Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pririšimo juosta

Naujienlaiškis

Rožinė bondage juosta

Ši aukštos kokybės rausva surišimo juosta ant ritinėlio yra nepakeičiamas BDSM aksesuaras pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

Daugiau informacijos

2764/00

9,99 €

0,67 €/M

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ši aukštos kokybės surišimo juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM priedas pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

     

    Su MEO ® bondage juosta galite ne tik surišti partnerio rankas ir kojas, kad apribotumėte jo judesių laisvę, bet ji taip pat puikiai tinka partneriui užrišti akis, nes ji prilimpa tik prie savęs, o ne prie odos ar plaukų. Ypač lauko seansui ar kelionėje, surišimo juosta yra puikus BDSM aksesuaras, nes ją lengva laikyti ir transportuoti. Pavyzdžiui, galite pririšti partnerį prie medžio miške, nesirūpindami virvėmis, karabinais ar kabliukais. Ryšio juosta atveria daugybę kūrybinių galimybių surišti partnerį. Tiesiog leiskite pasireikšti savo vaizduotei!

     

    Kaip naudoti rožinę surišimo juostą?

     

    Ryšio juostą galima greitai ir lengvai naudoti, o jos naudojimas nesudėtingas. Paprasčiausiai žirklėmis iškirpkite reikiamą lipnios juostos kiekį iš ritinėlio ir lipdymo pramogos gali prasidėti!

     

    Kuo ypatinga rožinė bondage juosta?

     

    Ryšio juosta yra elastinga, švelni ir prilimpa tik prie savęs, o ne prie odos ar plaukų. Bondažo juosta galima greitai ir lengvai apvynioti ir sutvirtinti rankas ar kojas, netraukiant plaukų ar odos. Mūsų bondage juosta puikiai tinka visų rūšių erotiniam surišimui. Po naudojimo surišimo juostą galima greitai nuimti nepaliekant jokių likučių.

     

    Į ką turėčiau atsižvelgti naudodamas rožinę surišimo juostą?

     

    Lipdymo juostą galima naudoti pakartotinai, jei naudojama atsargiai. Panaudoję ją tiesiog nuvalykite vandeniu ir švelniu muilu, leiskite išdžiūti ir vėl atsargiai suvyniokite.

     

    Spalvota bondage juosta:

     

    Mūsų siūloma juoda, raudona, rožinė, sidabrinė, sidabrinė, violetinė ir geltona bondage juosta.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Rausvos spalvos japoniška bondage juosta 15 metrų ritinyje.
    • Galima įsigyti įvairių spalvų
    • ME O® bondage tape leidžia lengvai įgyvendinti bondage fantazijas be sudėtingų mazgų. Ši blizganti plėvelė be lipnaus sluoksnio prilimpa tik pati prie savęs - bet ne prie odos ar plaukų. Juosta tinka surišimui ar erotiniam užkimšimui, kaip akių raištis ir visiškai tinka mumifikacijai. Panaudojus surišimo juostą galima vėl suvynioti ir vėl naudoti pagal pageidavimą.
    • Lengvai nuimama: nelieka likučių, greitai išvyniojama arba vėl suvyniojama.




    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Está bien

    No son las típicas cintas, no se adhieren al cuerpo, no tienen pegamento, sino que se pegan por rozamiento. Son prácticas y además si lo haces bien puedes llegar a volver a utilizarlas.
    Son muy prácticas

      Vertinimas 

      Zartes Rosa

      Das Tape kommt in einem schönen zarten rosa und ist perfekt, um ungehorsame Sissys zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Vertinimas 

        Geiles Zeug

        Bondagetape ist eine wunderbare Sache. Das in vernünftiger Qualität zu finden oftmals eine andere. Manchmal klebt es gar nicht, manchmal zu stark – dieses hier ist genau richtig. Geschälte Zitrone in den Mund, Bondagetape drüber – fertig ist ein netter Knebel..regt also sehr die Kreativität and und fällt auch nicht so auf, wenn es mal herumliegt (ist für Menschen mit neugieriger Verwandschaft durchaus interessant), kann somit prima beim Besuch bei der Schwiegermutter übers Wochenende eingepackt werden ohne verdächtig zu sein und hinterlässt weder beim Knebeln, noch beim fesseln spuren, weswegen der Spaß zu zweit auch an solchen Wochenenden nicht zu kurz kommen muss...:-)

          Vertinimas 

          kaufempfehlung

          verarbeitung, qualität und klebeverhalten sind top, auch lässt es sich gut wieder voneinander trennen. es tut also genau das, wofür es erworben wurde.

            Vertinimas 

            Ottima qualità.

            Vai a per bei momenti stravaganti. Incredibile per legare la mia ragazza senza problemi.

              Vertinimas 

              Funziona perfettamente!

              Si dovrebbe avere un paio di forbici a portata di mano, comunque, perché non si strappano facilmente. Ciò dimostra ancora una volta la qualità del prodotto. Molto carino come alternativa alla corda o alle manette. Questo è molto divertente, soprattutto se si è appassionati di prede/cacciatori. Non fa neanche male.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Rožinė bondage juosta

                Rožinė bondage juosta

                Ši aukštos kokybės rausva surišimo juosta ant ritinėlio yra nepakeičiamas BDSM aksesuaras pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Kiti klientai taip pat pirko:

                7 kitų tos pačios kategorijos prekių: