Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

Anal Monster - Analinis dildo - butt plug Extremeo

Kaip seksas su ateiviu! Svetainė Anal Monster tai įspūdingas juodas hibridinis sekso žaislas, kuriame derinamos geriausios užpakaliuko kištuko ir analinio vibratoriaus savybės. Pavadinimas Anal Monster visų pirma reiškia įspūdingą dydį ir neįprastą dizainą.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kaip seksas su ateiviu! Svetainė Anal Monster tai įspūdingas juodas hibridinis sekso žaislas, kuriame derinamos geriausios užpakaliuko kištuko ir analinio vibratoriaus savybės. Pavadinimas Anal Monster visų pirma reiškia įspūdingą dydį ir nepaprastą dizainą.

     

    Užsienietiškam analiniam malonumui, kurio niekada nepamiršite:

     

    Terminas "monstras" dažnai vartojamas apibūdinti kažką negabaritinio ar ypatingo, ir tai tikrai tinka šiam analiniam žaislui. Įspūdinga ne tik išvaizda, bet ir dviguba funkcija. Anal Monster iš "Extremeo" serijos išsiskiria iš kitų analinių žaisliukų, nes tinka ir intensyviems analiniams žaidimams, ir ilgalaikiam naudojimui. Tai reiškia, kad "analinis monstras" žada maksimalią stimuliaciją, kuri gerokai pranoksta tai, ką gali pasiūlyti įprasti sekso žaislai. Rezultatas? Neprilygstamas "nežemiškas" malonumas.

     

    Analinis dildo iš kitos dimensijos!

     

    Kaip seksas su ateiviu! Mūsų sekso žaislas iš "Extremeo" serijos yra įspūdingas analinis dildo, kurį siūlome įvairių dydžių. Jo forma kelia siaubą, tačiau garantuoja neįtikėtinus pojūčius juo naudojantis. Ir, tiesą sakant, norint jį įkišti iki galo, reikia šiek tiek drąsos. Bet mes esame tikri: jūs galite tai padaryti!!!

     

    Ar esate pasiruošę šiai patirčiai, kuri atrodo ne iš šio pasaulio? Butt plug Anal Monster iš "Extremeo" serijos sujungia nežinomus ir pažįstamus dalykus, kad sukurtų nepakartojamą malonumą:

     

    • Nežemiškas dizainas: įkvėptas to, kaip galite įsivaizduoti per didelį ateivio penį, šis "penis" pasižymi ryškiu žandikauliu ir labai iššaukiančia tekstūra. Jo keista, bet žavinga išvaizda tikrai žada kvapą gniaužiančių analinių nuotykių.

     

    • Aukštos kokybės medžiaga: pagamintas iš skysto silikono, šis Monster švelniai slysta jūsų kūnu. Jis yra pakankamai lankstus, kad prisitaikytų prie kiekvieno jūsų kūno pasisukimo ir sekso metu atitiktų bet kokią padėtį, bet kartu pakankamai tvirtas, kad įkišimas būtų lengvas.

     

    • Malonumas be rankų: Dėl analinio vibratoriaus pagrinde integruoto siurbtuko analinį monstrą galima lengvai pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus. Todėl rankos lieka laisvos ir galite tyrinėti kitas erogenines zonas.

     

    Nesvarbu, ar esate naujokas, ar patyręs analinio sekso žaisliukų žinovas Anal Monster yra trijų dydžių ir tinka kiekvieno lygio atstovams:

     

    • S dydis: idealiai tinka pradedantiesiems - 16 cm ilgio ir 2-3,5 cm skersmens.
    • M dydis: drąsesniems iš jūsų - 21 cm ilgio ir nuo 3,3 iki 4,4 cm skersmens.
    • L dydis: tikriems malonumų meistrams - 29,2 cm ilgio ir įspūdingo skersmens nuo 4,5 iki 6,2 cm.

     

    butt plugAnal Monster tai ne tik sekso žaisliukas, bet ir pareiškimas, kvietimas į iki šiol nepažintus malonumų pasaulius. Išdrįskite žengti į nežinomybę ir leiskite šiam Monster perkelti jus į kitas sferas!

     

    Extremeo Butt Plugs valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: užpakaliuko kištuko įkišimas į išangę gali būti graži ir maloni patirtis - ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Rekomenduojame mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį, kad užpakaliuko kištuką būtų lengviau įkišti į išangę. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to užpakaliuko kištuko įkišimas tampa ypač švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali viską pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo Butt Plug", reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai įkišti, nešvaistant lubrikanto.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo Butt Plug" reikia kruopščiai išvalyti. Šiltu vandeniu ir švelniu muilu lengvai pašalinsite daugumą nešvarumų. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Vertinimas 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Vertinimas 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Vertinimas 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Vertinimas 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Parašykite savo atsiliepimą

              Anal Monster - Analinis dildo - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Analinis dildo - butt plug Extremeo

              Kaip seksas su ateiviu! Svetainė Anal Monster tai įspūdingas juodas hibridinis sekso žaislas, kuriame derinamos geriausios užpakaliuko kištuko ir analinio vibratoriaus savybės. Pavadinimas Anal Monster visų pirma reiškia įspūdingą dydį ir neįprastą dizainą.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              30 kitų tos pačios kategorijos prekių: