Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pririšimo juosta

Naujienlaiškis

Skaidri bondage juosta

Mūsų permatomos rišamosios juostos ritinyje ilgis yra 20 metrų, todėl ji turi daug pranašumų, palyginti su elastine plėvele ar lipnia plėvele, kurios dažnai naudojamos rišimui.

Daugiau informacijos

3696/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų skaidrios rišamosios juostos ritinyje ilgis - 20 metrų, todėl ji turi daug pranašumų, palyginti su elastine ar lipnia plėvele, kuri dažnai naudojama rišimui.

    Ši aukštos kokybės rišamoji juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM aksesuaras tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams. MEO ® bondage juosta greitai pasiekiama ir užtikrina patikimą fiksavimą BDSM seanso metu.

    MEO ® bondage juosta gali būti naudojama ne tik partnerio riešams ir kulkšnims surišti, kad apribotumėte jo judėjimo laisvę, bet ir idealiai tinka partneriui užrišti akis, nes ji prilimpa tik prie savęs, o ne prie odos ar plaukų. Pririšimo juosta yra puikus BDSM aksesuaras, ypač per lauko seansus ar kelionėse, nes ją lengva laikyti ir transportuoti. Tai reiškia, kad galite pririšti partnerį, pavyzdžiui, prie medžio miške, nesirūpindami virvėmis, karabinais ar kabliukais. Surišimo juosta atveria daugybę kūrybinių galimybių rišant. Tiesiog leiskite pasireikšti savo vaizduotei!

    Kaip naudoti skaidrią surišimo juostą?

    Surišimo juostą galima greitai ir lengvai naudoti. Simply cut off the required amount of bondage tape from the roll with scissors and the bondage fun can begin!

    What is special about transparent bondage tape?

    Bondage tape is elastic, supple and only sticks to itself, not to the skin or hair. Bondage juosta galima greitai ir lengvai apvynioti ir pritvirtinti rankas ar kojas, netraukiant plaukų ar odos. Mūsų bondage juosta idealiai tinka visų rūšių erotiniams surišimo žaidimams. Panaudojus lipniąją juostą galima akimirksniu nuimti, nepaliekant jokių likučių.

    Ką reikia turėti omenyje naudojant skaidrią lipniąją juostą?

    Lipniąją lipniąją juostą galima naudoti pakartotinai, jei naudojama atsargiai. Panaudoję ją tiesiog nuvalykite vandeniu su švelniu muilu, palikite išdžiūti ir vėl atsargiai suvyniokite.

    Spalvota bondage juosta:

    Mūsų bondage juosta gali būti juoda, raudona, rožinė, rožinė, sidabrinė, violetinė ir geltona, taip pat skaidri.

    Daugiau informacijos:

    • 20 metrų ilgio ritinys.
    • Galimos įvairios spalvos
    • MEO® bondage juosta leidžia lengvai įgyvendinti bondage fantazijas be sudėtingų mazgų. Blizganti plėvelė be lipnaus sluoksnio prilimpa tik prie savęs - ne prie odos ar plaukų. Bondage juosta tinka surišimui ar erotiniam apsirišimui, kaip akių raištis ir visiškai tinka mumifikacijai. Panaudojus lipniąją juostą galima vėl suvynioti ir naudoti tiek kartų, kiek reikia.
    • Lengvai nuimama: greitai išvyniojama ir suvyniojama nepaliekant jokių likučių.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top

    Top Qualität

      Parašykite savo atsiliepimą

      Skaidri bondage juosta

      Skaidri bondage juosta

      Mūsų permatomos rišamosios juostos ritinyje ilgis yra 20 metrų, todėl ji turi daug pranašumų, palyginti su elastine plėvele ar lipnia plėvele, kurios dažnai naudojamos rišimui.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      7 kitų tos pačios kategorijos prekių: