Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

B-Vibe

Naujienlaiškis

B-Vibe Anal Education Set - Didelis rinkinys analiniam seksui

Atraskite analinio sekso malonumus su naujuoju B-Vibe Anal Education Set. Šiame išsamiame 7 dalių rinkinyje rasite viską, ko reikia, kad žingsnis po žingsnio saugiai paruoštumėte savo kūną analiniam seksui.

Daugiau informacijos

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite analinio sekso malonumus su naujuoju B-Vibe Anal Education Set. Šiame išsamiame 7 dalių rinkinyje rasite viską, ko reikia, kad saugiai ir žingsnis po žingsnio paruoštumėte savo kūną analiniam seksui.

     

    B-Vibe Anal Education Set tiek vyrams, tiek moterims suteikia daug privalumų ir galimybių atrasti analinio sekso malonumus ir jais mėgautis.

     

    Štai tik kelios priežastys, kodėl šis rinkinys gali būti labai naudingas daugeliui vyrų ir moterų:

     

    Naujų malonumo zonų atradimas: Vyrams šis rinkinys siūlo puikų būdą stimuliuoti prostatą arba "P tašką" - erogeninę zoną, kuri gali sukelti intensyvius malonumo pojūčius. Moterims analinė stimuliacija gali netiesiogiai stimuliuoti G tašką ir sukelti intensyvų orgazmą.

     

    Žingsnispo žingsnio: rinkinyje yra trys skirtingų dydžių analiniai kaiščiai, kurie leidžia palaipsniui ir švelniai pradėti analinius santykius. Tai ypač naudinga pradedantiesiems, nes analiniai santykiai be pakankamo pasiruošimo dažnai suvokiami kaip nemalonūs ar skausmingi.

     

    Švietimas ir informacija: Rinkinyje yra išsamus analinių santykių vadovas, kurį parašė sertifikuoti sekso pedagogai. Šiame vadove pateikiama praktinių patarimų ir rekomendacijų, galinčių padėti sumažinti baimes ir klaidingus įsivaizdavimus apie analinį seksą ir skatinti saugią, malonią ir pasitenkinimą teikiančią patirtį.

     

    Universalumas: rinkinį sudaro vibruojantys ir analiniai kištukai su integruotais svoriais, kurie leidžia patirti įvairių pojūčių ir išgyvenimų. Tai gali padėti padidinti seksualinį susijaudinimą ir praplėsti seksualinę patirtį.

     

    Sveikata ir higiena: Rinkinyje taip pat yra analinis prausiklis, kuris leidžia kruopščiai išsivalyti prieš analinius santykius, o tai gali padėti palaikyti analinę sveikatą.

     

    Kokybė ir sauga: Visi rinkinio gaminiai pagaminti iš kūno priežiūrai tinkamo silikono ir yra hipoalergiški, todėl sumažėja alerginių reakcijų ir odos sudirginimo rizika. Analiniai kaiščiai turi suplotą pagrindą, kuris neleidžia jų įkišti per giliai ir užtikrina saugų naudojimą.

     

    Nesvarbu, ar esate pradedantysis, kuriam įdomu analiniai santykiai, ar jau turite daugiau patirties ir norite praplėsti savo akiratį, B-Vibe Anal Education Set siūlo visapusišką būdą pagerinti ir suintensyvinti savo analinę patirtį.

     

    Išsamiame rinkinyje yra viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti:

     

    Mažas analinis kaištis: Mažas silikoninis analinis kaištis yra pradedantiesiems skirtas analinis žaisliukas be vibracijos. Jis turi lankstų kaklelį ir suplotą pagrindą, kad būtų lengva ir saugu naudoti. Dėl plono dizaino jis jaučiamas kaip pirštas ir idealiai tinka pradedantiesiems analinio sekso mėgėjams.

     

    Vidutinis vibruojantis analinis kaištis: Vidutinis analinis kaištis turi galingą variklį ir gali būti įkraunamas per pridedamą USB laidą. Šis analinis kaištis suteikia įvairiapusį analinį malonumą. Šio analinio kaiščio vibracijos stimuliuoja prostatą arba G tašką ir padeda atsipalaiduoti sfinkteriui - būtent tai, ko norite pasiekti analinio sekso metu.

     

    Didelis, sunkus analinis kaištis: Didžiausias rinkinyje esantis analinis kaištis yra sunkus analinis kaištis, kuris, sverdamas 180 g, suteikia jausmingą pilnumo pojūtį. Šis analinis kaištis siūlo naują analinės stimuliacijos lygį, idealiai tinkantį pažengusiems naudotojams. Tokie analiniai kaiščiai idealiai tinka naudoti viešai ir suteikia jaudinantį draudžiamo ir slapto jausmą.

     

    Išsamus analinis vadovas: B-Vibe Anal Education Set yra daugiau kaip 50 puslapių vadovas su išsamiausiomis analinėmis instrukcijomis, kurias parašė JAV sertifikuoti sekso pedagogai. Šios instrukcijos padės suprasti, kaip paruošti savo kūną analiniam seksui.

     

    Rinkinyje taip pat yra diskretiškas dėklas, lubrikanto aplikatorius, kad būtų lengva naudoti lubrikantą, ir analinis prausiklis, kad pasiruoštumėte analiniam seksui:

     

    Lubrikanto aplikatorius: Ši maža priemonė yra vienas geriausių dalykų, apie kuriuos galbūt niekada negirdėjote. Juo galite tepti lubrikantą sunkiai pasiekiamose vietose.

     

    Analinis dušelis: joks analinis rinkinys nebūtų pilnas be analinio dušelio. Analinis dušelis yra puiki priemonė, skirta kruopščiai išsivalyti prieš analinį seksą.

     

    Kelioninis krepšys: kodėl gi nepasiėmus analinio treniruoklio rinkinio su savimi į atostogas?

     

    Daugiau informacijos:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Didelis analinio sekso treniruočių rinkinys
    • Matmenys: Mažas analinis kaištis: 9,8 x 2,6 x 5 cm, vidutinis analinis kaištis: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, didelis analinis kaištis: 13,7 x 4 x 7,2 cm, didelis analinis kaištis: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Rinkinys yra atsparus vandeniui (IPX5), suderinamas su kūnu, o analiniai kaiščiai pagaminti iš aukštos kokybės silikono. Vidutinis analinis kaištis turi galingą varikliuką, yra įkraunamas ir veikia 75 minutes, o įkrovimo trukmė - 120 minučių.
    • B-Vibe internetinėje MEO parduotuvėje: Atraskite kitą analinio malonumo lygį su aukščiausios klasės analiniais vibratoriais iš B-Vibe! Modernaus dizaino, aukštos kokybės medžiagų ir novatoriškų technologijų derinys užtikrina nepakartojamą patirtį, kurią galėsite patirti vėl ir vėl. "B-Vibe" ir MEO yra du gerai žinomi sekso žaislų pasaulyje prekės ženklai, kurių specializacija - aukštos kokybės analiniai žaislai. "B-Vibe" ypač garsėja savo novatorišku gaminių asortimentu, kurį sudaro nuotoliniu būdu valdomi analiniai kaiščiai, analiniai kamuoliukai ir analinių treniruočių rinkiniai. Visame pasaulyje "B-Vibe" yra pripažinta dėl to, kad gaminant jos produktus naudojamos aukštos kokybės medžiagos ir kūnui nekenksmingas silikonas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Parašykite savo atsiliepimą

      B-Vibe Anal Education Set - Didelis rinkinys analiniam seksui

      B-Vibe Anal Education Set - Didelis rinkinys analiniam seksui

      Atraskite analinio sekso malonumus su naujuoju B-Vibe Anal Education Set. Šiame išsamiame 7 dalių rinkinyje rasite viską, ko reikia, kad žingsnis po žingsnio saugiai paruoštumėte savo kūną analiniam seksui.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      9 kitų tos pačios kategorijos prekių: