Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

Shibari bondage - kaklo apyrankė su pavadėliu

Šis nuostabus aksesuaras sujungia tradicinio japoniško surišimo estetiką ir aukštos kokybės medžiagų kokybę. Mėgaukitės tuo, kad Dom arba šeimininkė viešumoje arba namuose jus vedžios už pavadėlio su šiuo iš pintos virvės pagamintu Shibari kaklo įtvaru su pavadėliu.

Daugiau informacijos

3151/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis nuostabus aksesuaras sujungia tradicinio japoniško surišimo estetiką ir aukštos kokybės medžiagų kokybę. Mėgaukitės tuo, kad Dom arba šeimininkė viešumoje arba namuose jus vedžios už pavadėlio su šiuo iš pintos virvės pagamintu Shibari kaklo suvaržymu su pavadėliu. Kaklo suvaržymas gali būti reguliuojamas pagal kaklo apimtį fiksuojančiu mazgu ir tinka moterims ir vyrams.

     

    Kuo ypatingas šis MEO Shibari serijos gaminys?

     

    Shibari yra tradicinis japonų virvės rišimo menas. Skamba sudėtingai, bet taip ir yra. Būtent todėl MEO ® gaminių kūrėjai iš Vokietijos susivienijo su pirmaujančiais BDSM ekspertais Tokijuje ir sukūrė paruoštų suvaržymų seriją, pagrįstą Shibari surišimu. Kadangi šie suvaržymai jau buvo pagaminti rankomis Japonijoje, galite pradėti iš karto, neįvaldydami sudėtingos mazgų technikos.

     

    Be surišimo kramtuko, Shibari surišimo apykaklės su virvės pavadėliu, seriją taip pat sudaro Shibari antrankiai, japoniškas bičas ir net visas Hogtie rinkinys. Iš medvilninės virvės surišami mazgai ne tik atrodo šibari ir stilingai, bet ir yra patogūs dėvėti, švelnūs odai ir neįsirėžia. Surišimo priemones galima greitai uždėti - jos puikiai tinka visiems bondage mėgėjams ir pradedantiesiems!

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Rankų darbo kaklo suvaržymas su šibari išvaizdos kreipiančiąja linija.
    • Sumažintas, bet elegantiškas dizainas erotinio surišimo estetikai.
    • Pinta natūrali virvė, 100 % saugi kūnui ir be cheminių medžiagų
    • Didelis dėvėjimo / surišimo komfortas: medvilninės virvės yra minkštos ir neįsirėžia.
    • Privalomas daiktas visiems, palaikantiems Dom / Sub santykius.

     

    Ką reiškia Shibari bondage?

     

    Shibari kilęs iš Japonijos ir reiškia kažką panašaus į "surišti". Todėl žmonės dažnai kalba apie japoniškąjį bondage. Tačiau shibari yra daug labiau susijęs su pačiu surišimo menu, o ne su galios ir dominavimo naudojimu. Nors grynasis BDSM surišimas yra susijęs su aiškinimusi, kas yra Top, o kas Bottom, shibari yra apie patį surišimo meną. Surišimo praktikuotojui pasitenkinimą paprastai teikia tai, kad surištas asmuo guli meniškai surištas ir nejudrus priešais jį ar ją. Yra daugybė skirtingų šios tobulos surišimo technikų. Kai kurios jų naudojamos tiesiog siekiant imobilizuoti Bottom asmenį. Kitos yra istoriškai įkvėptos, jomis siekiama pabrėžti ir išryškinti surišto kūno estetiką.

     

    Kaip prižiūrėti gaminį?

    Valykite virvę po tekančiu vandeniu su švelniu muilu. Jei norite valyti kruopščiau, naudokite mūsų purškiamąjį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Šibari surišimo apykaklė su pavadėliu
    • Apykaklės skersmuo: 12 cm - 30 cm
    • Universalus dydis
    • Medžiaga: geriausia japoniška medvilnė
    • Su mūsų Shibari serijos gaminiais pajusite labai jausmingą virvės pojūtį ant odos. Visi šios serijos gaminiai MEO užsakymu Japonijoje rankomis audžiami iš švelnios, glotnaus pluošto medvilnės.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Vertinimas 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Vertinimas 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Vertinimas 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Vertinimas 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Vertinimas 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Vertinimas 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Shibari bondage - kaklo apyrankė su pavadėliu

                  Shibari bondage - kaklo apyrankė su pavadėliu

                  Šis nuostabus aksesuaras sujungia tradicinio japoniško surišimo estetiką ir aukštos kokybės medžiagų kokybę. Mėgaukitės tuo, kad Dom arba šeimininkė viešumoje arba namuose jus vedžios už pavadėlio su šiuo iš pintos virvės pagamintu Shibari kaklo įtvaru su pavadėliu.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Kiti klientai taip pat pirko:

                  30 kitų tos pačios kategorijos prekių: