumo. Jis yra pakankamai kietas ir kartu nuostabiai lankstus, kad būtų labai lengvai įkišamas. Jis užtikrina labai didelį dėvėjimo komfortą ir saugiai laikosi, neišslysta.

     

    4 dydžių analinis kaištis kiekvienam! Tiek pradedančiajam, tiek pažengusiam, tiek profesionalui!

     

    Palyginti su kitais analiniais kaiščiais, analinis kaištis puikiai tinka visiems, mėgstantiems analinę erotiką. Nesvarbu, ar tai būtų pradedantysis, ar pažengęs, šis analinis kaištis tikrai pradžiugins kiekvieną ir suteiks ypač gražių, intensyvių pojūčių. Analinis kaištis yra 4 dydžių:

     

    Mažas - mažas analinis kaištis pradedantiesiems: pėdos plotis 105 mm, įkišamas ilgis 100 mm, skersmuo nuo 25 mm iki 48 mm.

    Vidutinis - analinis kaištis patyrusiems naudotojams: pėdos plotis 130 mm, įkišamas ilgis 120 mm, skersmuo nuo 32 mm iki 58 mm.

    Large - didelis analinis kaištis pažengusiems ir profesionaliems naudotojams: pėdos plotis 150 mm, ilgis 150 mm, skersmuo nuo 38 mm iki 70 mm.

    XL - analinis kaištis analiniams profesionalams: pėdos plotis 180 mm, įkišamas ilgis 165 mm, skersmuo nuo 43 mm iki 80 mm.

     

    Analinio kaiščio naudojimas ir valymas:

     

    Su tinkamu analiniam kaiščiui skirtu lubrikantu tai dar smagiau! Analinį kaištį naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Aquameo ® arba Alphamale ®. Prieš ir po naudojimo analinį kaištį turėtumėte valyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN. Prieš naudodami analinį kaištį taip pat galite naudoti analinį dušą, kad apsivalytumėte iš vidaus.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Analinis kaištis - Anal Miracle
    • Galima įsigyti juodos ir geltonos spalvos.
    • Galimi 4 dydžiai
    • Analinis kaištis pagamintas iš aukštos kokybės silikono, yra saugus kūnui, netoksiškas, be ftalatų ir suderinamas su vandens pagrindo lubrikantais.
    • Matmenys: žr. iliustraciją
    • Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų
    • Analinis sekso žaisliukas visiems; tiek butt plug vyrams, tiek analinis kaištis moterims
    • Išskirtinis mūsų internetinėje sekso prekių parduotuvėje ir išrinktas kaip geriausias analinis kaištis, sulaukęs didžiausio klientų pasitenkinimo.
    • Prašome analinį kaištį naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Alphamale arba AQUAMEO ir mūsų Lube Shooter.
    • Rekomenduojame mūsų gaminį EXTREMEO: šis purškiklis veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda užsiimti analiniu seksu be suvaržymų.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top Teil - so gut dass ich sie auf Vorrat gekauft habe

    lässt sich endlos tragen, sehr komfortabel. Der beste Plug den ich je hatte

    Wenn ich mir was wünschen dürfte, den M in der Breite des L. Der L ist mir zu lange auch wenn ich die Größe mag.

      Vertinimas 

      Ottimo plug

      Ottimo plug, facile da inserire e togliere

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      stringzest

      Als versierter „Analerotiker“ kann ich nur noch sagen: WOW!!! Ob beim Biken, Fitness oder einfach nur so unter der Jeans: Einsame Klasse… Mit dem ANALWUNDER z. B. auch beim Baden und in der Sonne: OBERGEIL !! Und beim sportlichen Schwimmen oder in der Fitness-Gym: MEGAGEIL !!! (Den Anusabschluss meiner bisherigen Buttplungs musste ich z. B. immer modifizieren, damit sie auch unter einem z. B. G-String gut und unsichtbar zu tragen sind). Der ANALWUNDER sitzt „out-of-the-box“ perfekt in der Ritze. Mit seinem elastischen Silikon und der assymetrischen Form stimuliert er auch besonders lustvoll die Prostata. Bei WAS und WIE auch immer – macht stets geile Laune...!!!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      WoW

      J’ai le plus grand chez moi et juste wow, je trouve la base un peu épaisse qui parait légèrement dans les vêtements.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Meraviglia

      Acquistato nelle misura XL , questo plug si inserisce facilmente grazie anche alla sua forma leggermente schiacciata. Riempie in modo meraviglioso andando a stimolare in modo molto intenso e particolare .... Da provare !!

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Super matière

      Très agréable, assez souple,
      format XL pour personnes expérimentées.
      Bonnes sensations

      • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      What a great way to start the day!

      Perfect size and length. Very comfortable, talk about morning missile, so far it's my favorite 24/7 butt plug.

      • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Whoa

      Whoa. This takes time to stretch and get it to fit. The feeling of a full fit

      • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied

      • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Sensazione fantastica

      Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

      • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Total ausfüllend geil

      Die Butt Plugs sind so weich, so angenehm und total ausfüllend im A.... Das Silikon scheint sehr hochwertig zu sein. Ebenso die Vearbeitung. Wir hatten schon ähnliche Butt Plugs da kam uns das Material aber nicht so gut vor. Wir freuen uns tierisch auf die größeren Größen ausprobieren.

      • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Analinis kištukas - Analinis stebuklas

      Analinis kištukas - Analinis stebuklas

      Šis analinis kaištis yra grynas malonumas ir visiškai pagrįstai laikomas vienu geriausių analinių kaiščių pasaulyje. Analinis kaištis tinka ir vyrams, ir moterims. Jis pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, o dėl jo anatominės formos butt plug galite diskretiškai, patogiai ir saugiai nešioti savyje visą dieną. Analinis kaištis yra 4 dydžių.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: