Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Bičai ir flogger

Naujienlaiškis

BDSM-flogeris "MoonlitMistress" - populiarus tarp profesionalų.

BDSM bičas "MoonlitMistress" iš Mauvais Garçon MEO serijos yra labai populiarus aksesuaras profesionalių dominuojančių moterų pasaulyje. Šis flogger sujungia ne tik funkcionalumą ir estetiką, bet ir kūrybišką dizainą, kuris jį išskiria iš kitų floggerių.

Daugiau informacijos

3573/00

galima rasti

Daugiau informacijos

BDSM bičas "MoonlitMistress" iš Mauvais Garçon MEO serijos yra labai populiarus aksesuaras profesionalių dominuojančių moterų pasaulyje. Šis flogger sujungia ne tik funkcionalumą ir estetiką, bet ir kūrybišką dizainą, kuris jį išskiria iš kitų floggerių. Ypač išsiskiria BDSM barškutės rankena, kurios forma primena vibratorių, o tai suteikia flogger

"MoonlitMistress" pasižymi puikia pusiausvyra ir valdymu: bendras ilgis - 68 cm, bičių ilgis - 46 cm, o medinė rankena - 22 cm. Medinė 35 mm skersmens rankena užtikrina patogų ir saugų suėmimą, kuris ypač naudingas sudėtingų ir ilgų BDSM seansų metu. 380 g svoris padeda užtikrinti, kad flogger 380 gramų svoris padeda užtikrinti, kad žaislas patogiai laikosi rankoje ir leidžia jį efektyviai, bet kontroliuojamai valdyti.

Kruopščiai pagaminti odiniai dirželiai siūlo įvairias naudojimo galimybes - nuo švelnių, glostančių prisilietimų iki intensyvesnių smūgių. Sumaniai pagamintos, juodos medinės rankenos ir dekoratyvinio odinio mazgo derinys suteikia BDSM flogger "MoonlitMistress" ne tik elegantišką išvaizdą, bet ir garantuoja ilgaamžiškumą bei tvirtumą.

"MoonlitMistress" yra daugiau nei tik BDSM plaktuvas - tai daiktas, meistriškai įkūnijantis dominavimo ir jausmingo gundymo meną. Jo populiarumas tarp profesionalių dominatrices liudija jo kokybę ir veiksmingumą. Nesvarbu, ar jis būtų patyrusio meistro, griežtos dominatės rankose, ar privačios kolekcijos dalis, BDSM flogger "MoonlitMistress" yra būtinas aksesuaras visiems, kurie vertina stilių, kokybę ir universalumą BDSM seanso metu.

flogger ar BDSM bičas? Paaiškiname skirtumą:

A flogger ir BDSM bičas yra du skirtingi BDSM aksesuarai, kurių kiekvienas pasižymi unikaliomis savybėmis ir naudojimu.

BDSM bičas paprastai pasižymi įvairiais minkštais dirželiais ar virvelėmis, pritvirtintais prie tvirtos rankenos. Floggerio dirželiai gali būti pagaminti iš įvairių medžiagų, pavyzdžiui, odos, zomšos ar virvės. flogger pasižymi universalumu. BDSM floggerį galima naudoti įvairiai - nuo švelnių, glostančių prisilietimų iki intensyvesnių, bet visą plotą apimančių pliaukštelėjimų. Ši technika flogging dažnai apima plačius, ritmiškus judesius, kurie suteikia intensyvią patirtį, bet dažnai suvokiami kaip mažiau skausmingi. flogging bDSM bičas ypač tinka pradedantiesiems, nes smūgių intensyvumą galima didinti lėtai ir keisti pojūčius.

Priešingai, BDSM bičą paprastai sudaro ilgesnė, tvirta rankena ir viena ilga sruoga arba diržas, kuris smūgiuojant veikia punktualiai ir labai intensyviai. Naudojant bičus paprastai reikia daugiau praktikos ir tikslumo, nes smūgiai būna daug intensyvesni ir kryptingesni. Juos dažnai renkasi patyrę BDSM praktikuotojai, siekiantys didesnio skausmo ir kontrolės lygio. Bičai gali būti įvairių formų, pvz bullwhip, single tails arba cat o' nine tails, kurių kiekvienas pasižymi specifinėmis savybėmis ir technikomis.

Pasirinkimas tarp flogger ir bato labai priklauso nuo asmeninių pageidavimų, patirties ir norimo intensyvumo. A flogger dažnai yra geras pasirinkimas tiems, kurie ieško universalaus aksesuaro, suteikiančio įvairių pojūčių ir tinkančio tiek švelniems, tiek intensyvesniems žaidimams. Kita vertus, bičas labiau tinka tiems, kurie pageidauja tikslingesnių ir intensyvesnių smūgių ir jau turi tokių priemonių naudojimo patirties.

Daugiau informacijos:

  • "MoonlitMistress"
  • Impact Play Priedas iš Mauvais Garçon MEO serijos
  • flogger su odiniais dirželiais ir dekoratyviniu odiniu mazgu, jungiančiu juodą, gražios formos medinę rankeną su odiniais floggerio dirželiais. Svarbiausias akcentas: floggerio forma primena dildo.
  • Išmatavimai: Bendras ilgis 68 cm, plaktuko ilgis 46 cm, medinės rankenos ilgis 22 cm, medinės rankenos skersmuo 35 mm.
  • Bendras svoris: 380 g
  • Medžiaga: oda, medisKokybė ir patirtis, kuri daro įspūdį: MEO yra ne tik pavadinimas, bet ir kokybės bei naujovių sinonimas aukštos kokybės BDSM aksesuarų srityje. Jau daugelį metų MEO reiškia aukščiausios klasės gaminius, pagamintus iš geriausių medžiagų ir pagamintus itin kruopščiai ir tiksliai. Asortimente esantys gaminiai Mauvais Garçon asortimentas yra puikus meistriškumo ir kompetencijos, kurią MEO įdeda į kiekvieną savo gaminį, pavyzdys. Tvirta konstrukcija ir elegantiškas dizainas įkūnija aistrą ir patirtį, su kuria MEO kuria gaminius išrankiems žinovams. Klientai visame pasaulyje vertina patvarius ir patikimus gaminius, kurie ne tik pateisina jų lūkesčius, bet ir nuolat juos pranoksta. Šis gaminys yra daugiau nei BDSM aksesuaras - tai MEO atsidavimo, kokybės ir naujovių kiekvienoje detalėje išraiška.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

BDSM-flogeris "MoonlitMistress" - populiarus tarp profesionalų.

BDSM-flogeris "MoonlitMistress" - populiarus tarp profesionalų.

BDSM bičas "MoonlitMistress" iš Mauvais Garçon MEO serijos yra labai populiarus aksesuaras profesionalių dominuojančių moterų pasaulyje. Šis flogger sujungia ne tik funkcionalumą ir estetiką, bet ir kūrybišką dizainą, kuris jį išskiria iš kitų floggerių.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

24 kitų tos pačios kategorijos prekių: