Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Realistiški dildos

Naujienlaiškis

The Plumber - Dildo iš "Hankeys Toys

The Plumber iš "Hankey's Toys" yra trumpas, bet labai storas dildo, skirtas pažengusiems ir profesionaliems naudotojams, ieškantiems naujų iššūkių. Šis dildo žavi savo įspūdingu pločiu, kuris svyruoja nuo sudėtingo, bet įveikiamo 56 mm skersmens pažengusiems naudotojams iki įspūdingo 105 mm skersmens profesionalams.

Daugiau informacijos

galima rasti

Daugiau informacijos

The Plumber iš "Hankey's Toys" yra trumpas, bet labai storas dildo, skirtas pažengusiems ir profesionaliems naudotojams, ieškantiems naujų iššūkių. Šis dildo žavi savo įspūdingu pločiu, kuris svyruoja nuo sudėtingo, bet įveikiamo 56 mm skersmens pažengusiems naudotojams iki įspūdingo 105 mm skersmens profesionalams. Dėl puikaus skersmens ir lengvai valdomo ilgio derinio šis dildo puikiai tinka daugeliui mūsų klientų!

Dildo yra trumpas, storas ir ne per ilgas, todėl puikiai tinka maksimaliai užpildyti analinį kanalą. Didelė galvutė užtikrina aiškiai juntamus pojūčius, o išradinga dildo forma užtikrina intensyvų "PLOP" pojūtį įkišimo metu. Išraiškingos raukšlės palei kotą sustiprina šį pojūtį ir papildomai stimuliuoja.

Puikus skersmens ir ilgio derinys, tačiau ne per ilgas:

The Plumber - MAŽAS

  • Skersmuo ties galvute (kraštu): 56,60 mm
  • Skersmuo ties viduriu: 54,57 mm
  • Skersmuo prie pagrindo: 53,36 mm
  • Bendras ilgis: 157,48 mm
  • Įstatomas ilgis: 127,00 mm


The Plumber - MEDIUM

  • Skersmuo ties galvute (kraštu): 80,85 mm
  • Skersmuo per vidurį: 77,62 mm
  • Skersmuo ties pagrindu: 74,79 mm
  • Bendras ilgis: 203,20 mm
  • Įstatomas ilgis: 175,26 mm


The Plumber - DIDŽIAUSIAS

  • Skersmuo ties galvute (kraštu): 105,11 mm
  • Skersmuo centre: 101,06 mm
  • Skersmuo ties pagrindu: 98,64 mm
  • Bendras ilgis: 259,08 mm
  • Įstatomas ilgis: 226,06 mm


Dėl plokščio pagrindo dildo gale jis idealiai tinka sėdėti ir jodinėti. Ši ypatinga savybė leidžia visiškai pasinerti į malonumą ir jausti dildo iki pat sustojimo. Tai puikus realistinis dildo, skirtas analinei angai plėsti, suteikiantis intensyvų ir tenkinantį pojūtį.

Taigi, nesvarbu, ar jau turite patirties ir ieškote naujo iššūkio, ar esate profesionalas, ieškantis aukščiausio pasitenkinimo, dildo The Plumber perkels jus į visiškai naują analinio pasitenkinimo lygį. Patirkite nepamirštamų akimirkų su šiuo aukštos kokybės dildo iš "Hankey's Toys", kuris žavi savo dizainu ir funkcionalumu.

Tinkamas lubrikantas ir optimalus dildo valymas:

Rekomenduojame mūsų MANCUNT hibridinį analinį lubrikantą. Jis ne tik atrodo kaip sperma, bet ir jaučiasi kaip sperma. Baltas, kreminis ir neįtikėtinai slidus - MANCUNT viename produkte sujungia geriausias silikono ir vandens savybes. Šis lubrikantas užtikrina ilgai trunkančius, švelnius pojūčius ir yra lengvai nuplaunamas. Išvalyti vibratorių po malonumo labai paprasta. Nuplaukite dildo šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba naudokite mūsų praktišką valymo purškiklį VERYCLEAN. Taip išlaikysite savo dildo higieniškai švarų ir paruoštą kitam nuotykiui.

Daugiau informacijos:

  • Tikroviškas dildo
  • Galimi įvairūs dydžiai
  • Medžiaga: silikonas, be ftalatų
  • Atkreipkite dėmesį, kad siekiant apsaugoti medžiagą ir prailginti dildo tarnavimo laiką, dildo negalima naudoti su silikono pagrindo lubrikantais.
  • Žaislai "Mr Hankey's Toys" išgarsėjo sekso žaislų pasaulyje, ypač savo įspūdingu aukštos kokybės realistiškų dildo asortimentu. Šie dildės ypač garsėja savo detaliu dizainu ir dideliais matmenimis, kurie atitinka intensyvių ir nepaprastų potyrių trokštančių naudotojų norus ir poreikius. Mr Hankey dildo gaminami iš kūnui nekenksmingų medžiagų ir pasižymi ilgaamžiškumu bei aukščiausia kokybe. Šis prekės ženklas siūlo platų dydžių, formų ir tekstūrų asortimentą, atitinkantį įvairius pageidavimus. Be to, kai kurie dildo gaminami pagal užsakymą arba siūlomi specialūs pritaikymo variantai, kad atitiktų individualius klientų poreikius. MEO, žinomas dėl savo plataus lubrikantų, sekso žaisliukų ir BDSM gaminių bei analinio tempimo priemonių asortimento, puikiai papildo "Mr Hankey" asortimentą. Nors "Mr Hankey's" siūlo intensyvius potyrius su savo išskirtiniais vibratoriais, MEO siūlo reikiamus produktus, kad šie potyriai būtų saugūs, malonūs ir teiktų dar didesnį pasitenkinimą. MEO aukštos kokybės lubrikantai idealiai tinka naudoti su dideliais "Mr Hankey's" vibratoriais, ypač atliekant sudėtingesnius veiksmus, pavyzdžiui, analinį tempimą. Unikalių "Mr Hankey" dildžių ir kokybiškų MEO produktų derinys sukuria visapusišką ir vartotoją tenkinančią patirtį. Abu prekių ženklai reiškia kokybę ir klientų pasitenkinimą, puikiai papildo vienas kitą ir kartu išplečia jaudinančių seksualinių nuotykių spektrą.
  • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.



Hankeys Dildos Made in USA

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

The Plumber - Dildo iš "Hankeys Toys

The Plumber - Dildo iš "Hankeys Toys

The Plumber iš "Hankey's Toys" yra trumpas, bet labai storas dildo, skirtas pažengusiems ir profesionaliems naudotojams, ieškantiems naujų iššūkių. Šis dildo žavi savo įspūdingu pločiu, kuris svyruoja nuo sudėtingo, bet įveikiamo 56 mm skersmens pažengusiems naudotojams iki įspūdingo 105 mm skersmens profesionalams.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: