Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Titus Anal Trainer Kit - Rinkinys su 3 analiniais kaiščiais

"Titus Anal Trainer Kit" - tai išskirtinis rinkinys analiniams tyrimams, kurį sudaro trys skirtingi analiniai kaiščiai: mažas, vidutinis ir didelis. Kiekvienas iš šių kištukų pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono ir yra minkštas bei patogus. Diskretiški ir gali būti naudojami 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

Daugiau informacijos

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Titus Anal Trainer Kit" yra išskirtinis rinkinys analiniams tyrimams, kurį sudaro trys skirtingi analiniai kaiščiai: mažas, vidutinis ir didelis. Kiekvienas iš šių kištukų pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono ir yra minkštas bei patogus. Diskretiški ir gali būti naudojami 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Unikali briaunota kiekvieno analinio kaiščio struktūra buvo specialiai sukurta taip, kad suteiktų intensyvų malonumą ir pilnatvės pojūtį.

    Mokymas su "Titus Anal Trainer Kit naudojamas ne tik supažindinti su analine stimuliacija, bet ir praplėsti išangę bei praplėsti sfinkterio raumenis. Tai ypač naudinga ruošiantis didesniems sekso žaislams arba prieš fistingo seansą, nes padeda palaipsniui ir saugiai praplėsti išangę.

    Kitas svarbus "Titus" analinių kaiščių aspektas Anal Trainer Kit yra jų diskretiškumas ir patogumas. Kiekvienas iš trijų analinių kaiščių sukurtas taip, kad jį būtų galima naudoti diskretiškai ir nepastebimai po įprastais kasdieniais drabužiais 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Tai leidžia nuolat ir įvairiapusiškai naudoti, idealiai įsiliejant į kasdienį gyvenimą.

    Laipsniškas malonumo didėjimas: "Titus" Anal Trainer Kit su 3 tobulų dydžių analiniais kaiščiais:

    Mažiausias "Titus" analinis kaištis Anal Trainer Kit bendras ilgis - 10,5 cm, įkišamas ilgis - 8,5 cm, o skersmuo - 4 cm. Šis analinis kaištis idealiai tinka pradedantiesiems, norintiems pamažu priprasti prie analinės stimuliacijos pojūčio.

    Vidutinio dydžio analinis kaištis yra 12,5 cm bendro ilgio, 10,5 cm įkišamo ilgio ir 4,5 cm skersmens. Šis analinis kaištis yra vidutinio dydžio ir apimties ir idealiai tinka tiems, kurie jau turi analinės stimuliacijos patirties.

    Didžiausias "Titus" analinis kaištis Anal Trainer Kit bendras ilgis 13,5 cm, įkišamas ilgis 11,5 cm, o skersmuo 5 cm. Šis analinis kaištis idealiai tinka patyrusiems naudotojams, norintiems intensyvesnės ir stipresnės stimuliacijos.

    Kiekvienas "Titus" analinis kaištis Anal Trainer Kit turi užapvalintą galiuką, kad būtų lengviau įkišti kištuką į išangę. Užpakaliuko kaištis taip pat yra siaurėjančios formos, todėl natūraliai prisitaiko prie kūno. Ant užpakaliuko kaklelio esantys briaunelės stimuliuoja jautrias išangės nervų galūnėles ir padidina malonumą įtempiant ir atpalaiduojant sfinkterio raumenis. Platus kaiščio pagrindas papildomai stimuliuoja tarpvietę ir yra apsauginis įtaisas, neleidžiantis per giliai įsiskverbti į išangę.

    The Titus Anal Trainer Kit idealiai tinka visiems, kurie nori atrasti ar toliau tyrinėti analinį malonumą vieni arba poroje. Dėl aukštos kokybės pagaminimo ir įvairių dydžių "Titus Anal Trainer Kit yra puiki priemonė jūsų asmeninei analinei atradimų kelionei.

    Optimali priežiūra ir tinkamas lubrikantas: Rekomenduojami lubrikantai ir valymo priemonės "Titus Anal Trainer" rinkiniui:

    Optimaliai patirčiai užtikrinti rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, nes silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti analinių kaiščių silikoninę medžiagą. Rekomenduojame "Aquameo" arba Alphamale iš MEO - abu vandens pagrindo lubrikantai specialiai sukurti naudoti su silikoniniais sekso žaislais. Analinio treniruoklio rinkiniui valyti ir prižiūrėti rekomenduojame mūsų sekso žaislų valiklį VERYCLEAN, kuris leidžia paprastai ir veiksmingai valyti, išlaikant silikono medžiagos kokybę.

    Daugiau informacijos:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Rinkinį sudaro 3 analiniai kaiščiai
    • Medžiaga: medicininis silikonas.
    • Mažasis analinis kaištis: bendras ilgis 10,5 cm, įkišamas ilgis 8,5 cm, skersmuo 4 cm
    • Vidutinis analinis kaištis: bendras ilgis 12,5 cm, įkišamas ilgis 10,5 cm, skersmuo 4,5 cm
    • Didelis kaištis: bendras ilgis 13,5 cm, įkišamas ilgis 11,5 cm, skersmuo 5 cm
    • Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu.
    • Valykite su VERYCLEAN purškikliu.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Vertinimas 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Vertinimas 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Vertinimas 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Vertinimas 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Vertinimas 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Vertinimas 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Titus Anal Trainer Kit - Rinkinys su 3 analiniais kaiščiais

                  Titus Anal Trainer Kit - Rinkinys su 3 analiniais kaiščiais

                  "Titus Anal Trainer Kit" - tai išskirtinis rinkinys analiniams tyrimams, kurį sudaro trys skirtingi analiniai kaiščiai: mažas, vidutinis ir didelis. Kiekvienas iš šių kištukų pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono ir yra minkštas bei patogus. Diskretiški ir gali būti naudojami 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Kiti klientai taip pat pirko:

                  30 kitų tos pačios kategorijos prekių: