Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

B-Vibe

Naujienlaiškis

B-Vibe rimming Petite - Analinis vibratorius

Pasitikite "B-Vibe" kartu su mumis rimming Petite! Šis revoliucinis analinis vibratorius unikaliai imituoja apiplovimo arba oralinių analinių žaidimų pojūtį. Rimingo mėgėjai visame pasaulyje yra sužavėti, o daugelyje leidinių jis net įvardytas kaip geriausias analinio sekso žaisliukas vienišiams ir poroms.

Daugiau informacijos

3387/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasitikite "B-Vibe" kartu su mumis rimming Petite! Šis revoliucinis analinis vibratorius unikaliai imituoja rimingo arba oralinio analinio žaidimo pojūtį. Rimingo mėgėjai visame pasaulyje yra sužavėti, o daugelyje leidinių jis net įvardytas kaip geriausias analinio sekso žaisliukas vienišiams ir poroms. B-Vibe rimming Petite iš tiesų gali suteikti malonumą rimming nes analinis malonumas nežino lyčių skirtumų.

     

    Kas yra rimavimas?

     

    rimming rimmingas dar vadinamas anilingusu. Šios oralinio sekso atmainos metu burna, lūpomis ir liežuviu pamaloninama išangė, o ne varpa ar makštis. Partneriai gali rinktis išorinį ir vidinį rimavimą rimming vidinis. Vidinio varianto metu liežuvis taip pat įsiskverbia į išangę, o ne tik laižo ją iš išorės.

     

    B-Vibe rimming Petite yra analinis vibratorius, kuris leidžia įgyvendinti šią svajonę!

     

    Jo speciali technologija, leidžianti patirti neįtikėtinai tikrovišką "rimavimo" patirtį, yra absoliutus B-Vibe rimming Petite. Tai įmanoma dėl kaiščio pagrinde esančių besisukančių karoliukų, kurie puikiai imituoja oralinės stimuliacijos pojūtį. Intensyvi ir itin maloni patirtis, beveik nesiskirianti nuo tikro liežuvio. O geriausia: dėl septynių skirtingų "rimavimo" režimų ir šešių vibracijos modelių analinį malonumą galima visiškai pritaikyti.

     

    B-Vibe rimming Petite dėl kompaktiško dydžio ir ne per didelio 3,5 cm skersmens idealiai tinka pradedantiesiems. Vibracija ne tik suteikia malonų pojūtį, bet ir padeda atpalaiduoti išangės sfinkterį, o tai gali būti labai naudinga, ypač ruošiantis analiniams santykiams.

     

    Svetainėje B-Vibe rimming Petite galite rinktis: analinį kaištį naudoti rankiniu būdu arba mėgautis belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultelis veikia maždaug 10 metrų atstumu ir atveria daugybę galimybių jaudinančioms akimirkoms vienam arba su partneriu. Patogiai įsitaisykite B-Vibe rimming Petite vieni arba naudokite nuotolinio valdymo pultelį seksualiems nuotykiams viešumoje.

     

    Apie medžiagą B-Vibe rimming Petite pagamintas iš 100 % su kūnu suderinamo silikono, todėl yra hipoalerginis ir šilkinio švelnumo. Kaištis taip pat neturi ftalatų, latekso ir yra visiškai neporėtas. Tačiau, kad nepažeistumėte aukštos kokybės medžiagos, analinį vibratorių reikėtų naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo".

     

    B-Vibe rimming Petite yra atsparus vandeniui pagal IPX5 standartą, o tai reiškia, kad jis atsparus purslams, todėl jį lengva valyti. Įkraunamas per USB jungtį, analinis vibratorius suteikia iki 60 min. gryno apžergimo malonumo po 120 min. įkrovimo.

     

    B-Vibe rimming Petite yra puikus sekso žaislas, padedantis atrasti analinius malonumus rimming atrasti. Jis kompaktiškas, paprastas naudoti ir neįtikėtinai veiksmingas dėl vibracijos ir rimavimo funkcijos derinio.

     

    Analinio vibratoriaus valymas:

     

    Valymas yra paprastas ir nesudėtingas. Kadangi gaminys pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir ABS plastiko, jį galima valyti švelniu muilu ir šiltu vandeniu arba mūsų VERYCLEAN purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Analinis vibratorius su apvado funkcija.
    • Analinis vibratorius iš "B-Vibe".
    • Su nuotolinio valdymo pulteliu vienu prisilietimu (veikimo nuotolis apie 10 metrų).
    • Sukamieji ašyje esantys karoliukai stimuliuoja išangę, o įdėtas analinis kaištis papildomai stimuliuoja skirtingais vibracijos ritmais.
    • 6 greičio nustatymai ir 7 unikalūs vibracijos modeliai.
    • Tinka moterims ir vyrams.
    • Įkraunamas per USB jungtį.
    • IPX5 atsparumas purslams.
    • Paruoštas keliauti - norėtumėte turėti seksualų kelionių palydovą? B-Vibe rimming Petite su praktišku dėklu ir kelioniniu užraktu, apsaugančiu analinį vibratorių nuo atsitiktinio įjungimo.
    • Matmenys: Bendras ilgis 12,4 cm, skersmuo 3,5 cm, įterpiamas ilgis 10 cm.
    • Medžiaga: silikonas, 100 % nekenksmingas kūnui.
    • Įkrovimo trukmė 120 min.
    • Veikimo laikas 60 min.
    • B-Vibe rimming Petite pateikiamas su analinių žaidimų instrukcijomis, todėl tai puikus analinis kaištis, jei norite ištirti šią seksualią temą.
    • B-Vibe internetinėje MEO parduotuvėje: Atraskite kitą analinio malonumo lygį su aukščiausios kokybės analiniais vibratoriais iš B-Vibe! Modernaus dizaino, aukštos kokybės medžiagų ir novatoriškų technologijų derinys užtikrina nepakartojamą patirtį, kurią galėsite patirti vėl ir vėl. B-Vibe ir MEO - du gerai žinomi prekės ženklai sekso žaislų pasaulyje, kurių specializacija - aukštos kokybės analiniai žaislai. "B-Vibe" ypač garsėja savo novatorišku gaminių asortimentu, kurį sudaro nuotoliniu būdu valdomi analiniai kaiščiai, analiniai kamuoliukai ir analinių treniruočių rinkiniai. Visame pasaulyje "B-Vibe" yra pripažinta dėl to, kad gaminant jos produktus naudojamos aukštos kokybės medžiagos ir kūnui nekenksmingas silikonas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Vertinimas 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Parašykite savo atsiliepimą

        B-Vibe rimming Petite - Analinis vibratorius

        B-Vibe rimming Petite - Analinis vibratorius

        Pasitikite "B-Vibe" kartu su mumis rimming Petite! Šis revoliucinis analinis vibratorius unikaliai imituoja apiplovimo arba oralinių analinių žaidimų pojūtį. Rimingo mėgėjai visame pasaulyje yra sužavėti, o daugelyje leidinių jis net įvardytas kaip geriausias analinio sekso žaisliukas vienišiams ir poroms.

        Parašykite savo atsiliepimą

        9 kitų tos pačios kategorijos prekių: