Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Realistiški dildos

Naujienlaiškis

Tikroviškas dildo su siurbtuku 27 cm

Su Alphamale dilde galite leistis į savo klasės analinį ar vaginalinį nuotykį. Tai tikras milžinas tarp realistinių vibratorių, kuris stebina 27 cm ilgiu ir realistine išvaizda, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi.

Daugiau informacijos

3622/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Tikroviškas dildo su siurbtuku 27 cm: XXL klasės patirtis!

    Su Alphamale dildo leiskitės į geriausius analinius ar vaginalinius nuotykius. Tikras milžinas tarp realistinių dildų, jis stebina 27 cm ilgiu ir tikroviška išvaizda, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi. Mūsų realistinis dildo yra kur kas daugiau nei sekso žaisliukas - tai tikras šedevras, žadantis intensyvų ir tikrovišką malonumą. Tai puikus pasirinkimas visiems, ieškantiems didesnių ir tikroviškesnių potyrių, tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems.

    Mūsų realistinis dildo, priklausantis mūsų išskirtiniam dildo asortimentui, kurį galima įsigyti keturių dydžių (19 cm, 22 cm, 24 cm ir 27 cm), pranoksta visus lūkesčius, susijusius su tikroviškumu ir panardinimu.

    Patirkite skirtumą tarp labai gero ir puikaus dildo:

    Šis dvisluoksnis dildo, pagamintas iš novatoriško Liquid Silicone, suteikia tokią realią patirtį, kad ji atrodo beveik nereali. Dėl "Always Up™" technologijos Alphamale dildo visada pasiruošęs veikti, o dvigubo tankio struktūra užtikrina neprilygstamai tikroviškus pojūčius.

    Mūsų realistiškas dildo Alphamale nustato naujus tikroviškumo standartus: nuo išsipūtusio žando, kurį galite intensyviai jausti kiekvieno judesio metu, iki įspūdingai tikroviškų venų, besidriekiančių palei visą kotą - kiekviena detalė yra tobula. Storos, kruopščiai sumodeliuotos sėklidės ne tik traukia akį, bet ir suteikia tikroviškumo pojūtį, kuris papildo bendrą patirtį su šiuo dildo.

    Nepakartojamas "Flexiskin™" paviršius: kvapą gniaužia!

    Dėl unikalios "Flexiskin™" medžiagos Alphamale dildo yra ypač švelnus ir šilkinis. Ši medžiaga ne tik maloni liesti, bet ir hipoalerginė bei neporėta, todėl itin higieniška ir saugi kūnui.

    Tikroviška forma ir spalva: kaip tikra varpa - tik geriau!

    Mūsų tikroviškas dildo Alphamale pasižymi tobulai išlenkta anatomine forma su labai didelėmis sėklidėmis ir stipriu siurbtuku, kuris tinka ir dirželiui. Dėl tikroviškos spalvos jis taip pat yra vienas tikroviškiausių dildo rinkoje.

    Alphamale XXL: milžiniškas malonumas žinovams!

    Pasiruošę didžiausiems potyriams? Mūsų Alphamale XXL formato dildo pranoksta visus lūkesčius. Monumentalaus maždaug 26,7 cm ilgio ir galingo maždaug 5 cm skersmens jis yra idealus pasirinkimas patyrusioms moterims ir vyrams, ieškantiems kažko ypatingo. Šis dildo - tai ne tik sekso žaislas, bet ir tikras atradimas intensyviam malonumui patirti. Nesvarbu, ar jis skirtas analiniam, ar vaginaliniam naudojimui, jis žada jausmingai išpildančią patirtį. Įspūdingas maždaug 18,3 cm ilgio įterpimo ilgis garantuoja nepamirštamas akimirkas. Puikiai tinka visiems, kurie jau turi patirties ir ieško vibratoriaus, kuris nesileistų į kompromisus dėl dydžio ir malonumo.

    Vibratoriaus išskirtinumas - galingas siurbtukas, atveriantis daugybę galimybių. Dėl tvirto ir patikimo siurbtuko dildo galite pritvirtinti prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus - kad galėtumėte mėgautis laisvomis rankomis, kur tik norite. Nesvarbu, ar pritvirtintumėte jį prie sienos, grindų, ar prie kito lygaus paviršiaus, siurbtukas laikysis patikimai ir stabiliai. Dėl šio lankstumo Alphamale dildo yra universalus sekso žaislas, skirtas kūrybingiems ir pasitenkinimą teikiantiems solo seansams arba kaip jaudinantis sekso su partneriu priedas. Prisisiurbimo kaušelis išplečia jūsų galimybes ir perkelia fantazijas į naujas dimensijas.

    Stabilumas ir ilgaamžiškumas: šis dildo suteiks jums malonumą visam gyvenimui!

    Flexiskin™ sluoksnis slepia tvirtą silikono šerdį, kuri suteikia realistiškam dildo reikiamą stabilumą ir elastingumą. Šis tobulas medžiagų derinys garantuoja išskirtinį ilgaamžiškumą.

    Optimali Alphamale dildo priežiūra: lubrikantas ir valymas

    Lubrikanto rekomendacijos: Norint geriausiai išnaudoti Alphamale dildo, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą. Venkite silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikoninę dildo medžiagą. Rekomenduojame naudoti "AquaMEO" lubrikantą, kuris puikiai dera prie mūsų gaminių ir suteikia natūralų pojūtį.

    Valymo patarimai: Alphamale dildo valymas yra nesudėtingas ir svarbus siekiant užtikrinti ilgą tarnavimo laiką. Po naudojimo tiesiog nuvalykite dildo šiltu vandeniu ir neutraliu muilu. Norėdami kruopščiai išvalyti ir užtikrinti optimalią higieną, taip pat rekomenduojame naudoti specialų valymo purškiklį VERYCLEAN. Jis švelniai veikia medžiagą ir užtikrina, kad jūsų Alphamale dildo visada būtų šviežias ir pasiruošęs kitam nuotykiui.

    Alphamale dildo yra beveik 27 cm ilgio ir 5 cm skersmens. Dėl savo įspūdingo dydžio jis iš naujo apibrėžia tikroviškumą. Jo unikali tekstūra ir aukštos kokybės apdaila užtikrina intensyvų ir tikrovišką malonumą. Puikiai tinka patyrusiems naudotojams, kurie ieško dildo, nežinančio ribų, kai kalbama apie dydį ir malonumą.

    Daugiau informacijos:

    • Tikroviškas dildo su siurbtuku ir didelėmis sėklidėmis
    • Ilgis: 26,7 cm
    • Įkišamas ilgis: 18,3 cm
    • Skersmuo: 5 cm
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Dicke Eier

    Die Größe und Festigkeit des Dildos sind perfekt ausbalanciert. Er ist weder zu hart noch zu weich, was eine angenehme und effektive Penetration ermöglicht. Die dicken Eier bieten zudem einen guten Halt und machen die Handhabung einfacher und sicherer.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Tikroviškas dildo su siurbtuku 27 cm

      Tikroviškas dildo su siurbtuku 27 cm

      Su Alphamale dilde galite leistis į savo klasės analinį ar vaginalinį nuotykį. Tai tikras milžinas tarp realistinių vibratorių, kuris stebina 27 cm ilgiu ir realistine išvaizda, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: