Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Realistiški dildos

Naujienlaiškis

Tikroviškas dildo su siurbtuku 19 cm

Pasiruoškite Alphamale dildo - realistiškam dildo, kuris viską pakeis. Dėl savo realistiško pojūčio ir išvaizdos jis nustato naujus standartus. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, šis dildo atitinka aukščiausius reikalavimus!

Daugiau informacijos

3619/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Tikroviškas dildo su siurbtuku 19 cm: gundymo šedevras!

    Pasiruoškite Alphamale dildo - tikrovišką dildo, kuris viską pakeis. Dėl savo tikroviško pojūčio ir išvaizdos jis nustato naujus standartus. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, šis dildo atitinka aukščiausius reikalavimus!

    Mūsų išskirtinio asortimento, kurį galima įsigyti keturių dydžių (19 cm, 22 cm, 24 cm ir 27 cm), realistinis dildo pranoksta visus lūkesčius dėl tikroviškumo ir autentiškumo:

    Patirkite skirtumą tarp labai gero ir puikaus dildo:

    Šis dvisluoksnis dildo, pagamintas iš novatoriško Liquid Silicone, yra toks tikras, kad atrodo beveik nerealus. Dėl "Always Up™" technologijos Alphamale dildo visada pasiruošęs veikti, o dvigubo tankio struktūra užtikrina neprilygstamai tikroviškus pojūčius.

    Mūsų realistiškas dildo Alphamale nustato naujus tikroviškumo standartus: nuo išsipūtusio žando, kurį galite intensyviai jausti kiekvieno judesio metu, iki įspūdingai tikroviškų venų, besidriekiančių palei visą kotą - kiekviena detalė yra tobula. Storos, kruopščiai sumodeliuotos sėklidės ne tik traukia akį, bet ir suteikia tikroviškumo pojūtį, kuris papildo bendrą patirtį su šiuo dildo.

    Nepakartojamai minkštas "Flexiskin™" paviršius: kvapą gniaužia!

    Dėl unikalios "Flexiskin™" medžiagos Alphamale dildo yra ypač švelnus ir šilkinis. Ši medžiaga ne tik maloni liesti, bet ir hipoalerginė bei neporėta, todėl itin higieniška ir saugi kūnui.

    Tikroviška forma ir spalva: kaip tikra varpa - tik geriau!

    Mūsų tikroviškas dildo Alphamale pasižymi tobulai išlenkta anatomine forma su labai didelėmis sėklidėmis ir tvirtu siurbtuku, kuris tinka ir dirželiui. Dėl tikroviškos spalvos jis taip pat yra vienas tikroviškiausių dildo rinkoje.

    Optimalus dydis intensyviam malonumui: Idealiai tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems!

    Apie 19 cm ilgio ir apie 4 cm skersmens mūsų realistiškas dildo yra idealaus dydžio giliems ir pilnaverčiams analiniams ar vaginaliniams potyriams. Be to, visiškai įtikina ir įkišamas maždaug 13 cm ilgis.

    Stiprus veikimas su galingu siurbtuku:

    Svarbiausias šio dildo akcentas - galingas siurbtukas, atveriantis daugybę galimybių. Dėl tvirto ir patikimo siurbtuko dildo galite pritvirtinti prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus - kad galėtumėte mėgautis laisvomis rankomis, kur tik norite. Nesvarbu, ar pritvirtintumėte jį prie sienos, grindų, ar prie kito lygaus paviršiaus, siurbtukas laikysis patikimai ir stabiliai. Dėl šio lankstumo Alphamale dildo yra universalus sekso žaislas, skirtas kūrybingiems ir pasitenkinimą teikiantiems solo seansams arba kaip jaudinantis sekso su partneriu priedas. Prisisiurbimo puodelis išplečia jūsų galimybes ir perkelia jūsų fantazijas į naujas dimensijas.

    Stabilumas ir ilgaamžiškumas: šiuo dildo mėgausitės visą gyvenimą!

    Flexiskin™ sluoksnis slepia tvirtą silikono šerdį, kuri suteikia realistiškam dildo reikiamą stabilumą ir elastingumą. Šis tobulas medžiagų derinys garantuoja išskirtinį ilgaamžiškumą.

    Optimali Alphamale dildo priežiūra: lubrikantas ir valymas

    Lubrikanto rekomendacijos: Norint geriausiai išnaudoti Alphamale dildo, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą. Venkite silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikoninę dildo medžiagą. Rekomenduojame naudoti "AquaMEO" lubrikantą, kuris puikiai dera prie mūsų gaminių ir suteikia natūralų pojūtį.

    Valymo patarimai: Alphamale dildo valymas yra nesudėtingas ir svarbus siekiant užtikrinti ilgą tarnavimo laiką. Po naudojimo tiesiog nuvalykite dildo šiltu vandeniu ir neutraliu muilu. Norėdami kruopščiai išvalyti ir užtikrinti optimalią higieną, taip pat rekomenduojame naudoti specialų valymo purškiklį VERYCLEAN. Jis švelniai veikia medžiagą ir užtikrina, kad jūsų Alphamale dildo visada būtų šviežias ir pasiruošęs kitam nuotykiui.

    Sužinokite, kodėl mūsų realistiškas Alphamale dildo iš Liquid Silicone yra ne tik dildo, bet ir visiškai nauja, absoliučiai tikroviška patirtis.

    Daugiau informacijos:

    • Tikroviškas dildo su siurbtuku ir didelėmis sėklidėmis
    • Ilgis: 19 cm
    • Įkišamas ilgis: 13,2 cm
    • Skersmuo: 4,0 cm
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Größer wäre besser

    ich fände ihn länger besser

      Vertinimas 

      Geiles Erlebnis

      Die Anwendung dieses Dildos ist ein geoöes Vergnügen. Er gleitet leicht und sorgt für eine super Befriedigung. Die realistische Form stimuliert genau die richtigen Stellen und sorgt für ein unglaublich geiles Erlebnis.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Tikroviškas dildo su siurbtuku 19 cm

      Tikroviškas dildo su siurbtuku 19 cm

      Pasiruoškite Alphamale dildo - realistiškam dildo, kuris viską pakeis. Dėl savo realistiško pojūčio ir išvaizdos jis nustato naujus standartus. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, šis dildo atitinka aukščiausius reikalavimus!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: