Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Mystim - Elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

SIZZLING SIMON E-Stim vibratorius - Mystim Electrosex

SIZZLING SIMON yra vibratorius su e-stimuliatoriumi. Jis patenkina jūsų troškimą maksimaliai stimuliuoti analinę angą. Šis universalus prietaisas vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja giliai jūsų viduje be stimuliatoriaus ar laido.

Daugiau informacijos

2063/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Sizzling Simon" pasiruošęs stimuliuoti ir palepinti jus vibracijos ir stimuliuojančia srove tuo pačiu metu. Nes dvigubai geriau. Be stimuliatoriaus ir laido šis universalus prietaisas vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja giliai jūsų viduje ir leidžia patirti neįtikėtinus orgazmus. Lankstus 27 cm ilgio ir iki 4,0 cm pločio silikoninis "E-Stim" vibratoriaus korpusas privers jus garsiai dejuoti iš ekstazės.

     

    Vibracija

    Sizzling Simon turi du vibracijos šaltinius: vienas antgalyje, kitas - velene. Naudojant 8 skirtingas programas ir 5 skirtingo stiprumo vibracijas, jie meistriškai žaidžia kartu. Kartu jie daro viską, kad privestų jus prie orgazmo pačiu įvairiausiu būdu.

    Erotinis E-Stim

    Kiekviena iš penkių "E-Stim" vibratoriaus stimuliuojamosios srovės programų sukurta taip, kad suteiktų jums naują dilgčiojimo pojūtį. Sizzling Simon kreipiamieji paviršiai driekiasi išilgai šonų ir turi 10 skirtingų intensyvumo lygių, kad stimuliacija būtų kuo tolygesnė ir tolygesnė.

    Dubens dugno treniruotė

    O kadangi 8 vibracijos programų ir 5 skirtingų stimuliacijos srovės variantų mums nepakako, mūsų "Sizzling Simon" turi ir mokymo programą. Ji stiprina dubens dugno raumenis, o tai, kaip įrodyta, pagerina jūsų gebėjimą patirti orgazmą. Įvairias funkcijas lengva valdyti rankenoje esančiais valdymo mygtukais. Galite pasirinkti, ar norite naudoti stimuliavimo srovę ir vibraciją kartu, ar tik vieną iš jų.

    Valymas

    Sizzling Simon pagamintas iš 100 % medicininio platininio silikono. Dėl to jis ne tik tikrai higieniškas, bet ir lengvai valomas drėgna šluoste ir švelniu muilu. Jo ilgai veikiantį ličio jonų akumuliatorių galima įkrauti per pridedamą magnetinio įkrovimo USB laidą. Net kai vienu metu įjungiami didžiausi stimuliuojančios srovės ir vibracijos nustatymai, visiškai įkrauto "Sizzling Simon" pakaks mažiausiai 3 valandoms nepertraukiamo naudojimo, kol jo veiksmingumas pradės mažėti. Taigi pasiruoškite nesibaigiančiam malonumui.

     

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • 8 vibracijos programos su 5 intensyvumo lygiais
    • 5 E-Stim programos su 10 intensyvumo lygių
    • Moterų dubens dugno treniravimo programa pagerina gebėjimą patirti orgazmą
    • Medicininis silikonas suteikia malonų pojūtį ir didelį suderinamumą su oda
    • Ypač tylus, nepaisant dviejų galingų variklių
    • E-Stim vyras / E-Stim moteris
    • Atsparus vandeniui. Tinka solo seksui duše ir vonioje

     

    Techninė informacija:

     

    • E-Stim vibratorius

    • 27 cm ilgio

    • Skersmuo 3,2-4,0 cm

    • Pagamintas iš 100 % medicininio platininio silikono

    • Spalva: seksuali juoda

    • Intensyvumas 0-90 mA

    • Dažnio diapazonas 5-70 Hz

    • Impulso plotis 90-140 µs

    • Pridedamas magnetinis įkroviklis ir USB įkrovimo laidas

    • Nereikia papildomo stimuliuojančios srovės prietaiso

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Vibratore design elettrostimolante mystim sizzling simon

    Il vibratore Sizzling Simon di MyStim fa parte della linea E-Stim Vibe composta dai toys che ti permettono di godere sia delle vibrazioni che della stimolazione elettrica in una volta sola - e non hanno nemmeno bisogno di un kit di elettrostimolazione annesso. Nessun cavo, nessun dispositivo. Simon ti fa vibrare, formicolare e pulsare tutto da solo, con le seguenti tre funzioni: Vibrazione Simon ha non uno, ma due motori a vibrazione: uno nella punta e uno nel fusto. Con 8 programmi diversi e 5 diversi livelli di intensità, i due lavorano insieme per provocare l'estasi con varie modalità di vibrazione. E-Stim Ciascuno dei 5 programmi di stimolazione elettrica dell'E-Stim Vibe è impostato per dare un formicolio, e si può scegliere tra 10 diversi livelli di intensità. Le superfici conduttive sono tutte sul corpo di Eric per rendere la stimolazione più agevole e più ampia possibile. Stimolazione del pavimento pelvico E poiché 8 modi di vibrazione e 5 varietà di e-Stim non erano ancora abbastanza, Eric ha anche un programma di pulsazione che rafforza i muscoli del pavimento pelvico - che migliora la capacità di raggiungere un orgasmo. Le tre funzioni diverse sono facilmente controllabili tramite i tasti del manico. ?possibile scegliere se si desidera l'e-stim e le vibrazioni insieme o solo uno di loro. E le onde lungo il corpo daranno un massaggio ancora piu' intenso.

      Parašykite savo atsiliepimą

      SIZZLING SIMON E-Stim vibratorius - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON E-Stim vibratorius - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON yra vibratorius su e-stimuliatoriumi. Jis patenkina jūsų troškimą maksimaliai stimuliuoti analinę angą. Šis universalus prietaisas vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja giliai jūsų viduje be stimuliatoriaus ar laido.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: