Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimuliacija

Pakluskite arba būsite nubausti! Raudonasis Pain&Pleasure Stick dr. Sado yra daugiau nei tik BDSM aksesuaras. Tai tarsi portalas į pasaulį, kuriame seksualinis malonumas ir skausmo baimė susilieja žavingu ir intensyviu būdu.

Daugiau informacijos

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pakluskite arba būsite nubausti! Raudonasis Pain&Pleasure Stick dr. Sado yra daugiau nei tik BDSM aksesuaras. Tai tarsi portalas į pasaulį, kuriame seksualinis malonumas ir skausmo baimė susilieja žavingu ir intensyviu būdu. Įspūdingas Pain&Pleasure Stick siūlo neprilygstamą fizinės stimuliacijos ir psichologinio žaidimo derinį, todėl tai yra jaudinantis ir būtinas daiktas visiems BDSM mėgėjams.

    Nuostabioji Dr. Sado skausmo ir malonumo lazdelė: privalomas dalykas BDSM gerbėjams!

    Unikalus Pain&Pleasure Stick tai BDSM sekso žaisliukas, kuris jaudinančiu būdu sujungia seksualinio malonumo ir baimės ribas. Dėl ypatingo gebėjimo sujungti elektrinę stimuliaciją su seksualiniu susijaudinimu jis tampa nepakeičiamu aksesuaru intensyvių jausmingų potyrių mėgėjams.

    Šio žavingo BDSM aksesuaro pagrindas - elektrinė stimuliacija. Per švelnius ir stiprius elektros impulsus mūsų Pain&Pleasure Stick sukuria įvairius pojūčius - nuo lengvo dilgčiojimo iki stipresnės, labiau įsiskverbiančios stimuliacijos.

    Su kiekviena elektros kibirkštimi susijęs laukimas, nerimas ir netikrumas sustiprina bendrą jausmingą patirtį. Laukimas nežinant, kada tiksliai ir kaip intensyvus bus kitas prisilietimas su Pain&Pleasure Stick laukimas, kai tiksliai nežinai, kada ir koks intensyvus bus kitas prisilietimas, sukuria atmosferą, kuri sukelia ir nerimą, ir seksualinį susijaudinimą.

    Išradingas Pain&Pleasure Stick galima naudoti ant skirtingų kūno dalių, todėl tai yra lankstus BDSM aksesuaras. Gaminys idealiai tinka erogeninėms zonoms stimuliuoti arba gali būti naudojamas siekiant sukurti šiek tiek skausmingą patirtį, kuri fiziniams pojūčiams suteikia dar vieną dimensiją.

    The scary Pain&Pleasure Stick taip pat atlieka svarbų vaidmenį dominavimo ir paklusimo kontekste. Jis gali būti naudojamas kaip bausmės priemonė arba sustiprinti seksualinį susijaudinimą, todėl yra dinamiškas elementas įvairiuose BDSM scenarijuose:

    • Paklusk arba būk nubaustas: su Pain&Pleasure Stick į žaidimą įtraukiamas naujas malonumo ir bausmės aspektas. Šis žavus BDSM aksesuaras sujungia dilgčiojančią elektrostimuliaciją ir nenuspėjamo baimę.
    • Jaudinanti stimuliacija: patogus Pain&Pleasure Stick skleidžia garsų, bet nekenksmingą spragsėjimą, kuris privers sudrebėti kiekvieną. Švelnūs elektros smūgiai idealiai tinka intymiausioms vietoms stimuliuoti.
    • Patogus ir paprastas naudojimas: Fantastiškas Pain&Pleasure Stick turi minkštą, gumuotą rankeną, kad būtų patogu valdyti. Dėl USB įkraunamo akumuliatoriaus prietaisas yra ne tik ekologiškas, bet ir patogus bei lengvai naudojamas.


    Nesvarbu, ar tik pradedate pažintį su BDSM pasauliu, ar esate pažengęs naudotojas - mūsų Pain&Pleasure Stick yra puikus priedas visais atžvilgiais. Mūsų Pain&Pleasure Stick siūlo puikų kontrolės, dominavimo ir jausmingos elektrostimuliacijos derinį.

    Daugiau informacijos:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Bendras ilgis: 34 cm - idealiai tinka tiksliam ir tikslingam stimuliavimui.
    • Medžiaga: Aukštos kokybės ABS plastikas ir metalas be nikelio, garantuotai nekenksmingas odai ir saugus.
    • Įkraunama: Įkraunamas per USB jungtį.
    • Valdymas: paprastas ir nesudėtingas valdymas mygtuku.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimuliacija

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimuliacija

    Pakluskite arba būsite nubausti! Raudonasis Pain&Pleasure Stick dr. Sado yra daugiau nei tik BDSM aksesuaras. Tai tarsi portalas į pasaulį, kuriame seksualinis malonumas ir skausmo baimė susilieja žavingu ir intensyviu būdu.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    19 kitų tos pačios kategorijos prekių: