Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pririšimo juosta

Naujienlaiškis

Violetinė vergystės juosta

Mūsų aukštos kokybės violetinė bondage juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM priedas pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

Daugiau informacijos

2767/00

9,99 €

0,67 €/M

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ši aukštos kokybės, violetinės spalvos surišimo juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM priedas pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

     

    Su violetine MEO ® bondage juosta galite ne tik surišti partnerio rankas ir kojas, kad apribotumėte jo judesių laisvę, bet ji taip pat puikiai tinka partneriui užrišti akis, nes prilimpa tik prie savęs, o ne prie odos ar plaukų. Violetinė surišimo juosta yra puikus BDSM aksesuaras, ypač skirtas seansui lauke ar kelionėje, nes ją lengva laikyti ir transportuoti. Pavyzdžiui, galite pririšti partnerį prie medžio miške, nesirūpindami virvėmis, karabinais ar kabliukais. Surišimo juosta atveria daugybę kūrybinių galimybių surišti partnerį. Tiesiog leiskite pasireikšti savo vaizduotei!

     

    Kaip naudoti violetinę surišimo juostą?

     

    Violetinę surišimo juostą galima greitai ir lengvai naudoti, o jos naudojimas nesudėtingas. Paprasčiausiai žirklėmis iškirpkite reikiamą surišimo juostos kiekį iš ritinėlio ir surišimo pramogos gali prasidėti!

     

    Kuo ypatinga violetinė surišimo juosta?

     

    Bondažo juosta yra elastinga, švelni ir prilimpa tik prie savęs, o ne prie odos ar plaukų. Bondažo juosta galima greitai ir lengvai apvynioti ir sutvirtinti rankas ar kojas, netraukiant plaukų ar odos. Mūsų bondage juosta puikiai tinka visų rūšių erotiniam surišimui. Po naudojimo surišimo juostą galima greitai nuimti nepaliekant jokių likučių.

     

    Į ką turėčiau atkreipti dėmesį, kai naudojate surišimo juostą?

     

    Surišimo juostą galima naudoti pakartotinai, jei naudojama atsargiai. Po naudojimo tiesiog nuvalykite vandeniu su švelniu muilu, leiskite išdžiūti ir vėl atsargiai suvyniokite.

     

    Spalvota bondage juosta:

     

    Mūsų bondage juosta yra juodos, raudonos, rožinės, sidabrinės, violetinės ir geltonos spalvos.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Violetinės spalvos bondage juosta 15 metrų ritinyje.
    • Galima įsigyti įvairių spalvų
    • ME O® bondage tape leidžia lengvai įgyvendinti bondage fantazijas be sudėtingų mazgų. Ši blizganti plėvelė be lipnaus sluoksnio prilimpa tik pati prie savęs - bet ne prie odos ar plaukų. Juosta tinka surišimui ar erotiniam užkimšimui, kaip akių raištis ir visiškai tinka mumifikacijai. Panaudojus surišimo juostą galima vėl suvynioti ir vėl naudoti pagal pageidavimą.
    • Lengvai nuimama: nelieka likučių, greitai išvyniojama arba vėl suvyniojama.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Intensives Lila

    Das Tape kommt in einem intensiven lila und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

      Vertinimas 

      Bondage Tape

      This tape can be used in any number of creative ways to make bondage easy and beautiful. You can bind, gag, blindfold, mummify, or anything else you dream up. Since it adheres to itself, it doesn't get tighter once it's on. It's functional, fun, and slick. If you're into that shiny-fetish-bondage look, this tape's for you.

        Vertinimas 

        Fantastic stuff

        Our order arrived nice and fast in some super discrete packaging.

          Vertinimas 

          Nastro Adesivo per Bondage

          Facile da strappare, ma aderisce ancora bene quando sei incollato. Il nastro in sé aderisce bene, quindi legarlo è facile e veloce.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Violetinė vergystės juosta

            Violetinė vergystės juosta

            Mūsų aukštos kokybės violetinė bondage juosta ritinyje yra nepakeičiamas BDSM priedas pradedantiesiems ar profesionalams. MEO® bondage juosta greitai pasiekiama ir patikimai fiksuoja BDSM seanso metu.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            7 kitų tos pačios kategorijos prekių: