Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM sekso žaislai

Naujienlaiškis

Dr. Sado sukurtas verpstukas

Patirkite sadomazochistinius malonumo ir skausmo ribinius potyrius su jaudinančiu Dr. Sado " Spikes Double Finger Pinwheel".

Daugiau informacijos

1187/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite sadomazochistinius malonumo ir skausmo ribinius potyrius su jaudinančiu Dr. Sado "Spikes Double Finger Pinwheel".

     

    Ypač intensyvus gaminys iš Dr. Sado dirbtuvių. Dvigubas laukimo ratas su smailiais spygliais perbraukiamas per partnerio odą. Priklausomai nuo spaudimo, nuo dilgčiojimo iki skausmingos patirties. Speciali rankena leidžia lengvai valdyti net ir nepatyrusiam naudotojui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Matmenys: apie 9,5 cm ilgio, 2 cm vidinio skersmens
    • Medžiaga: metalas

     

     

    BDSM rekomendacijos:

     

    Sado nervų ratuką išbandykite ant skirtingų kūno dalių, pavyzdžiui, vidinės šlaunų pusės, pėdų padų ar net lytinių organų, ir atraskite intymiausius partnerio malonumo taškus. Po žaidimų su Vartenbergo ratuku oda bus itin jautri, todėl ji bus puikiai paruošta tolesnėms procedūroms su mūsų spyruokliniais čiulptukais arba masažinėmis žvakėmis. Rekomenduojame naudoti Wartenbergradą su vienu iš mūsų raiščių akims, kad dar labiau praturtintumėte savo pojūčių patirtį.

     

    Naudojimas:

     

    Dėl savo formos jį galima laikyti kaip stalo įrankį, o į priekį nukreiptu rodomuoju pirštu galima keisti spaudimą. Dėl ergonomiškos rankenos jį lengva ir patogu laikyti net ir nepatyrusiam naudotojui.

     

    Eksperimentuokite su skirtingais malonumo ir skausmo lygiais keisdami spaudimą. Leiskite "Wartenberg" ratukui lengvai slysti oda, kad pajustumėte lengvą dilgčiojimą. Taip pat galite paspausti šiek tiek stipriau, kad dilgčiojimo pojūtis būtų tiesioginis ir intensyvesnis.

     

    Higiena:

     

    Kadangi prietaisas naudojamas ir jautrioms intymios srities odos vietoms, prieš naudojimą rekomenduojame kruopščiai išvalyti ir dezinfekuoti su mūsų "Toy-Cleaner" VERYCLEAN.

     

    Įspėjimas:

     

    Wartenbergo ratukas nėra skirtas sužeidimams sukelti. Tačiau jis gali sužeisti odą, jei bus pernelyg spaudžiamas.

     

     

    Daugiau informacijos:

     

    Adatos ratuką galima naudoti visose BDSM srityse. Pavyzdžiui, surišimo srityje pėdų padų sukimas yra populiari praktika, kai partneris yra surištas už kojų.

     

    Dominavimo ir paklusimo srityje prietaisas gali būti naudojamas kaip bausmės priemonė mokomuosiuose žaidimuose.

     

    Klinikinės erotikos srityje jis taip pat dažnai naudojamas kaip įrankis žaidžiant vaidmeninius žaidimus su medicinine įranga.

     

    Galiausiai adatų ratukas taip pat yra veiksminga priemonė sadizmo ir sadomazochizmo srityje, skirta maloniam skausmui sukelti net ir sunkesnių sadomazochistinių seansų metu - ypač kai adatų ratukas perbraukiamas per jautrias odos vietas genitalijų srityje.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr reizvoll

    Mal was anderes als das klassisische Wartenbergrad: hiermit sind können zwarte Streicheleinheiten mit dem „Genuss“ kleiner spitzer Zähnchen kombiniert werden...finde ich sehr reizvoll und lässt sich wirklich angenehm tragen. Optisch auch ein absoluter Hingucker. Räder laufen auch so locker, wie sie sollten. Volle Punktzahl.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Dr. Sado sukurtas verpstukas

    Dr. Sado sukurtas verpstukas

    Patirkite sadomazochistinius malonumo ir skausmo ribinius potyrius su jaudinančiu Dr. Sado " Spikes Double Finger Pinwheel".

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: