Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

B-Vibe

Naujienlaiškis

B-Vibe Jewel Plug - Analinis vibratorius

Šį nuostabų vibruojantį analinį kaištį puošia gražus didelis kristalas. Dėl smailėjančio galiuko, anatominės formos ir plono kaklelio B-Vibe Jewel Plug ypač lengva įkišti į analinę angą. Naudodami nuotolinio valdymo pultelį galite pasirinkti skirtingus vibracijos režimus....

Daugiau informacijos

3392/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šį nuostabų vibruojantį analinį kaištį puošia gražus didelis kristalas. Dėl smailėjančio galiuko, anatominės formos ir plono kaklelio B-Vibe Jewel Plug ypač lengva įkišti į analinę angą. Naudodami nuotolinio valdymo pultelį galite rinktis skirtingus vibracijos režimus ir nustatyti savo analinius nervus jaudinančiai vibracijai.

     

    B-Vibe Jewel Plug pradžiugins ir vyrus, ir moteris!

     

    Šis vibruojantis analinis kaištis iš "B-Vibe" - tai nedidelis technologinis šedevras, turintis šešis vibracijos stiprumo ir penkiolika skirtingų vibracijos modelių - nuo subtilių iki galingų. Naudodami belaidį nuotolinio valdymo pultelį galite lengvai reguliuoti režimus nuo švelnaus iki intensyvaus vienu mygtuko paspaudimu. Žinoma, nuotolinio valdymo pultelį galite palikti ir savo partneriui, kuris tada nustebins jus jaudinančia stimuliacija. Mūsų analinis vibratorius yra labai patogios odai minkštos tekstūros ir turi platų pagrindą, kad netyčia neįslystų į išangę. Todėl šį analinį kaištį galite naudoti ilgesnį laiką, pavyzdžiui, apsipirkdami, vaikščiodami ar užsiimdami seksu. Be to, "B-Vibe jewel" kištukas labai gerai atrodo, nes pagrindo gale įdėtas blizgantis brangakmenis, kuris seksualiai papuošia jūsų išangę!

     

    B-Vibe Jewel Plug pagamintas iš 100 % su kūnu suderinamo silikono, kad naudojimas būtų saugus ir malonus. Tačiau, kad nesugadintumėte aukštos kokybės medžiagos, analinį vibratorių reikėtų naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo". Analinis vibratorius turi integruotą USB akumuliatorių, kuris užtikrina iki 1,5 valandos nepertraukiamo malonumo. Dėl kompaktiško dydžio ir anatominės formos analinis vibratorius tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

     

    Jūsų partneris bus sužavėtas!

     

    Analinio vibratoriaus antgalyje esantis blizgantis brangakmenis suteikia šiam sekso žaislui patrauklią ir prabangią išvaizdą. Dėl jo analinis įsiskverbimas ne tik fiziškai, bet ir vizualiai jaudina abu partnerius. Naudojant brangakmeniu nusagstytą analinį kaištį taip pat gali padidėti susijaudinimo jausmas. Žinojimas, kad analiniame kaiščiuke įdėtas gražus ir spindintis brangakmenis, gali sustiprinti patirtį. Brangakmenių analiniai kaiščiai taip pat suteikia seksualinės staigmenos elementą. Blizgančio brangakmenio vaizdas gali suteikti stiprų vizualinį elementą, kai apnuoginamas analinis analinis dubuo, ir taip padidinti erotinį patrauklumą.

     

    Analinio vibratoriaus valymas:

     

    Valymas yra paprastas ir nesudėtingas. Kadangi gaminys pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir ABS plastiko, jį galima valyti švelniu muilu ir šiltu vandeniu arba mūsų VERYCLEAN purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Analinis vibratorius
    • Analinis kaištis su kristalais
    • Įrengtas nuotolinio valdymo pultelis vienu prisilietimu (apytiksliai 10 metrų atstumas).
    • 6 greičio nustatymai ir 15 unikalių vibracijos modelių.
    • Tinka moterims ir vyrams.
    • Įkraunamas per USB jungtį.
    • IPX4 atsparumas purslams.
    • Matmenys: Bendras ilgis 10,5 cm, skersmuo 4 cm, įterpiamas ilgis 8,6 cm.
    • Medžiaga: silikonas, 100 % nekenksmingas kūnui.
    • Įkrovimo trukmė 120 minučių.
    • Veikimo laikas 60 minučių.
    • "B-Vibe" gaminiai MEO internetinėje parduotuvėje: Atraskite kitą analinio malonumo lygį su aukščiausios klasės "B-Vibe" analiniais vibratoriais! Modernaus dizaino, aukštos kokybės medžiagų ir novatoriškų technologijų derinys užtikrina nepakartojamą patirtį, kurią galėsite patirti vėl ir vėl. B-Vibe ir MEO yra du gerai žinomi sekso žaislų pasaulyje prekės ženklai, kurių specializacija - aukštos kokybės analiniai žaislai. "B-Vibe" ypač garsėja savo novatorišku gaminių asortimentu, kurį sudaro nuotoliniu būdu valdomi analiniai kaiščiai, analiniai kamuoliukai ir analinių treniruočių rinkiniai. "B-Vibe" kompanija visame pasaulyje garsėja tuo, kad gamindama savo produktus naudoja aukštos kokybės medžiagas ir kūnui nekenksmingą silikoną.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Parašykite savo atsiliepimą

      B-Vibe Jewel Plug - Analinis vibratorius

      B-Vibe Jewel Plug - Analinis vibratorius

      Šį nuostabų vibruojantį analinį kaištį puošia gražus didelis kristalas. Dėl smailėjančio galiuko, anatominės formos ir plono kaklelio B-Vibe Jewel Plug ypač lengva įkišti į analinę angą. Naudodami nuotolinio valdymo pultelį galite pasirinkti skirtingus vibracijos režimus....

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      9 kitų tos pačios kategorijos prekių: