Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Realistiški dildos

Naujienlaiškis

Tikroviškas 18 cm dildo su "Vac-U-Lock™

Mėgstate šiek tiek didesnius dildes? Tada leiskite 18 cm ilgio realistiškam dildo jus labai pamaloninti. Dildo puikiai suderina tvirtumą ir lankstumą, o jo 5 cm skersmuo užtikrina galingą analinį tempimą.

Daugiau informacijos

3157/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mėgstate šiek tiek didesnius dildes? Tuomet leiskite sau pasimėgauti šiuo 18 cm ilgio realistišku dildo. Vibratorius puikiai suderina tvirtumą ir lankstumą, o jo 5 cm skersmuo užtikrina galingą analinį tempimą. Be to, dėl "Vac-U-Lock" technologijos jis suderinamas su daugeliu mūsų dulkintuvų ir nuostabiais Fuck & Play priedais.

     

    Kuo šis dildo toks ypatingas?

     

    Šis dildo suderinamas su "Doc Johnson" "Vac-U-Lock™" sistema ir gali būti naudojamas su atitinkamu dirželiu, mūsų Fuck & Play serijos priedais arba mūsų dulkinimo aparatu. Vibratorius yra lankstus, tačiau pakankamai tvirtas, kad pasiektų kiekvieną giliai Jūsų viduje esančią vietą! Jis iš tiesų daro viską ir tinka visiems sekso variantams. Šiek tiek Extremeo purškalo palengvins jo naudojimą analiniu būdu! Šis puikus sekso žaisliukas pagamintas iš vinilo, todėl suderinamas su visais MEO® lubrikantais.

     

    Ką reiškia Vac U Lock™?

     

    Tai labai lengva paaiškinti, nes iš tikrųjų viskas vyksta taip pat, kaip namuose - kištukas įkišamas į kištukinį lizdą! Kai "kištukas" yra priedėlio adapterio kištukas, o "lizdas" yra profiliuota anga dildo apačioje. Vac-U-Lock™ sistema reiškia keičiamąją sistemą, kai skirtingus dildes galima lengvai ir greitai sujungti su Vac-U-Lock™ priedu. Ši sistema naudojama su daugeliu dildžių, sekso žaislų ir priedų, pvz., taip pat su dulkinimo mašinėlėmis, taip pat su kitais praktiniais priedais (dirželiais, diržais, diržais, dildžių rankenomis, jungiamaisiais kištukais, siurbtukais, vibracijos varikliais ir t. t.). Ir kodėl? Todėl, kad labai praktiška ir ekonomiška derinti skirtingus žaislus ir priedus ir taip sutaupoma daug pinigų.

     

    Medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis vibratorius pagamintas iš aukščiausios klasės vinilo. Medžiaga yra neapsakomai lanksti ir slidi. Kartu mūsų naudojamas vinilas yra labai stabilus, todėl jūsų dildo tarnaus ilgai. Vibratorių galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Tačiau norint kruopščiai išvalyti, rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Tikroviškas 18 cm dildo su "Vac-U-Lock™"
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK arba MANCUNT.
    • Valymas: Šiltas vanduo ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN
    • Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja jūsų sfinkterį ir palengvina įkišimą.
    • Į "Vac-U-Lock™" seriją įeina platus suderinamų dildžių arba analinių kaiščių ir atitinkamų priedų asortimentas.
    • Suderinama su "Vac-U-Lock™", Fuck & Play iš MEO®, "Hunglock", "Hung System" ir "HiSmith" bei daugeliu kitų prekių ženklų.
    • Vac U Lock™ yra Doc Johnson prekės ženklas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Spettacolare

    Semplicemente perfetto, difficile separarsene!

      Vertinimas 

      Optimal

      Super gut mit dem ganzen Zubehör von meo zu verwenden.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Tikroviškas 18 cm dildo su "Vac-U-Lock™

        Tikroviškas 18 cm dildo su "Vac-U-Lock™

        Mėgstate šiek tiek didesnius dildes? Tada leiskite 18 cm ilgio realistiškam dildo jus labai pamaloninti. Dildo puikiai suderina tvirtumą ir lankstumą, o jo 5 cm skersmuo užtikrina galingą analinį tempimą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: