Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Čiurnos rankogaliai

Naujienlaiškis

Odiniai kulkšnių rankogaliai su paminkštinimais - juodi / raudoni - AMSTERDAM

Maksimalus funkcionalumas ir klasikinis dizainas! Rezultatas: puikių spalvų kulkšnių rankogaliai, kurie ne tik gerai atrodo ir yra labai patogūs dėvėti, bet ir yra už priimtiną kainą. Juodos ir raudonos spalvos bondage kulkšnių antrankiai turi 2 žiedus, prie kurių galima pritvirtinti, pavyzdžiui, išskleidžiamąjį strypą.

Daugiau informacijos

2556/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Maksimalus funkcionalumas ir klasikinis dizainas! Rezultatas: puikių spalvų kulkšnių rankogaliai, kurie ne tik gerai atrodo ir yra labai patogūs dėvėti, bet ir stebina savo prieinama kaina. Juodos ir raudonos spalvos bondage kulkšnių antrankiai turi 2 žiedus, prie kurių galima pritvirtinti, pavyzdžiui, išskleidžiamąjį strypą.

     

    Mūsų dvispalvius kulkšnių antrankius, pagamintus iš natūralios odos, galite rinktis iš įvairių spalvų, pavyzdžiui, juodos, žalios, raudonos, mėlynos ir baltos. Šios spalvos yra analogiškos visame pasaulyje žinomam "Hanky Code" kodui. Šis kodas nepalieka jokių neatsakytų klausimų, o Sub surištas ir sučiauptas gali net papasakoti savo potencialiam šeimininkui, kas jam patinka arba koks yra jo fetišas.

     

    Du pritvirtinti plieniniai žiedai leidžia kulkšnių antrankius puikiai integruoti į surišimo seansą, pavyzdžiui, pritvirtinti išskleidžiamąją juostą, grandines su kabliukais arba surišimo virves. Odinių kulkšnių antrankių dydis reguliuojamas naudojant diržo sagtis ir gali būti pritaikytas praktiškai bet kokiam kulkšnies apimimui.

    Kuo ypatingi šie odiniai kulkšnių antrankiai?

    MEO® " Amsterdam" kolekcijos čiurnos ramentams naudojama tik mūsų aukštus kokybės standartus atitinkanti oda. Mūsų kulkšnių įtvarus gamina patyrę balnininkai, turintys ilgametę meistriškumo patirtį. Čiurnos antrankiai gaminami itin kruopščiai - nuo kirpimo ir susiuvimo iki tobulos apdailos. Ant kiekvienos kniedės ir sagties taip pat įspaustas originalus MEO ® logotipas - aukščiausios kokybės bondage gaminių ženklas. Odiniai surišimo antrankiai tiekiami elegantiškame saugojimo maišelyje su MEO ® prekės ženklu.

     

    Bondage kulkšnių rankogaliai patogiai, bet tvirtai priglunda prie kulkšnių. Šiuos kulkšnių rankogalius galima užsegti ir reguliuoti jų dydį metaline sagtimi. Prie mūsų BDSM kulkšnių rankogalių pritvirtinti du žiedai, kad abu kulkšnių rankogalius būtų galima sujungti grandine, virve arba mūsų jungiamaisiais dvigubais kabliukais. Žinoma, šie žiedai taip pat gali būti naudojami išskleidžiamajam dirželiui pritvirtinti. Tinkamų išskleidžiamųjų diržų rasite MEO ® bondage parduotuvėje.

    Ar galiu šiuos kulkšnių antrankius derinti su kitais surišimo reikmenimis?

     

    Jei vergystės metu taip pat norite užsiimti seksu arba mėgstate jausmą, kai esate visiškai priklausomi nuo savo malonės, mūsų skėčių juostos yra kaip tik jums tinkamas aksesuaras. Tarp kulkšnių rankogalių pritvirtinta išskleidžiamoji juosta apriboja jūsų judesius ir leidžia išskėsti kojas "pasiruošus priimti". Be šių kulkšnių antrankių, mūsų "Amsterdam" seriją taip pat sudaro odiniai antrankiai ir BDSM apykaklė. Galite rinktis iš skirtingų spalvų. Ypač jei mūsų kulkšnių antrankius derinsite su BDSM apykaklėmis ir kulkšnių antrankiais, o gal net naudosite odinę kaukę, turėsite puikių galimybių. Norite žengti šiek tiek toliau? Tuomet į savo seansą įtraukite plieninį nekaltybės diržą.

     

    Remdamiesi šiais patarimais, galite išlikti saugūs bondage metu ir tiesiog leisti sau laisvai veikti

    Vienas iš vergovės privalumų yra tas, kad ji gali praplėsti jūsų ribas. Jei jums patinka toks žaidimas, automatiškai bandysite vis daugiau ir daugiau, sutiksite su vis aukštesnio lygio pojūčiais, darysite daugiau ir jausite daugiau nei kada nors anksčiau. Tačiau šis procesas vyksta lėtai ir palaipsniui, o žmonės negali skaityti minčių. Gali nutikti taip, kad BDSM seanse esate Bottom, bet jūsų Top imasi per daug ir staiga jums pasidaro visai negera. Jūs norite, kad tai tuoj pat liautųsi! Būtent to jums ir reikia Safeword jums reikia. Žodžio, kuris reikštų: "Tai neveikia! Sesija kažkaip vyksta ne taip. Prašome nedelsiant nutraukti!" A Safeword reikia vertinti visiškai rimtai. Galbūt dalyvaujate seanse su Top, kurį nelabai gerai pažįstate. Jei atsitinka kažkas, kas jums nepatinka, labai svarbu žinoti būdą, kaip apie tai pranešti. Ir nedelsiant! Ypač jei esate surištas. A Safeword yra BDSM principo"SSC - Safe, Sane & Consensual", kuris reiškia saugus, atsakingas ir konsensualus, dalis.

    Kaip prižiūrėti ir valyti odinius kulkšnių antrankius?

    Odinius kulkšnių antrankius paprasčiausiaivalykite drėgnu skudurėliu. Odinių kulkšnių rankogalių priežiūrai kartais naudojamas geras lygiai odai skirtas tepalas. Dėl to kulkšnių rankogalių oda išlieka ypač elastinga. Tik tinkamai prižiūrimi odiniai kulkšnių rankogaliai išliks optimalios būklės ir bus atitinkamai patvarūs bei patvarūs.

     

    Į ką turėčiau atkreipti dėmesį pirkdamas bondage kulkšnių rankogalius?

    Naudodami MEO ® kulkšnių antrankius ne tik būsite saugūs, bet ir galėsite 100 % mėgautis bondage su savo partneriu. Pirkdami kulkšnių suvaržymus turėtumėte įsitikinti, kad pasirinkti kulkšnių suvaržymai tinka ir yra individualiai reguliuojamo dydžio! Tai padidina dėvėjimo komfortą ir garantuoja ilgus metus trunkantį malonumą. Čiurnos suvaržymų medžiaga turėtų būti patvari ir ilgaamžė, pavyzdžiui, mūsų naudojama aukštos kokybės oda. Kad net ir po surišimo išliktumėte geros nuotaikos, taip pat turėtumėte laikytis mūsų priežiūros instrukcijų, kurias, žinoma, pridedame prie kiekvienos kulkšnių antrankių poros.

    Kas yra Hanky Code ir kur jis atsiranda?

     

    Spalvos pasako daugiau nei tūkstantis žodžių! Ar kartais nebūtų praktiška iš pirmo žvilgsnio žinoti, kas jam ar jai patinka? Ypač BDSM scenoje šiam tikslui įsitvirtino rankinukų kodas, kurį sudaro tam tikros spalvos, - tai identifikatorius, kurį supranta tik vidiniai. Kiekvienas, žinantis šį kodą, iškart supranta, kas vyksta. Paaiškiname, kas tai per kodas ir kur jį galima rasti: "Hanky" yra trumpinys nuo "handkerchief", o tai reiškia "nosinaitė". Skirtingų spalvų nosinaitės buvo pirmieji įvesti ženklai, kuriais buvo galima nurodyti dėvinčiojo seksualinę orientaciją. Jos atsirado septintajame dešimtmetyje subkultūroje. Iš pradžių kodą sudarė skirtingų spalvų nosinaičių nešiojimas užpakalinėje kelnių kišenėje. Kadangi praėjusio amžiaus antrajame trečdalyje neįprastos seksualinės praktikos dar toli gražu nebuvo įprastos, tai Hanky Code sparčiai plito, ypač gėjų ir BDSM scenoje. Mūsų naudotos spalvos rodo, kad Mėlyna = analinis seksas / oralinis seksas, žalia = vaidmenų žaidimai / kariniai žaidimai, raudona = fisting / dominavimas, juoda = dominavimas / SM, balta = masturbacija / žaidimas su sperma.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • 1 pora odinių antrankių su dviem plieniniais žiedais
    • Jei ieškote nebrangių, bet patvarių ir ilgaamžių kulkšnių antrankių pagrindinei BDSM įrangai, mūsų "Amsterdam" serijos kulkšnių antrankiai yra puikus pasirinkimas.
    • Matmenys: maždaug 6,5 cm pločio ir 27,5 cm ilgio
    • Reguliuojamo dydžio, užsegami sagtimi
    • Reljefinės kniedės ir sagtys su MEO ® prekės ženklu
    • Dizainas pagamintas Vokietijoje
    • Medžiaga: natūrali oda, metalinės sagtys ir kniedės
    • Kokybė: kruopštus meistriškumas garantuoja aukščiausią kokybę.
    • Natūralus produktas: oda yra natūrali medžiaga, ypač tinkama kulkšnių rankogaliams gaminti.
    • Unikalumas: Mūsų bondage kulkšnių antrankiai yra rankų darbo ir unikalūs.
    • Diskretiškumas: kulkšnių antrankiai siunčiami neutralioje, diskretiškoje pakuotėje.
    • Didelis pasirinkimas: Nesvarbu, ar tai būtų spankingas BDSM paddle, skaistybės diržas, latekso kaukė, odinė kaukė, antrankiai, kulkšnių antrankiai, BDSM apykaklė, užrakinami suvaržymai, žandikaulis, smaugimo diržas, odiniai galvos diržai, SM žaislai ir daug daugiau; visa tai rasite mūsų internetinėje BDSM parduotuvėje.
    • MEO ® sujungia klasikinio dizaino estetiką su atrinktos odos tvirtumu ir stabilumu. Rezultatas - nuostabūs odiniai kulkšnių antrankiai, kurie kiekvieną surišimo seansą paverčia nepamirštama patirtimi.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super comfortable

    Super comfortable, the cushioning is worth the money.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Odiniai kulkšnių rankogaliai su paminkštinimais - juodi / raudoni - AMSTERDAM

      Odiniai kulkšnių rankogaliai su paminkštinimais - juodi / raudoni - AMSTERDAM

      Maksimalus funkcionalumas ir klasikinis dizainas! Rezultatas: puikių spalvų kulkšnių rankogaliai, kurie ne tik gerai atrodo ir yra labai patogūs dėvėti, bet ir yra už priimtiną kainą. Juodos ir raudonos spalvos bondage kulkšnių antrankiai turi 2 žiedus, prie kurių galima pritvirtinti, pavyzdžiui, išskleidžiamąjį strypą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      29 kitų tos pačios kategorijos prekių: