Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Priverstinis orgazmas CUMELOT

Naujienlaiškis

CUMELOT Magic Milking Stick

Svetainė CUMELOT Magic Milking Stick dėl savo anatominės konstrukcijos pasiekia prostatą ir stimuliuoja ją itin stipriai, kol išspaudžia spermą. Trys integruoti ypač galingi varikliai sužadina visus prostatos nervus CUMELOT Magic Milking Stick visus prostatos nervus. Tai stipriai stimuliuoja prostatą ir suteikia pasyviam vyrui ypatingą prostatos orgazmą.

Daugiau informacijos

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė CUMELOT Magic Milking Stick dėl savo anatominės konstrukcijos pasiekia prostatą ir stimuliuoja ją itin stipriai, kol išspaudžia spermą. Dėl trijų integruotų ypač galingų variklių CUMELOT Magic Milking Stick visus prostatos nervus. Tai stipriai stimuliuoja prostatą ir suteikia pasyviam vyrui ekstremalų prostatos orgazmą.

     

    Svarbiausi akcentai:

    • Įkraunamas analinis vibratorius priverstiniam prostatos masažui.
    • Puikiai tinka priverstiniam orgazmui arba priverstiniam paklusnių vyrų atsipalaidavimui.
    • Su CUMELOT Magic Milking Stick stimuliuoja prostatą tol, kol išspaudžia spermą, be jokio malonumo ar susijaudinimo.
    • Puikiai tinka dėvintiems skaistybės diržus.
    • Ergonomiška rankena, patogiai krentanti į ranką
    • Tobula koncepcija: CUMELEOT kotas yra lankstus, kad prisitaikytų prie vidinės anatomijos ir specialiai stimuliuotų prostatą.
    • Trys varikliai: generuoja 7 vibracijos greičius ir daugybę vibracijos ritmų.
    • Patogiai valdomi tiesiai ant CUMELOT mygtuko paspaudimu.
    • Platus pagrindas su valdymo skydeliu Saugiam naudojimui neslystant.
    • Atsparus vandeniui: tinka pramogoms vonioje, baseine ir duše.
    • Silikonas su švelnia lietimo tekstūra: itin malonus pojūtis ant odos ir kūno.

    Kaip naudoti "CUMELOT Magic Milking Lazdele?

     

    Analinis lazdelės įkišimas CUMELOT Magic Milking Stick dėl lankstaus, užapvalinto galiuko ypač lengva. Rankenėlė užtikrina optimalų valdymą ir saugų naudojimą, kad lazdelė neslystų per giliai CUMELOT Magic Milking Stick slystant per giliai. Visada naudokite vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo", kad lygi silikoninė medžiaga taptų dar slidesnė. Dabar įjunkite norimus vibracijos režimus. Tiesiog paspauskite atitinkamus mygtukus. CUMELOT Magic Milking Stick galima naudoti ir be partnerio, pavyzdžiui, surišimui arba savęs surišimui.

     

    Kuo ypatingas "CUMELOT Magic Milking Stick?

     

    CUMELOT Magic Milking Stick yra fantastiškas vibratoriaus ir analinės karoliukų grandinėlės derinys. Dėl ypatingos konstrukcijos ir daugybės skirtingų vibracijos režimų jis itin intensyviai jus pamalonina. Platus pagrindas su valdymo skydeliu užtikrina saugų naudojimą ir neleidžia jam nuslysti. Ypač jaudina, kai kulkų vibratorių naudojate priverstiniam atpalaidavimui ir ištraukiate jį prieš pat kulminaciją - orgazmas negali būti sprogstamesnis! Galite net paimti CUMELOT Magic Milking Stick net pasiimti jį su savimi į vonią ar dušą, nes jis yra CUMELOT Magic Milking Stick yra atsparus vandeniui. Tai palieka daug erdvės jūsų analinėms fantazijoms - vienam ar dviese.

     

    Kaip priverstinė emisija veikia BDSM? Kas yra priverstinis orgazmas?

    Priverstinė emisija - tai BDSM praktika, kai pasyvų vyrą aktyvus partneris, šeimininkas arba dominatė priverčia ejakuliuoti, nepaisydamas jo paties valios. Paprastai siekiama neleisti vyrui patirti erekcijos, nes jis neturėtų jausti jokio malonumo ar susijaudinimo. Todėl priverstinė ejakuliacija dažnai yra BDSM vaidmenų žaidimų su nesantuokiniais elementais dalis. Per vaidmenų žaidimą priverstinė ejakuliacija yra bausmė pasyviam vyrui. Nors sąvoka "prievarta" suponuoja aktyvaus ir pasyvaus asmens nekonsensualumą, Bottom būtent mintis būti itin atidengtam šioje BDSM praktikoje turi erotizuojantį poveikį. Kadangi vyrams paprastai sunku susijaudinti iš karto po orgazmo, priverstinė išskyra arba priverstinis orgazmas taip pat pasitarnauja kaip pasiruošimas vaidmenų žaidimams, kuriuose skausmo erotika didina dalyvaujančių partnerių malonumą. Šią praktiką galima atlikti įvairiais būdais. Idealiu atveju reikėtų vengti refleksinės ejakuliacijos. Lėtai masažuojant spermą iš prostatos siurbiamaisiais melžimo judesiais (vadinamuoju prostatos melžimu), padidėja vyro erekcijos funkcija ir ištvermė laikui po procedūros, todėl padidėja jo ištvermė tolesniems vaidmenų žaidimams. Optimali pasyvaus asmens padėtis priverstinei išskyrai arba priverstiniam orgazmui yra gulint ant šono ir pritraukiant sulenktas prie kūno kojas. Taip aktyviam asmeniui lengviau pasiekti prostatą per išangę. Priverstinę emisiją taip pat galima atlikti kaip savarankišką praktiką BDSM seanso metu. Viena iš žaidimų rūšių, kuri gali suteikti dalyviams dar didesnį jaudulį, yra vadinamasis "išoriškai determinuotas dulkinimasis". Jo metu vyrą prievarta melžia keli asmenys, o tai, viena vertus, tarnauja kaip galios demonstravimas dominantei ar šeimininkui, kita vertus, gali dar labiau įkaitinti pasyvaus asmens vaizduotę, susijusią su kraštutiniu apleistumu ir bejėgiškumu.

    Kaip valyti "CUMELOT Magic Milking Lazdą?

     

    Paprasčiausiai išvalykite CUMELOT Magic Milking Stick tiesiog vandeniu ir švelniu muilu. Jei norite dezinfekuojančio valiklio, naudokite mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Ką turiu CUMELOT Magic Milking Stick reikia atsižvelgti?

     

    Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo", nes lubrikantai, kurių sudėtyje yra silikono, pažeistų aukštos kokybės analinio vibratoriaus medžiagą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Daugiau informacijos apie vibratorių "Bullet
    • Su trimis galingais varikliais
    • 7 vibracijos greičiai ir funkcijos
    • Lankstus velenas
    • Valdymo skydelis su mygtukais ir LED apšvietimu
    • Ergonomiška rankena, kuri patogiai laikosi rankoje
    • Vandeniui atsparus
    • Medžiaga: silikonas + ABS, be ftalatų
    • Įkraunama per USB
    • Matmenys: Bendras ilgis 24 cm, įterpiamas ilgis 14,5 cm, plotis 4 cm.
    • Spustelėkite čia ir perskaitykite išsamią bandymo ataskaitą!

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    Svetainė CUMELOT Magic Milking Stick dėl savo anatominės konstrukcijos pasiekia prostatą ir stimuliuoja ją itin stipriai, kol išspaudžia spermą. Trys integruoti ypač galingi varikliai sužadina visus prostatos nervus CUMELOT Magic Milking Stick visus prostatos nervus. Tai stipriai stimuliuoja prostatą ir suteikia pasyviam vyrui ypatingą prostatos orgazmą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    24 kitų tos pačios kategorijos prekių: